Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
55
Képek
2
Videók
Jelek
 
indingo   2019. 03. 05.

Amikor elkezdem nézni azt gondoltam egy ufós film és na végre itt megmutatják hogyan is néznek ki, de a végén rájöttem ennek a filmnek a mélyebb értelmére, amely a hitről szól, hogy milyen könnyű elveszíteni, de elég egy jel hogy vissza is kapjuk azt.

 
Deku   2017. 07. 18.

Ezt a filmet egyszer mindenképp látnia kell mindenkinek. Bármikor újra nézős. Voltak apróbb hibák benne de ezt el lehet nézni. Nagyon jó volt Mel Gibson itt is, nem csak pörgősebb akció filmekben állja meg a helyét.


 
dailyfilmsan   2018. 04. 30.

Izgalmas volt. Nem nagyon mutatkoztak meg a földönkívüliek mint ahogyan azt megszokhatuk az ilyen témában elkészült filmektől. Külön tetszett az hogy a természetes ellenség az a víz volt de akkor ott a kérdés hogy miért erre bolygóra jöttek és mikor megtudták hogy számukra sósav hullik az égből miért nem léptek le rögtön. Kicsit több rettegést könnyes szemet és félelmet élni akarást lehetett volna belevinni de ezektől eltekintve is jó volt a film.

 
AngelCass   2017. 10. 17.

Szeretem M. Night Shyamalan munkáít így ezt a filmet is megnéztem. Remekül adja a nyomasztó légkört ami a bizonytalanságból ered. A sötétben eszmecserélős résznél kirázott a hideg, itt az operatőrök is remek munkát végeztek.Hiába voltak jó részek mégis szerintem egyszer nézhető alkotás a történet kiforratlansága miatt. Nameg ,hogy a képünkbe tolja, hogy higgyé Istenben :/ Na de mindenképp látni kell mert van ennek egy paródiája a Horrorra akadva lévén, ami miatt a film közbe is majdnem felnevettem annyira áthozta a művet. Spoiler: Meg annyira zavart,hogy kinn hagyták a kutyát ,hogy majd öljék meg az ufók, baszki miért a vacsora után akarta behozni szegény kutyt(mert akkor már jó sötét lesz a gabona tábla mellett ???)

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Gibson egy újabb kategóriát suról a földönkívüliek témáját érinti meg a nézőkkel egy remek történetben ami nem mindennapi. remeküöl felépített film amit érdmes megnézni :) csak ajánlani tudom ! :)

 
A Jeleken a thriller-faktora miatt könnyen lehet félni, de az üzenete miatt meg is lehet ezt a filmet szeretni... ugyanakkor a kikerülhetetlen hibái okán meg is lehet utálni. több»
 
Ha minden áron ettől a rendezőtől vágysz valami finomságra, szerencsére bőven akad más lehetőség. több»

A film összbevétele 408 247 917 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenetben, ahol Phoenix a sorozóirodában van, a háttérben a Buhersereg posztere látható.

(HETEDIK )
 

A filmben többféle gabonakör is látható.

(HETEDIK )
 

Mark Ruffalo is esélyes volt Phoenix karakterére.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.