Johnny Depp vallomásában Manson és egy Marvel-sztár kábszeres esete is előkerült

Tovább folytatódik Johnny Depp és Amber Heard pereskedése, a színész tanúvallomása során nyilvánosságra hozott üzenetek kapcsán pedig újabb sztárok nevei merültek fel.

Amber Heard ügyvédje, Ben Rottenborn ezúttal olyan üzenetváltásokat mutatott fel Johnny Depp és a Marvel sztárja, Paul Bettany között, amelyekben a két színész Heard meggyilkolásán viccelődtek. Az üzenetváltások és Depp vallomása alapján pedig az is kiderült, hogy együtt kábítószerezett Marilyn Mansonnal.

“Fojtsuk vízbe, mielőtt elégetnénk!!!! Utána megd**om a megégett holttestét, hogy biztosan halott is maradjon” - írta Depp, amelyre Bettany a következőt válaszolta: “Akár az én gondolataim is lehetnének ezek. Bizonyosodjunk meg róla, mielőtt boszorkánynak nyilvánítjuk.”

A sajtó megkeresésére Bettany egyelőre nem reagált. A Marilyn Mansonnal való közös kábítószerezésre Depp az alábbiakat válaszolta:

“Talán néhányszor kokainoztunk együtt. Egyszer adtam Marilyn Mansonnak egy tablettát, hogy ne beszéljen annyit."

A két színész egyébként korábban Az utazó, a Transzcendens és a Mortdecai című filmeken dolgoztak együtt, Depp hozzátette, hogy időnként együtt is fogyasztottak kábítószert.

Bettany egy korábbi interjúban elmondta, hogy számára rendkívül kínosak ezek az üzenetváltások, amelyeket még akkor hoztak nyilvánosságra először, amikor Johnny Depp beperelte rágalmazás miatt a The Sun napilapot. Depp szintén hozzátette, hogy szégyelli magát a fogalmazása miatt, elmondása szerint az üzenetekben gyakorta él sötét humorral.