Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
86
Filmadatlap
 
30
Szereplők
38
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Natalie Portman
Natalie Portman
Natalie Portman
Natalie Portman
 
Di Canio   2020. 03. 04.

legújabb vélemény

Nem volt nagy szám jobbat vártam. Ezerszer lerágott csont ez az egy ember beöltözve mászkál mindenkit elkap őt meg soha, semmi különös nincs benne.

 
rbernadett   2015. 05. 13.

Nagyon sokáig nem néztem meg ezt a filmet, mert azt gondoltam, hogy ez is egy szuperhősös film, ami arról szól, hogy jön a maszkos ember, aki rendet teremt valami megalomániás által sakkban tartott városban. Aztán egyszer valahogy kifogtam a tv-ben és valamiért nem kapcsoltam el. Azt kell, hogy mondjam óriásit csalódtam ebben a filmben, de pozitív irányban. A történet koránt sem átlagos és mondanivalója is van. Mindenképp ajánlom.


 
Deku   2017. 07. 17.

Eleinte nem volt kedvem belepillantani sem a filmbe mert úgy éreztem ez nem az én stílusom. De tévedtem. Nagyon is sok fontos dologról beszél a film. Egyszer mindenképp muszáj megnézni.

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

Az egyik kedvenc filmem, ami ma aktuálisabb mint valaha. A megjelenése körül néztem meg először és pár hónapja ismételten. Teljes más élményt nyújt most, mint akkor hiszen annyira mai és annyira rá lehet ismerni egy-egy rendszer sajátosságaira. A színészi alakítások és a történetvezetés fantasztikus, emellett pedig hatást gyakorol a nézőre, ami a legfontosabb ismérve egy jó mozifilmnek.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 20.

Nem volt rossz a film. Őszintén nem vártam tőle sokat csak az érdekelt ahogyan megfosztják Natalie Portman-t a hajától. De ahogyan az lenni szokott amitől nem vársz sokat attól kapod a legtöbbet. Jó volt nézhető volt egy érdekes társadalomkritikát nyomott az arcomba. Tulajdonképpen egy kisokos hogyan működnek a hataloméhes emberek. Kicsit jobban örültem volna ha pár részt jobban megmagyaráz a film és annak is ha pár részt kihagy. Túl titokzatosra sikerült vártam hogy lekerül a maszk és megláthatom az összeégett ocsmány arcát V-nek de sajnos ez nem következett be. Ahogyan arról se kaptunk infót hogy a fityfenébe sikerült a labor leégése után ennyire talpra állnia főhősünknek hogy ilyen pöpec kéglit összehozott magának. Végül is nem rossz a film, sőt kifejezetten látványos úgyhogy merem ajánlani. :)

A film összbevétele 132 511 035 dollár volt (imdb.com).

 

James Purefoy alakította volna V-t, ám a színész (az első hírek szerint) nem bírta elviselni magán a maszkot, s rájött, hogy az arca egy pillanatig nem fog látszódni a filmben. A karaktert így végül Hugo Weaving alakította, aki szintén nem volt kibékülve a maszkkal. Purefoy később már tagadta, hogy ez lett volna a fő indok, amiért dobta a szerepet, indoknak így elegánsan csak kreatív nézetkülönbségeket említett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Natalie Portman a film kedvéért nemcsak leborotválta a fejét kopaszra, hanem brit akcentussal is megtanult beszélni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Alan Moore-nak annyira nem tetszett végül az elkészült alkotás, hogy levetette nevét a stáblistáról.

(wintermat)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.