Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Watchmen: Az őrzők (2009)

Watchmen
Filmadatlap
 
28
Szereplők
33
Vélemények
104
Képek
2
Videók
Watchmen: Az őrzők

Galéria (104)

Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan

Videók (2)

 
Szentgróti Patrik   2021. 04. 17.

legújabb vélemény

0

Megvan a maga hangulata a filmnek, amit ugyebár a DC-től elvárunk, ami az egész filmet végigkíséri, a sztori érdekes, nem mondható unalmasnak vagy vontatottnak, a képi világa is elég jó, a DC egyik ékkövének tartható, ha nem is olyan híres képregény-adaptáció.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Nagyon bejött akkoriban ez a történet, bár semmit se tudtam róla mivel képregényt nem olvastam így fogalmam sem volt a háttértörténetről. Ezt leszámítva is ügyesen volt izgalmas és szórakoztató.

 
Thibo84   2016. 06. 21.

0

Egy kissé sajnáltam, hogy egy picit eltértek a képregénytől, már ami a végkifejletet illeti, de ezt leszámítva, azt a képi világot kaptam vissza, mint ami a fűzetek lapjain látható. A képregény fanoknak kötelező alkotás.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

0

Unalmas, értelmetlen és semmitmondó. Már megint egy rossz amcsi film. Tucatjával gyártják, de kinek? Mit ad ez a társadalomnak? Semmit, de azt kőkeményen.

1
 
dailyfilmsan   2019. 04. 29.

0

Talán a DC egyetlen olyan szuperhősös filmje, ami igazán jóra és egyedire sikeredett. Manapság annyira erőlködik a DC, hogy Marvelesedjen, hogy ezzel rontják el a filmjeiket. A Watchmen a példa, hogy istenigazából a képregényszerű narratíva, a ború é... több»

 
Ms. Akárki   2019. 04. 26.

0

Elég silány film lett a végére. Nem vetem meg az erőszakot a filmekben, de ebben más se történik, és ráadásul még unalmas is. A látvány és a zene szép, de ez számomra sajnos kevés. Pedig egy képregény filmtől ennél többet vártam.

 
Norbert93   2018. 09. 12.

0

A Sötét Lovag trilógia mellett a kiváló DCU filmek egy darabja. Egyedi képi világgal, történet vezetéssel, karakterekkel és fordulatokkal. Minden tekintetben első osztályú darab.

A film összbevétele 185 258 983 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezésére Terry Gilliam is esélyes volt.

(respect the movies)
 

Csak az amerikai mozibevétele meghaladta a 100 millió dolláros határt 2009-ben.

(respect the movies)
 

A filmet néhány amerikai moziban "Old Heroes Never Die" címen mutatták be a nézőközönségnek.

(respect the movies)
 

A filmben szereplő színészek közül a forgatások előtt csak Jackie Earle Haley ismerte a film alapjául szolgáló képregényt.

(respect the movies)
 

A film rendezője, Zack Snyder elsősorban a képregény rajongóinak készítette el a filmet, ezért nemcsak, hogy pontról pontra követi azt, de még rengeteg teljes mondatot is beillesztett filmjébe a képregényből.

(respect the movies)