Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Watchmen: Az őrzők (2009)

Watchmen
Filmadatlap
 
28
Szereplők
36
Vélemények
104
Képek
2
Videók
Watchmen: Az őrzők

Galéria (104)

Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan

Videók (2)

 
Lalee19   2022. 03. 10.

legújabb vélemény

2

Az igazat megvalva nekem nem tetszett ez a film. Bár én nem is ismertem ezt a képregény. A film sem tudott annyira nagy hatással lenni. Többször futottam neki, mire sikerült végig ülnöm. Azért maga az alternatív világ érzés nem volt rossz.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

0

Unalmas, értelmetlen és semmitmondó. Már megint egy rossz amcsi film. Tucatjával gyártják, de kinek? Mit ad ez a társadalomnak? Semmit, de azt kőkeményen.

1
 
Thibo84   2016. 06. 21.

0

Egy kissé sajnáltam, hogy egy picit eltértek a képregénytől, már ami a végkifejletet illeti, de ezt leszámítva, azt a képi világot kaptam vissza, mint ami a fűzetek lapjain látható. A képregény fanoknak kötelező alkotás.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Nagyon bejött akkoriban ez a történet, bár semmit se tudtam róla mivel képregényt nem olvastam így fogalmam sem volt a háttértörténetről. Ezt leszámítva is ügyesen volt izgalmas és szórakoztató.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 29.

0

Talán a DC egyetlen olyan szuperhősös filmje, ami igazán jóra és egyedire sikeredett. Manapság annyira erőlködik a DC, hogy Marvelesedjen, hogy ezzel rontják el a filmjeiket. A Watchmen a példa, hogy istenigazából a képregényszerű narratíva, a ború é... több»

 
Eastern79   2021. 02. 09.

0

Zack Snyder legjobb rendezésének tartom ezt a képregénymozit. Lenyűgöző képi világa, hangulata megmarad az egész film alatt, látványos és szórakoztató.

 
elekm90   2020. 10. 29.

0

Nagyon stílusos, de üres és sokszor értelmetlen film (csak a szokásos Zack Snyder forma). A vagánykodáson és csillogáson túl azt éreztem, hogy totális katyvasz az egész.

A film összbevétele 185 258 983 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezésére Terry Gilliam is esélyes volt.

(respect the movies)
 

Csak az amerikai mozibevétele meghaladta a 100 millió dolláros határt 2009-ben.

(respect the movies)
 

A filmet néhány amerikai moziban "Old Heroes Never Die" címen mutatták be a nézőközönségnek.

(respect the movies)
 

A filmben szereplő színészek közül a forgatások előtt csak Jackie Earle Haley ismerte a film alapjául szolgáló képregényt.

(respect the movies)
 

A film rendezője, Zack Snyder elsősorban a képregény rajongóinak készítette el a filmet, ezért nemcsak, hogy pontról pontra követi azt, de még rengeteg teljes mondatot is beillesztett filmjébe a képregényből.

(respect the movies)