Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Emlékbúvár
 
hsanya182   2016. 11. 17.

Fordulatos és pszichológiailag átgondolt remek thriller. Emlékekben való utazgatás által zajlik a nyomozás. Olyasmi jellegű mint a Viharsziget. Eleje kicsit lagymatag de aztán beindul a film, kiszámíthatatlan rejtélyek végkimenetele.

 
indingo   2017. 04. 10.

Nagyon tetszett a film. Az orránál fogva vezeti a nézőt, nem tudod kinek higyj. A története eléggé érdekes, több csavar is van benne. A férfi története is nagyon tetszett.


 
Greeta   2017. 12. 15.

Állatira bejött a története, mert nem tudta az ember hogy mi lesz a következő lépés. Kicsit misztikus, de a földhözragadtabb fajtából és a vége egyszerűen zseniális.

 
petraszab   2019. 04. 26.

Pszichológiai thriller? Talán ez a legjobb megfogalmazás a műfajra. A története meglepő és izgalmas.

 
Megamovie   2018. 07. 22.

Nem tudtam hogy mit várjak ettől a sejtelmes című filmtől de mivel tetszett az előzetese és szeretem a misztikus történeteket így gondoltam teszek vele egy próbát.Nagyon jól esett hogy a kissé thrilleres sztori komolyan vette magát és nem fordult át egy gagyi helyszínelős maszlagba és ez különösképpen a színészeknek köszönhető főleg Mark Strongnak. A képi világa is nagyon igényes a film kis költségvetéséhez képest amit jól aláfest a zene. Összességében szerintem ez egy nagyszerű film de csak akkor ajánlom ha az ember nyitott az ilyen stílusú réteg sci- fikre.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.