Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
30
Szereplők
36
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
rbernadett   2015. 05. 13.

Nagyon sokáig nem néztem meg ezt a filmet, mert azt gondoltam, hogy ez is egy szuperhősös film, ami arról szól, hogy jön a maszkos ember, aki rendet teremt valami megalomániás által sakkban tartott városban. Aztán egyszer valahogy kifogtam a tv-ben és valamiért nem kapcsoltam el. Azt kell, hogy mondjam óriásit csalódtam ebben a filmben, de pozitív irányban. A történet koránt sem átlagos és mondanivalója is van. Mindenképp ajánlom.

 
Deku   2017. 07. 17.

Eleinte nem volt kedvem belepillantani sem a filmbe mert úgy éreztem ez nem az én stílusom. De tévedtem. Nagyon is sok fontos dologról beszél a film. Egyszer mindenképp muszáj megnézni.


 
GedyPapa   2017. 03. 05.

Az egyik kedvenc filmem, ami ma aktuálisabb mint valaha. A megjelenése körül néztem meg először és pár hónapja ismételten. Teljes más élményt nyújt most, mint akkor hiszen annyira mai és annyira rá lehet ismerni egy-egy rendszer sajátosságaira. A színészi alakítások és a történetvezetés fantasztikus, emellett pedig hatást gyakorol a nézőre, ami a legfontosabb ismérve egy jó mozifilmnek.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 20.

Nem volt rossz a film. Őszintén nem vártam tőle sokat csak az érdekelt ahogyan megfosztják Natalie Portman-t a hajától. De ahogyan az lenni szokott amitől nem vársz sokat attól kapod a legtöbbet. Jó volt nézhető volt egy érdekes társadalomkritikát nyomott az arcomba. Tulajdonképpen egy kisokos hogyan működnek a hataloméhes emberek. Kicsit jobban örültem volna ha pár részt jobban megmagyaráz a film és annak is ha pár részt kihagy. Túl titokzatosra sikerült vártam hogy lekerül a maszk és megláthatom az összeégett ocsmány arcát V-nek de sajnos ez nem következett be. Ahogyan arról se kaptunk infót hogy a fityfenébe sikerült a labor leégése után ennyire talpra állnia főhősünknek hogy ilyen pöpec kéglit összehozott magának. Végül is nem rossz a film, sőt kifejezetten látványos úgyhogy merem ajánlani. :)

 
HETEDIK   2018. 09. 06.

Zseniális film hihetetlen jó rendezéssel, ami nagyszerűen bemutatja a hatalom működését, hívják azt akárhogy. Gátlástalan, könyörtelen, ha érdeke úgy kívánja bármennyi embert feláldoz, ezt a történelem is igazolta számtalanszor. Azt a maszkot meg már sokszor láthattuk a való életben is, főleg tüntetéseken....

Natalie Portman
Natalie Portman
Natalie Portman
Natalie Portman

A film összbevétele 132 511 035 dollár volt (imdb.com).

 

James Purefoy alakította volna V-t, ám a színész (az első hírek szerint) nem bírta elviselni magán a maszkot, s rájött, hogy az arca egy pillanatig nem fog látszódni a filmben. A karaktert így végül Hugo Weaving alakította, aki szintén nem volt kibékülve a maszkkal. Purefoy később már tagadta, hogy ez lett volna a fő indok, amiért dobta a szerepet, indoknak így elegánsan csak kreatív nézetkülönbségeket említett.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Natalie Portman a film kedvéért nemcsak leborotválta a fejét kopaszra, hanem brit akcentussal is megtanult beszélni.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Alan Moore-nak annyira nem tetszett végül az elkészült alkotás, hogy levetette nevét a stáblistáról.

(wintermat)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.