Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
12
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Emlékbúvár
 
elekm90   2020. 03. 05.

legújabb vélemény

Nagyon szerettem volna magasabbra értékelni, de összeségében egy 6/10-nek tartom. Tetszett az "emlékügynökök" alapötlete, illetve izgalmas volt a történet, amit elmesél. Taissa Farmiga alakítása nagyon rendben volt, Mark Strong is korrekt a főszerepben. Mindenféle spoiler nélkül viszont elég olcsó húzás volt forgatókönyv szempontból, hogy az egyik mellékszál kb. egy az egyben az "Eredet"-ből lett átemelve. És bár valóban csavaros volt, a közvetlenül az első fordulat utáni részben csak a miértre ad választ a film a hogyanra pedig egyáltalán nem, illetve nekem a befejezés sem tetszett (nem a film végi fordulatra gondolok, hanem a lezárásra). Ennek ellenére egyszer mindenképp ajánlott, mert egy szórakoztató thriller.

 
hsanya182   2016. 11. 17.

Fordulatos és pszichológiailag átgondolt remek thriller. Emlékekben való utazgatás által zajlik a nyomozás. Olyasmi jellegű mint a Viharsziget. Eleje kicsit lagymatag de aztán beindul a film, kiszámíthatatlan rejtélyek végkimenetele.


 
indingo   2017. 04. 10.

Nagyon tetszett a film. Az orránál fogva vezeti a nézőt, nem tudod kinek higyj. A története eléggé érdekes, több csavar is van benne. A férfi története is nagyon tetszett.

 
Szilonka   2020. 02. 07.

Azt kell, hogy mondjam hogy remek film. Mindvégig izgalmas, nem várt végkifejlet. Erős érzelmek.

 
Lonka   2020. 03. 05.

Nagyon-nagyon jó film. Olyan igazi macska-egér harc. Kicsit misztikus, de nagyon izgalmas és abszolút kiszámíthatatlan történet,

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.