Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
83%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
29
Vélemények
55
Képek
2
Videók
Jelek
 
András383248   2020. 11. 14.

legújabb vélemény

0
Shyamalan a legjobb

M. Night egy művész. Látszik, hogy Hitchcock a kedvence. Ő a 21. század Hitchcockja. Nagyjából minden filmjének van egy mellékszála, plusz mondanivalója. Hit és szerelem. A Jelek a hitről szól. Hamarosan jönnek új filmek tőle. Reméljük, visszatér a régi módszereihez, az új filmjei már nem olyan hatásosak, hiányoznak a gondosan felépített jelenetek, mint pl. a Faluban, amikor egy 2 perces jelenet elején nevetünk egy lányon, a végén pedig szinte sírhatnékunk támad. Na, ilyet csak M. Night tud. Művész, bűvész. Mester.

 
indingo   2019. 03. 05.

1

Amikor elkezdem nézni azt gondoltam egy ufós film és na végre itt megmutatják hogyan is néznek ki, de a végén rájöttem ennek a filmnek a mélyebb értelmére, amely a hitről szól, hogy milyen könnyű elveszíteni, de elég egy jel hogy vissza is kapjuk azt.


 
Deku   2017. 07. 18.

0

Ezt a filmet egyszer mindenképp látnia kell mindenkinek. Bármikor újra nézős. Voltak apróbb hibák benne de ezt el lehet nézni. Nagyon jó volt Mel Gibson itt is, nem csak pörgősebb akció filmekben állja meg a helyét.

 
dailyfilmsan   2018. 04. 30.

0

Izgalmas volt. Nem nagyon mutatkoztak meg a földönkívüliek mint ahogyan azt megszokhatuk az ilyen témában elkészült filmektől. Külön tetszett az hogy a természetes ellenség az a víz volt de akkor ott a kérdés hogy miért erre bolygóra jöttek és mikor ... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 01.

0

Kifejezetten érdekes szemszögből mutatja meg a földönkívüliek körül kialakult álláspontokat. Miért ide? Miért most? Mel Gibson tökéletesen hozza a karaktert. Nem tökéletes,de elgondolkoztató alkotás.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

1

Gibson egy újabb kategóriát suról a földönkívüliek témáját érinti meg a nézőkkel egy remek történetben ami nem mindennapi. remeküöl felépített film amit érdmes megnézni :) csak ajánlani tudom ! :)

 
AngelCass   2017. 10. 17.

0

Szeretem M. Night Shyamalan munkáít így ezt a filmet is megnéztem. Remekül adja a nyomasztó légkört ami a bizonytalanságból ered. A sötétben eszmecserélős résznél kirázott a hideg, itt az operatőrök is remek munkát végeztek.Hiába voltak jó részek még... több»

Galéria (55)

Videók (2)

A film összbevétele 408 247 917 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenetben, ahol Phoenix a sorozóirodában van, a háttérben a Buhersereg posztere látható.

(HETEDIK )
 

A filmben többféle gabonakör is látható.

(HETEDIK )
 

Mark Ruffalo is esélyes volt Phoenix karakterére.

(HETEDIK )
 

Gibson reakciója természetes, mikor megrémül az idegentől.

(HETEDIK )
 

Ufok alig szerepelnek a filmben.

(HETEDIK )
 

Gibson és Phoenix első közös filmje.

(HETEDIK )
 

Az ufok, akik a film szerint allergiásak a vízre, egy olyan bolygót akarnak elfoglalni, aminek a háromnegyede víz.

(HETEDIK )
 

M. Night Shyamalan ezúttal a feleség gyilkosaként bukkan fel.

(HETEDIK )
 

Mel Gibson egyetlen misztikus témájú filmje.

(HETEDIK )
 

A filmbéli gabonaköröket valóban megcsinálták.

(magyaristvan)
 
A Jeleken a thriller-faktora miatt könnyen lehet félni, de az üzenete miatt meg is lehet ezt a filmet szeretni... ugyanakkor a kikerülhetetlen hibái okán meg is lehet utálni. több»
 
Ha minden áron ettől a rendezőtől vágysz valami finomságra, szerencsére bőven akad más lehetőség. több»