Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
87
Watchmen: Az őrzők
 
Deku  2017. 07. 10.

Nagyon bejött akkoriban ez a történet, bár semmit se tudtam róla mivel képregényt nem olvastam így fogalmam sem volt a háttértörténetről. Ezt leszámítva is ügyesen volt izgalmas és szórakoztató.

 
bgnz367  2017. 04. 18.

Sajnos a képregényt ugyan nem olvastam de ez a film nekem nagyon tetszett. Rorsach nagyon csúcs karaktere ennek a filmnek és garantálom, hogy aki kedvelője az ilyen filmeknek ebben sem fog csalódni.

 
Thibo84  2016. 06. 21.

Egy kissé sajnáltam, hogy egy picit eltértek a képregénytől, már ami a végkifejletet illeti, de ezt leszámítva, azt a képi világot kaptam vissza, mint ami a fűzetek lapjain látható.
A képregény fanoknak kötelező alkotás.

 
Milanman  2015. 02. 10.

A "sötét lovag" mellett az évtized másik filmes csúcsteljesítménye, amivel a képregény adaptációk végleg felkerültek a komoly, "nagy" filmek ligájába. Minden szempontból a felnőtt célközönséget megcélzó, zseniális szatíra, mely egyszerre emeli mennybe és taszítja pokolba a képregényhősök és antihősök mítoszát, feszeget súlyos kérdéseket, s mindeközben egy zseniális karakterekkel, hangulattal és látvánnyal megfűszerezett mozi.

 
Zoer8993  2017. 05. 26.

Annak ellenére is, hogy nem lett teljesen képregényhű a történet nekem nagyon tetszett. Viszont maga a látvány amit megalkottak valami csodás módon volt egyedi és megkapó, a karaktereket pedig nagyon eltalálták a színészek főleg Rorsach-ot.

Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
 

Magyarországon a film kijövetele előtt teljesen ismeretlen volt ez a képregénysorozat.

(Pirospingu)
 

Zack Snyder, a rendező megígérte Gerard Butlernek, hogy szerepet kap a filmben, azonba ez nem valósult meg, így a színészt a Tales of the Black Freighter című animációs történetbe válogatta be.

(dittee)
 

Greg Plitt testéről mintázták Dr. Manhattan testét.

(ZeroHero)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.