Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
22
Vélemények
55
Képek
1
Videók
Jelek
 
Deku   2017. 07. 18.

Ezt a filmet egyszer mindenképp látnia kell mindenkinek. Bármikor újra nézős. Voltak apróbb hibák benne de ezt el lehet nézni. Nagyon jó volt Mel Gibson itt is, nem csak pörgősebb akció filmekben állja meg a helyét.

 
AngelCass   2017. 10. 17.

Szeretem M. Night Shyamalan munkáít így ezt a filmet is megnéztem. Remekül adja a nyomasztó légkört ami a bizonytalanságból ered. A sötétben eszmecserélős résznél kirázott a hideg, itt az operatőrök is remek munkát végeztek.Hiába voltak jó részek mégis szerintem egyszer nézhető alkotás a történet kiforratlansága miatt. Nameg ,hogy a képünkbe tolja, hogy higgyé Istenben :/ Na de mindenképp látni kell mert van ennek egy paródiája a Horrorra akadva lévén, ami miatt a film közbe is majdnem felnevettem annyira áthozta a művet. Spoiler: Meg annyira zavart,hogy kinn hagyták a kutyát ,hogy majd öljék meg az ufók, baszki miért a vacsora után akarta behozni szegény kutyt(mert akkor már jó sötét lesz a gabona tábla mellett ???)


 
MKristijan   2018. 09. 21.

A baj ott kezdődik, ha az ember hamarabb látja a paródiáját (Horrorra akadva 3)...Igyekeztem a nézése közben ettől eltekinteni. Amikor először láttam a filmet emlékszek hogy nagyon kirázott a hideg amikor az idegen átsétált a kamera előtt. Végig megtartotta sejtelmességét a film, átélhettük azt az élményt ahogy megpróbálják elfoglalni földünket. Sokszor meglepődhettünk jelenetekkor. Határozottan izgalmas volt.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Gibson egy újabb kategóriát suról a földönkívüliek témáját érinti meg a nézőkkel egy remek történetben ami nem mindennapi. remeküöl felépített film amit érdmes megnézni :) csak ajánlani tudom ! :)

 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

A film óta folyamatosan félek a földönkívüliektől/ természetfelettitől... :D amúgy nem. Nagyon misztikus, de valahol ez a misztikum kifejezetten vicces és szórakoztató is. Ezért az 5*

 
A Jeleken a thriller-faktora miatt könnyen lehet félni, de az üzenete miatt meg is lehet ezt a filmet szeretni... ugyanakkor a kikerülhetetlen hibái okán meg is lehet utálni. több»
 
Ha minden áron ettől a rendezőtől vágysz valami finomságra, szerencsére bőven akad más lehetőség. több»
 

A jelenetben, ahol Phoenix a sorozóirodában van, a háttérben a Buhersereg posztere látható.

(HETEDIK )
 

A filmben többféle gabonakör is látható.

(HETEDIK )
 

Mark Ruffalo is esélyes volt Phoenix karakterére.

(HETEDIK )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.