Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
259
Vélemények
136
Képek
16
Videók
 
H.a.n.n.a   2020. 11. 07.

legújabb vélemény

0

Olyan film, amit legalább kétszer kell megnézni, hogy egyszer megértsd. Izgalmas a története, újszerű és magával ragadó.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

6

Zsenialis, korszakalkoto, tokeletes film. En 5x neztem meg moziban es kb 40x azota.. Nincsenek ra szavak. A zene, a csalad, a szeretet, a hit.. minden.


 
rbernadett   2015. 05. 13.

2

Borzasztó sokat vártam ettől a filmtől, ehhez képest szinte csalódás volt. Nem is tudom, hogy mi értékeltem benne négy csillagra, mert őszintén szólva nem érzem ennyinek. Igazából nem értem, hogy mitől ért el ekkora sikert ez a film, mert sok újat ne... több»

 
Shelby07   2019. 04. 10.

3

Kissé zavarosak az érzéseim a filmmel kapcsolatban, mert egyszerre volt lenyűgöző és lehangoló. Amilyen jól és érdekesen kezdődött, olyan szívszorítón és kissé lehangolón végződött, de emellett iszonyatosan tetszett. A vége szomorkás volt, de egysze... több»

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Kettős érzések vannak bennem a filmmel kapcsolatban. Az első fele tetszett, a második már kevésbé. Csak egyszer láttam, de még párszor biztosan meg kell nézni, hogy kerek legyen a történet.

 
csd   2020. 11. 06.

0
A tudományosság nevében?

Nem kis fejtörést okoz a film, ez tény, de azt hiszem, hogy Nolannek ez a tudományos vonal már jó ideje az ütőkártyája. Persze maga a rendező sem gondolja túl ezeket a sémákat, és valamelyest nem eköré igyekszik felépíteni a történeteit. A Csillagok közöttben a kvantumfizika kérdése is csupán körítés, és tudjuk jól mindannyian, hogy nem is ez ragadja meg a figyelmünket.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Na ez egy igazán jó film, kissé átlagosnak indul és nem is vár semmi nagy durranást a néző viszont az ahogy visszautal az egészre a vége valami eszement jó. Nagyon tetszett ez a megoldás.

Galéria (136)

Anne Hathaway
Jessica Chastain
Christopher Nolan
Matthew McConaughey
Michael Caine
Stephen Hawking
Michael Caine
Christopher Nolan
Anne Hathaway
Matthew McConaughey
Jessica Chastain
David Oyelowo
Mackenzie Foy
Matthew McConaughey

Videók (16)

A film összbevétele 677 471 339 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Nolan felkérte Hans Zimmer zeneszerzőt a filmzene elkészítésére, nem mondta el neki, pontosan miről fog szólni a film. Csak egy oldalt adott neki a forgatókönyvből Murph és Cooper párbeszédével. Mivel Zimmer azt hitte, hogy Murph egy kisfiú, zenéjében igyekezett az apa-fia kapcsolatot feldolgozni.

(Artemisia )
 

A színészek szkafandereit jelmeztervezők készítették, de működött az oxigénellátásuk, a hőszabályzásuk, a sisakokba pedig működő kummunikátorokat szereltek, így a rendező felvétel közben is tudott instrukciókat adni a színészeknek.

(Artemisia )
 

A jelmeztervezők 12 hét alatt készítették el a filmben látható űrruhákat.

(Artemisia )
 

A filmben ugyanaz a gleccser látható, mint a Batman: Kezdődikben.

(Artemisia )
 

A 2002-es álmatlanság óta egyszer sem hangzott el Nolan-filmben a "f*ck" szó. A Csillagok között megtörte a hagyományt.

(Artemisia )
 

A kukoricamezős jelenetekhez Cristopher Nolan maga termesztett kukoricát, amit a forgatás befejezésével eladtak.

(Artemisia )
 

Matthew McConaughey ragaszkodott hozzá, hogy az idős Murph-ot Jessica Lange alakítsa, ő azonban az American Horror Story forgatása miatt nem tudta vállalni a szerepet.

(Artemisia )
 

A "próbálj meg olyan kicsiket lélegezni, amilyeneket csak tudsz" sor, amit Brand mond Coopernek, egy másik Nolan-filmben is elhangzik, ott John Cutter mondja Oliviának.

(Artemisia )
 

Murph nevét 79-szer mondják ki a filmben.

(Artemisia )
 

Christopher Nolan elmondta, hogy a 2012-es, Mud című filmben lenyűgözte Matthaw McConaughey alakítása, ezért egyértelmű volt, hogy őt akarja a főszerepre.

(Artemisia )
 
A Mementóval megbolygatta az unalmas lineáris történetmesélést, vért pumpált a Batman szériába, most pedig leforgat egy olyan sci-fit, ami már rég nem megy a művészi impotenciájuk miatt speciális effektek és dollármilliók mögé bújó elődeinek. több»
 
Tudományos-fantasztikus családi dráma, melyben egy csapat az emberi faj kihalásának szélén éppen jókor talál lehetséges megoldást az emberiség Földről való elköltöztetésének problémájára. A végső kivitelezéshez azonban még hiányzik néhány információ, amit hőseink a csillagközi térben keresnek, egy szuper masszív fekete lyuk közvetlen szomszédságában. több»