Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

Jelek

(Signs)
 
28
17
18
55
Jelek
 
Deku   2017. 07. 18.

Ezt a filmet egyszer mindenképp látnia kell mindenkinek. Bármikor újra nézős. Voltak apróbb hibák benne de ezt el lehet nézni. Nagyon jó volt Mel Gibson itt is, nem csak pörgősebb akció filmekben állja meg a helyét.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Gibson egy újabb kategóriát suról a földönkívüliek témáját érinti meg a nézőkkel egy remek történetben ami nem mindennapi. remeküöl felépített film amit érdmes megnézni :)
csak ajánlani tudom ! :)

 
AngelCass   2017. 10. 17.

Szeretem M. Night Shyamalan munkáít így ezt a filmet is megnéztem. Remekül adja a nyomasztó légkört ami a bizonytalanságból ered. A sötétben eszmecserélős résznél kirázott a hideg, itt az operatőrök is remek munkát végeztek.Hiába voltak jó részek mégis szerintem egyszer nézhető alkotás a történet kiforratlansága miatt. Nameg ,hogy a képünkbe tolja, hogy higgyé Istenben :/ Na de mindenképp látni kell mert van ennek egy paródiája a Horrorra akadva lévén, ami miatt a film közbe is majdnem felnevettem annyira áthozta a művet. Spoiler: Meg annyira zavart,hogy kinn hagyták a kutyát ,hogy majd öljék meg az ufók, baszki miért a vacsora után akarta behozni szegény kutyt(mert akkor már jó sötét lesz a gabona tábla mellett ???)

 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

A film óta folyamatosan félek a földönkívüliektől/ természetfelettitől... :D amúgy nem. Nagyon misztikus, de valahol ez a misztikum kifejezetten vicces és szórakoztató is. Ezért az 5*

 
D. Wolfe   2016. 04. 14.

Imádom ezt a filmet! Kiválóan építi fel az ijesztő jeleneteket és emellett még megható és drámai is. A színészek és a zene is több, mint nagyszerű. Nagyon jó film.

 
A Jeleken a thriller-faktora miatt könnyen lehet félni, de az üzenete miatt meg is lehet ezt a filmet szeretni... ugyanakkor a kikerülhetetlen hibái okán meg is lehet utálni.
 
Ha minden áron ettől a rendezőtől vágysz valami finomságra, szerencsére bőven akad más lehetőség.
 

A jelenetben, ahol Phoenix a sorozóirodában van, a háttérben a Buhersereg posztere látható.

(Hetedik )
 

A filmben többféle gabonakör is látható.

(Hetedik )
 

Mark Ruffalo is esélyes volt Phoenix karakterére.

(Hetedik )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.