Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Csillagok között (2014)

Interstellar
Filmadatlap
 
27
Szereplők
265
Vélemények
145
Képek
16
Videók

Galéria (145)

Anne Hathaway
Jessica Chastain
Christopher Nolan
Matthew McConaughey
Michael Caine
Stephen Hawking
Michael Caine
Christopher Nolan
Anne Hathaway
Matthew McConaughey
Jessica Chastain
David Oyelowo
Mackenzie Foy
Matthew McConaughey

Videók (16)

 
barics01   2022. 12. 26.

legújabb vélemény

0

Minden idők legjobb sci-fije. Olyasmire képes, amire manapság már nagyon kevés film. Érzelmeket kiváltani az emberekből. És erre csak rátesz egy lapáttal Hans Zimmer mesteri zenéje.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

8

Zsenialis, korszakalkoto, tokeletes film. En 5x neztem meg moziban es kb 40x azota.. Nincsenek ra szavak. A zene, a csalad, a szeretet, a hit.. minden.

 
Artemisia   2020. 06. 11.

7
Űreposz

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyszabású, monumentális űreposz lenyűgöző látványelemekkel. Épp ezért szerettem volna, hogy tökéletes legyen a film, és olyan mondanivalóval szolgáljon, amely sokáig emlékezetes marad. Sajnos egyik sem valósult meg. A film ígéretesen kezdődik, a k... teljes kritika»

 
Shelby07   2019. 04. 10.

3

Kissé zavarosak az érzéseim a filmmel kapcsolatban, mert egyszerre volt lenyűgöző és lehangoló. Amilyen jól és érdekesen kezdődött, olyan szívszorítón és kissé lehangolón végződött, de emellett iszonyatosan tetszett. A vége szomorkás volt, de egysze... több»

 
rbernadett   2015. 05. 13.

2

Borzasztó sokat vártam ettől a filmtől, ehhez képest szinte csalódás volt. Nem is tudom, hogy mi értékeltem benne négy csillagra, mert őszintén szólva nem érzem ennyinek. Igazából nem értem, hogy mitől ért el ekkora sikert ez a film, mert sok újat ne... több»

 
csd   2020. 11. 06.

0
A tudományosság nevében?

Nem kis fejtörést okoz a film, ez tény, de azt hiszem, hogy Nolannek ez a tudományos vonal már jó ideje az ütőkártyája. Persze maga a rendező sem gondolja túl ezeket a sémákat, és valamelyest nem eköré igyekszik felépíteni a történeteit. A Csillagok közöttben a kvantumfizika kérdése is csupán körítés, és tudjuk jól mindannyian, hogy nem is ez ragadja meg a figyelmünket.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Kettős érzések vannak bennem a filmmel kapcsolatban. Az első fele tetszett, a második már kevésbé. Csak egyszer láttam, de még párszor biztosan meg kell nézni, hogy kerek legyen a történet.

A film összbevétele 677 471 339 dollár volt (imdb.com).

 

A Csillagok között kifejezés csupán egyszer hangzik el a filmben.

(stevepisti)
 

Brand professzor, Michael Caine karaktere Thomas Dylan: Csöndben ne lépj az éjszakába át című versét szavalja a filmben.

(stevepisti)
 

Amikor Nolan felkérte Hans Zimmer zeneszerzőt a filmzene elkészítésére, nem mondta el neki, pontosan miről fog szólni a film. Csak egy oldalt adott neki a forgatókönyvből Murph és Cooper párbeszédével. Mivel Zimmer azt hitte, hogy Murph egy kisfiú, zenéjében igyekezett az apa-fia kapcsolatot feldolgozni.

(Artemisia )
 

A színészek szkafandereit jelmeztervezők készítették, de működött az oxigénellátásuk, a hőszabályzásuk, a sisakokba pedig működő kummunikátorokat szereltek, így a rendező felvétel közben is tudott instrukciókat adni a színészeknek.

(Artemisia )
 

A jelmeztervezők 12 hét alatt készítették el a filmben látható űrruhákat.

(Artemisia )
 
A Mementóval megbolygatta az unalmas lineáris történetmesélést, vért pumpált a Batman szériába, most pedig leforgat egy olyan sci-fit, ami már rég nem megy a művészi impotenciájuk miatt speciális effektek és dollármilliók mögé bújó elődeinek. több»
 
Tudományos-fantasztikus családi dráma, melyben egy csapat az emberi faj kihalásának szélén éppen jókor talál lehetséges megoldást az emberiség Földről való elköltöztetésének problémájára. A végső kivitelezéshez azonban még hiányzik néhány információ, amit hőseink a csillagközi térben keresnek, egy szuper masszív fekete lyuk közvetlen szomszédságában. több»