Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Transzcendens (2014)

Transcendence
Filmadatlap
 
27
Szereplők
58
Vélemények
28
Képek
2
Videók
Transzcendens

Galéria (28)

Morgan Freeman
Morgan Freeman
Cillian Murphy
Johnny Depp
Morgan Freeman
Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp
Kate Mara
Morgan Freeman
Rebecca Hall
Cillian Murphy
Paul Bettany
Morgan Freeman
Morgan Freeman
Cillian Murphy
Paul Bettany
Cillian Murphy
Kate Mara
Cole Hauser
Cillian Murphy
Morgan Freeman
Paul Bettany
Rebecca Hall
Cillian Murphy
Kate Mara
Morgan Freeman
Rebecca Hall
Rebecca Hall

Videók (2)

 
Szilonka   2019. 08. 12.

legújabb vélemény

0

Szerintem a legjobb film a témájában, bár a tudományos dolgokba ne menjünk bele.

 
harnas1207   2018. 12. 20.

a nap véleménye

0
Johnny Depp, az emberiség megmentője

2014 legnagyobb durranása lehetett volna a Transzcendens, de végül elsínylődött a tucatgyártás bugyraiban. Egy tökéletes és elgondolkodtató filmötlet, amit filléresen, 3 perc alatt leforgattak, a kirakatba pedig odadobták Johnny Deppet, hogy legyen m... teljes kritika»

 
dulkap   2015. 01. 21.

0

Érdekes a téma felvetése ám a kivitelezés kicsit félrecsúszott. Nem hallottam sok jó véleményt róla, így kicsit félve kezdtem bele. Az elvárásokhoz képest kellemes csalódás, de talán a témából többet is ki lehetett volna hozni. A színészek kiválasztá... több»

 
dailyfilmsan   2019. 03. 23.

0

Ezt a filmet én tökre máshogy csináltam volna meg. Nagyon drasztikusnak tartom, viszont a technológiai kifejeződés jó és elgondolkodtató, de mi emberek, ha tech ismereteket akarunk, bekapcsoljuk a Discovery-t vagy a Spektrumot. Jonny Depp mellélőtt a... több»

 
hsanya182   2015. 05. 06.

1

Az emberi érzelmek és értékek ellentétben a számítógépes intelligencia ridegség arcával. Remekül ábrázolja a film az ember félelmét az új dolgoktól. Jó a film elképzelése, elgondolkodtató! Megéri megnézni párszor. :) Kicsit hasonlít az elmélet "A Nő" c, filmhez, de mégis másként sorolnám be :)

 
Edii   2015. 04. 19.

0

Nagyon érdekes film és elgondolkodtató... Nekem tetszett a történet, izgalmas. A látványvilág is nagyon jó, nekem Johnny Depp alakítása is tetszett, bár lehet ez már elfogultság irányába...

 
kevelin   2019. 06. 02.

0

Nekem nem annyira jött át. Ez a gépbe öntjük az agyunkat sztori.. nekem kicsit sok volt (vagy inkább kevés). megnéztem de kb. ennyi. Egynek jó

A film összbevétele 103 039 258 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Új-Mexikóban és Kaliforniában forgatták.

(dulkap)
 

A filmben a hotelszobát "Turing" névére foglalják, a brit matematikus, a számítástechnika úttörője, Alan Turing tiszteletére.

(kázsé)
 

Wally Pfister elkötelezettje a filmszalagnak a digitális felvevőeszközökkel szemben, így ezt a filmet is 35 milliméteres filmre vette fel.

(kázsé)
 

Christopher Nolan már jó ideje szemet vetett a projektre, meg volt győződve róla, hogy ez kiváló lenne Wally Pfister bemutatkozó filmjének.

(kázsé)
 

Will a film elején egy Faraday kalitkát épít a kertjében.

(kázsé)
 
Látható, hogy valami nagyot szerettek volna alkotni, azonban valamiért mégsem sikerült. Semmiképpen se úgy üljünk neki a filmnek, hogy az év legnagyobb tudományos-fantasztikus moziját várjuk tőle, hiszen akkor garantált a csalódás. több»