Emlékbúvár

Emlékbúvár

Mindscape
Cikkek

John különös képességgel éli életét: azon kevesek közé tartozik, akik képesek bejutni mások emlékei közé. A férfi egyedi tulajdonságával a rendőrség munkáját igyekszik segíteni. Egy nap a főnöke arra kéri, hogy próbáljon meg segíteni a sérült fiatal lányon, Annán, aki traumatikus élményen esett… Több

Rendező: Jorge Dorado
Író: Guy Holmes
Forgatókönyvíró: Martha Holmes, Guy Holmes
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország
Premier: 2013.10.13.

2024.06.27 SaSa

Mark Strong nagyszerű színész. Brian Cox szintén jól alakítja a rá osztott szerepeket. Taissa Farmiga számomra új, de jó volt ebben a filmben! Ezek után már csak egy jó sztori és egy jó rendezés kell. És meg is volt. Azt nem mondanám, hogy 5 csillagos, de újranézős. Végig lekötött. Jó időtöltés!

2017.04.10 indingo

Nagyon tetszett a film. Az orránál fogva vezeti a nézőt, nem tudod kinek higyj. A története eléggé érdekes, több csavar is van benne. A férfi története is nagyon tetszett.

2020.02.07 Szilonka

Azt kell, hogy mondjam, hogy remek film. Mindvégig izgalmas, nem várt végkifejlet. Erős érzelmek.

2016.11.17 hsanya182

Fordulatos és pszichológiailag átgondolt remek thriller. Emlékekben való utazgatás által zajlik a nyomozás. Olyasmi jellegű mint a Viharsziget. Eleje kicsit lagymatag de aztán beindul a film, kiszámíthatatlan rejtélyek végkimenetele.