Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
25
Szereplők
38
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Forráskód
 
szaka123   2016. 01. 25.

Duncan Jonesra érdemes odafigyelni. Jó filmeket készít, nem mellesleg David Bowie fia. Ez is egy jó film lett. Tetszenek az idővel játszó, párhuzamos valóságot kereső filmek! Jake már sok filmben bizonyított, ebben is nagyot alakít. Aki szereti a sci-fit, az mindenképpen nézze meg! :)

 
indingo   2017. 07. 16.

Szeretem az időutazós filmeket, de az olyanok, ahol mindig ugyanarra az időpontra ugranak vissza és kezdődik minden előlről az valahogy idegesít. Ezzel is így voltam


 
Deku   2017. 07. 25.

Jake Gyllenhaal itt is pont azt a várhatóan rossz szereplést, hozta mint mindig. Kegyetlen rossz lett. Az első húsz percben még reménykedtem aztán már feladtam még azt is hogy talán kijön belőle valami emészthető dolog. Kegyetlen lett szerintem.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

Jó volt a sztori és az ötlet, bár nem túl eredeti. De a befejezés nagyon nem tetszett. Úgy éreztem, hogy egy hajszál választja el ezt a filmet az 5 csillagtól, de az idétlen, túlerőltetett happy end mindent lerombolt.

 
kevelin   2017. 10. 13.

Én a harmadik visszaugrásnál untam meg a filmet. Sehova nem haladt a cselekmény. UNalmas volt. Aztán újra nekiveselkedtem. Nem kellett volna. elment rá másfél óra az életemből..

A film összbevétele 147 332 697 dollár volt (imdb.com).

 

Jake Gyllenhaal hamarabb benne volt a projektben, mint Duncan Jones. Miután látta a Hold (2009) című filmet, az ő javaslatára kapta meg Jones a rendezői széket.

(SódóGA)
 

Eredetileg egy valódi vasútállomást akartak a vonatos jelenetekhez, de a helyszín megváltoztatta a feltételeit az utolsó pillanatban. Így kénytelenek voltak kitalálni egy alternatív megoldást, végül felépítettek egy ál-vasútállomást egy parkolóban. A fehér kocsi sem készült el, azt CGI technológiával alkották meg, így csak a csillagok és a csíkok voltak valódiak. Ugyan a történet Chicagóban játszódik, a film legnagyobb részét Montreálban forgatták.

(SódóGA)
 

A Forráskódot alkotó egység katonai kódneve Beleaguered Castle, ami egyúttal egy pasziánsz játék neve.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.