Rólam

Sziasztok! Nektek Xeth vagyok. Mozifüggő. Mindenféle filmet szeretek. Legfőképpen olyat, ami az űrben játszódik, vagy a Földön, (Marson, aszteroidán, a Holdon vagy kitalált bolygón),  rajzolt karakterei vannak, vagy élőszereplős. Ufósbeszaratós vagy sírvaröhögős. A lényeg, hogy érdekes legyen! És elérje az ingerküszöbömet...

Legmeghatározóbb filmélményem az Ironman (most lehet kiröhögni...), ami akkor 2008-ban egy olyan világot nyitott meg, ami akkor még nem létezett, ritka! volt és látványos. Akkoriban kezdett kialakulni a filmfüggőségem és ez a film bizony sokat adott hozzá. Évekig nem tudta más mozi kiütni az első helyről a listámon. A kialakított kis fejlécem és a választott "bélyegképem" is e remekmű előtt tiszteleg! :) Hisz ennél "nincsrászó" évekig nem láttam!

Komolyra fordítva a szót, köszönöm, hogy itt lehetek, és remélem érdekes, hasznos és tartalmas szösszenetekkel tudom az oldalt segíteni! Éljenek a filmek! Ahol a kreativitásnak semmi sem szabhat határt!

2020. 08. 21.
Ennek a filmnek úgy ültünk neki, hogy egynek jó lesz. Bankrablós, hajszás szuper. Nagyon ritka az, hogy nem nézek végig egy filmet, de ennek az utolsó fél óráját végigugr... több»
2018. 10. 23.
Mélyen elgondolkodtató film, mely olyan magával ragadó párbeszédekkel, képi megjelenítéssel, vágással van megalkotva, ami (számomra) a mestermű kategóriába emeli ezt a fi... több»
2018. 04. 28.
Megosztó rétegfilm
Véletlenül bukkantam erre a filmre, és az előzetese sugallta nekem, hogy ezt mindenképp látnom kell. És az a vicces, hogy nem a trailer-ben bemutatott cselekmény, hanem a... több»

74 A jogdoktor  (2017)

2018. 04. 09.
Ilyen jó ember nincs is
Ez egy nagyon-nagyon szívbemarkoló történet. Örülök, hogy láthattam. Roman J. Israel egy olyan fantasztikus fiatalember, akit valamilyen csodával határos módon nem rontot... több»
2018. 04. 09.
Én mindig félek a magyar filmektől. Most sem volt ez másképp. De azt kell mondjam, már már elhiszem, hogy a magyar filmipar (nem a művészfilmrészleg, hanem a nagyközönség... több»
Az igazak (1983)
Sirius (2013)
Időhurok (2014)
A Hangya (2015)