Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

V mint vérbosszú (2005)

V for Vendetta
Filmadatlap
 
30
Szereplők
39
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Natalie Portman
Natalie Portman
Natalie Portman
Natalie Portman

Videók (2)

 
PadmeAmidala   2021. 07. 28.

legújabb vélemény

0

Szerintem Natalie legjobb filmje a Star Warsok mellett, másodjára láttam, és jobban tetszett, mint elsőnek (meg is kellett néznem megint, mert már alig emlékeztem rá, mivel elég összetett a cselekménye). Natalie Portman kb. mindenben is jó, itt is jó... több»

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Eleinte nem volt kedvem belepillantani sem a filmbe mert úgy éreztem ez nem az én stílusom. De tévedtem. Nagyon is sok fontos dologról beszél a film. Egyszer mindenképp muszáj megnézni.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 26.

1

Jó film,ki sem néztem volna belőle.nagyon komoly mondanivalója van,fantasztikusak a színészek,és a történet is lebilincselő.Mindenképpen ajánlott mindenkinek megnézni.

 
rbernadett   2015. 05. 13.

0

Nagyon sokáig nem néztem meg ezt a filmet, mert azt gondoltam, hogy ez is egy szuperhősös film, ami arról szól, hogy jön a maszkos ember, aki rendet teremt valami megalomániás által sakkban tartott városban. Aztán egyszer valahogy kifogtam a tv-ben é... több»

 
Thibo84   2016. 06. 26.

0

Zseniális szereplő válogatás, akárcsak a történet. Nem tudok rá rosszat mondani.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 20.

0

Nem volt rossz a film. Őszintén nem vártam tőle sokat csak az érdekelt ahogyan megfosztják Natalie Portman-t a hajától. De ahogyan az lenni szokott amitől nem vársz sokat attól kapod a legtöbbet. Jó volt nézhető volt egy érdekes társadalomkritikát ny... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

0

Az egyik kedvenc filmem, ami ma aktuálisabb mint valaha. A megjelenése körül néztem meg először és pár hónapja ismételten. Teljes más élményt nyújt most, mint akkor hiszen annyira mai és annyira rá lehet ismerni egy-egy rendszer sajátosságaira. A szí... több»

A film összbevétele 132 511 035 dollár volt (imdb.com).

 

James Purefoy alakította volna V-t, ám a színész (az első hírek szerint) nem bírta elviselni magán a maszkot, s rájött, hogy az arca egy pillanatig nem fog látszódni a filmben. A karaktert így végül Hugo Weaving alakította, aki szintén nem volt kibékülve a maszkkal. Purefoy később már tagadta, hogy ez lett volna a fő indok, amiért dobta a szerepet, indoknak így elegánsan csak kreatív nézetkülönbségeket említett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Natalie Portman a film kedvéért nemcsak leborotválta a fejét kopaszra, hanem brit akcentussal is megtanult beszélni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Alan Moore-nak annyira nem tetszett végül az elkészült alkotás, hogy levetette nevét a stáblistáról.

(wintermat)
 

Natalie Portman nagyon várta, hogy leborotválják a haját,elmondása szerint már régóta megakarta tenni.

(emesejuhasz)
 

A forgatáson 22000 dominót használtak, amit 200 órán keresztül rakott fel 4 profi dominós.

(emesejuhasz)