Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
14
Szereplők
19
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Kocka
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

Oké.A technikai megoldások nem a legtökéletesebbek,és a színészi gárda sem egetverő színvonallal bír,de maga a történet zseniális,a kivitelezés kissé gyengébb.Jók a párbeszédek,a sztori jól felépített,és a csavar sem hiányzik belőle.Nekem bejött.

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

Sokkal jobban mutatja be az emberi lelket, mint jó pár olyan alkotás, amiknek ez a fő célkitűzése. Az alapötlet, hogy egy kockából kell kiszabadulniuk kiváló az emberanyag is, de a kedvencem mégiscsak a csattanó, ami miatt érdemes megnéznie mindenkinek!


 
Fahéjgolyó   2016. 10. 18.

Nagyon jó a sztori felépítése, fokozatosan ragadja magával az embert, az alapszituáció amiben a történet játszódik szerintem nagyon jól van kitalálva, megmozgatja az ember fantáziáját.

 
respect the movies   2018. 02. 27.

Szerintem egy egész jó film lett! Sok pozitív dolgot tudnék kiemelni a filmből! Az egyik talán az egész jó forgatókönyv! Már a film első perceivel sikerül a filmnek a nézőt megnyernie magának és ami talán még ennél is fontosabb, kíváncsivá is teszi! ... több»

 
BoBamburg   2018. 01. 30.

Hát nem tudom, kissé vegyes érzelmekkel vagyok a filmmel. Nem rossz, de nem is jó. Vannak benne jó ötletek, alapvetően az elgondolás is oké, de számomra nem nyújtott túl nagy élményt :˛/

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

Nagyon tetszik, eleve nagyon szeretem az ilyen stílusú/témájú filmeket, de ez vetekszik a legjobb film díjáért a témában. Nem mai darab, de egészen kortalan.

 
Owotonor   2019. 02. 01.

Én kicsivel többet vártam a filmtől, logikus és élvezhető volt tele csapdákkal, mégis valami erősebb rendezést vártam, a színészeket is gyengének véltem felfedezni kissé.

A film összbevétele 501 818 dollár volt (imdb.com).

 

A film számtalan filmfesztiválon jelölt volt és hét díjat meg is nyert ezek közül! Talán a legismertebb ezek közt a brüsszeli nemzetközi fantasy film, ott a legjobb film díját nyerte meg!

(respect the movies)
 

Egy interjúban elárulta a rendező, hogy miután elkészültek a forgatással és már csak a vágás volt hátra a kész filmhez, az első dolga az volt, hogy kivágta azt a jelenetet a filmből, ahol láthattuk volna hogy mi van a kockán kívül!

(respect the movies)
 

A filmben szereplő fogyatékos karakter neve Kazan, ez egy létező város Oroszországban!

(respect the movies)
 

Egy interjú során a rendező elárulta hogy Stanley Kubrick munkásságából és egy holland művész MC Hasher tehetségéből merítette az ötletet a filmhez!

(respect the movies)
 

Mivel nagyon alacsony volt a film költségvetése, ezért sokkal kreatívabb, tömörebb és precízebbek speciális effekteket használtak a film során!

(respect the movies)
 

A film költségvetése 365.000 kanadai dollár volt!

(respect the movies)
 

Vincenzo Natali készített egy rövidfilmet, ami bemutatja, mi van a kockán kívül, de később a rendező megesküdött rá, hogy soha senki nem tudja meg, és a kazettát elpusztította.

(kázsé)
 

A forgatás során valójában csak egyetlen kockát használtak.

(kázsé)
 

A filmet 20 nap alatt forgatták.

(kázsé)
 

A C.O.R.E. cég ingyen csinálta meg a vizuális effekteket a torontói filmgyártás iránti elkötelezettségből.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.