Közösség

Vélemény:

75 Időhurok

(2014)

Túl hamar lőtték el a poént....

SaSa   2025.07.13 16:43
0

Az elején ugye bemutatták az arcújraépítést, ahol már megvolt Ethan Hawke. Utána Sarah Snook nemváltása a saját sztorijával. Tulajdonképpen az első időugrásnál egyértelműen összeállt, hogy a nemváltás utáni saját maga ment vissza megtermékenyíteni a régi énjét, hogy megszülje magát. :-) Ezzel az a gond, hogy olyan, mintha egy kört próbálnánk megfejteni, hogy melyik a kezdőpontja... mivel nincs neki. Szeretem az ilyen filmeket, de nem képes az agyam elvonatkoztatni a "tyúk és tojás" kérdéstől. Meg hát megoldás is azonnal született a fejemben. Ha szeretnék 40 évet visszamenni az időben, de a gép feltalálásától csak 25-öt ugorhatok, akkor egyszerűen viszek egy dokumentációt a múltba, aminek segítségével hamarabb feltalálják az időugrást, és onnantól már vissza lehetne menni még 25 évet akár. Na, mindegy. Nem egy rossz film ez, de jónak is nehéz lenne mondani. Sarah Snook néhol úgy nézett ki, mint L. DiCaprio fiatalon. :-) Először azt gondoltam, hogy a színészi alakítások gyengék. De később rájöttem, hogy nem is igazán volt itt mit eljátszani. Egyszer érdemes lehet megnézni a filmet, de nem egy nagy durranás.