Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
14
Szereplők
17
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Kocka
 
GedyPapa   2017. 03. 09.

Sokkal jobban mutatja be az emberi lelket, mint jó pár olyan alkotás, amiknek ez a fő célkitűzése. Az alapötlet, hogy egy kockából kell kiszabadulniuk kiváló az emberanyag is, de a kedvencem mégiscsak a csattanó, ami miatt érdemes megnéznie mindenkinek!

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 18.

Nagyon jó a sztori felépítése, fokozatosan ragadja magával az embert, az alapszituáció amiben a történet játszódik szerintem nagyon jól van kitalálva, megmozgatja az ember fantáziáját.


 
respect the movies   2018. 02. 27.

Szerintem egy egész jó film lett! Sok pozitív dolgot tudnék kiemelni a filmből! Az egyik talán az egész jó forgatókönyv! Már a film első perceivel sikerül a filmnek a nézőt megnyernie magának és ami talán még ennél is fontosabb, kíváncsivá is teszi! Ahogy halad a film játékideje, úgy lettem egyre kíváncsibb a történésekre, még akkor is ha a film elég lassú történetvezetésű és sokszor nem is nagyon történik benne semmi, de hogy sikerült egy feszült és nyomasztó légkört biztosítani a történet mellé, az már biztos! Talán pont ez a másik nagy erénye a filmnek, mégpedig a hangulat! Sokszor éreztem a film alatt, hogy talán itt nem fogunk egy happy endinget kapni és mégis sikerült kicsit meglepnie a befejezésével! Mivel a filmet szinte aprópénzből készítették, ezért kicsit tartottam attól, hogy milyenek lesznek a speciális effektek a filmben! Azt kell mondjam, hogy egy másodpercre sem lehet panaszkodni, teljesen rendben volt a film e téren is! Talán csak a színészek miatt mondanám hogy nem lett egy zseniális alkotás, mert talán egy kicsit több drámai elemet is tartalmazhatott volna a film vagy a karakterek! Mindezek mellett nyugodt szívvel ajánlóm mindenkinek a filmet!

 
BoBamburg   2018. 01. 30.

Hát nem tudom, kissé vegyes érzelmekkel vagyok a filmmel. Nem rossz, de nem is jó. Vannak benne jó ötletek, alapvetően az elgondolás is oké, de számomra nem nyújtott túl nagy élményt :˛/

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

Nagyon tetszik, eleve nagyon szeretem az ilyen stílusú/témájú filmeket, de ez vetekszik a legjobb film díjáért a témában. Nem mai darab, de egészen kortalan.

A film összbevétele 501 818 dollár volt (imdb.com).

 

A film számtalan filmfesztiválon jelölt volt és hét díjat meg is nyert ezek közül! Talán a legismertebb ezek közt a brüsszeli nemzetközi fantasy film, ott a legjobb film díját nyerte meg!

(respect the movies)
 

Egy interjúban elárulta a rendező, hogy miután elkészültek a forgatással és már csak a vágás volt hátra a kész filmhez, az első dolga az volt, hogy kivágta azt a jelenetet a filmből, ahol láthattuk volna hogy mi van a kockán kívül!

(respect the movies)
 

A filmben szereplő fogyatékos karakter neve Kazan, ez egy létező város Oroszországban!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.