Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  

Rólam

Sziasztok! Nektek Xeth vagyok. Mozifüggő. Mindenféle filmet szeretek. Legfőképpen olyat, ami az űrben játszódik, vagy a Földön, (Marson, aszteroidán, a Holdon vagy kitalált bolygón),  rajzolt karakterei vannak, vagy élőszereplős. Ufósbeszaratós vagy sírvaröhögős. A lényeg, hogy érdekes legyen! És elérje az ingerküszöbömet...

Legmeghatározóbb filmélményem az Ironman (most lehet kiröhögni...), ami akkor 2008-ban egy olyan világot nyitott meg, ami akkor még nem létezett, ritka! volt és látványos. Akkoriban kezdett kialakulni a filmfüggőségem és ez a film bizony sokat adott hozzá. Évekig nem tudta más mozi kiütni az első helyről a listámon. A kialakított kis fejlécem és a választott "bélyegképem" is e remekmű előtt tiszteleg! :) Hisz ennél "nincsrászó" évekig nem láttam!

Komolyra fordítva a szót, köszönöm, hogy itt lehetek, és remélem érdekes, hasznos és tartalmas szösszenetekkel tudom az oldalt segíteni! Éljenek a filmek! Ahol a kreativitásnak semmi sem szabhat határt!

Az igazak (1983)
Sirius (2013)
Időhurok (2014)
A Hangya (2015)
Vasember 3 (2013)
Vasember 2 (2010)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.