Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
38
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Hold
 
indingo   2019. 08. 18.

A film hangulata és látványa érdekes volt, de a története elég lassú helyenként kifejezetten unalmas.

 
Deku   2017. 07. 18.

Elég változatos hangulatú és tempójú ez a film. Apróbb döccenők akadtak benne ezt elnézve is nagyszerűen teljesít a film. Zeneileg a toppon van, a történet pedig izgalmas és érdekes sztori.


 
dailyfilmsan   2018. 12. 28.
Sam és Sam a jóbarát.

Kacifántos Sci-fi meg kell hagyni felkeltette az érdeklődésemet már a hélium3 amiből nincs olyan sok a hold felszínén és többe kerülne kibányászni mint amennyit spórolna vele a világ. Mégis tetszett ez a futurisztikus öko jövőkép. Aztán jött ami egy kicsit elrontotta. Olyan nincs hogy egy klón ilyen jól viselje azt hogy találkozik egy másikkal önmagával aki szintén klón és ezek összebratyizzanak tudván hogy mind a ketten klónok. Valamint a filmből nem derül ki hogy milyen rendelkezések vannak a klóntechnológiára. Ez a fekete folt a film egészén. Mégis jól működik. Sam rockwell itt bemutatja hogy piszok jó színész. 2 különböző karakter még néhol külsőre is másnak tűnik annyira jól elválasztotta a mimikát a két szereplő között.

 
Szilonka   2016. 04. 10.

Sok jót olvastam a filmről ezért is néztem meg, de nekem nem igazán tetszett. Szeretem az űrbe játszódó filmeket, de ez picit zavaros volt a történet vagy csak én nem értettem.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 25.

Nagyon nagy kedvencem ez a film, semmi fölösleges sallang nincs benne, a története rendkívül érdekes és elgondolkodtató. Mind a scifi mind a rejtélyes drámákért rajongó emberek jól fognak szórakozni rajta.

A film összbevétele 9 760 104 dollár volt (imdb.com).

 

A filmbeni berendezések, eszközök egy része nagyon ismerős lehet a Vörös törpe filmből. Ennek oka az, hogy a film eszközeit újrafelhasználták, hogy a kiadásokat ezzel is csökkenteni tudják.

(dailyfilmsan)
 

A film 2009-es Sundance fesztiválon lett bemutatva a közönségnek.

(dailyfilmsan)
 

Duncan Jones nagyon kevés greenboxot használt ( szinte csak a világűrhöz ), minden díszletet rendesen megépített.

(XETH)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.