Johnny Mnemonic - A jövő szökevénye (1995)

Johnny Mnemonic

Emmersson   2022. 01. 19.

Cyberpunk, a jobbik fajtából

Újranézve is bejön. Persze, ma már túl színes-geil a képi világ - mint kisiskolás korunkban a szagos radír ;) -, a zene a szokásos világvége-hangulatot árasztja, de nagyon passzol. A sztori faék egyszerű, a megvalósítás viszont erős.

Charvi30   2019. 10. 13.

Egészen ötletes filmnek indult, de végül a megvalósítás minden elképzelésemet alulmúlta. Sajnos még Keanu Reeves sem tudott mit kezdeni a nagyon gyengén megírt karakterével, amolyan teljesen kiszámítható volt maga a főszereplő motivációja és történe... több»

Henk   2016. 09. 06.

Egészen szórakoztató volt, de ahogy haladt előre a cselekmény, úgy vált egyre laposabbá, nem akarok senkit megbántani ezzel, de szerintem ezt a filmet tök fölösleges volt elkészíteni, bár teljesen olyan érzésem van belőle, mintha Keanu ezzel a szereppel valami módon felkészült volna a Mátrixban nyújtott alakítására.

A gyártási költségek nagyjából 25M $-t tettek ki.

(dulkap)

Az előkészületek során szó volt arról, hogy a U2 énekese Bono felügyeli a filmzenét és az Utcai prédikátor (Dolph Lundgren) szerepében is őt láthatjuk.

(dulkap)

Robert Longo első és egyetlen mozifilmes rendezése.

(dulkap)

Eredetileg Jane March alakította volna Jane-t, de végül Dina Meyer-hez került a szerep.

(dulkap)

A film 2021 januárjában játszódik.