Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

A tökéletes gyilkos (2017)

A tökéletes gyilkos
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

László Zsolt
Szabó Győző
László Zsolt
Hőrich Nóra Lili
László Zsolt
Szabó Kimmel Tamás
László Zsolt
Hőrich Nóra Lili
László Zsolt
Hőrich Nóra Lili
Hőrich Nóra Lili
László Zsolt

Videók (1)

 
HercegPeter   2019. 06. 13.

legújabb vélemény

0
Egy középszerű amerikai krimi magyar köntösben

A kezdés teljesen sablonos. A megkeseredett zsaru elveszti a családját (most éppenséggel a lányát) és most a sors úgy hozza, hogy éppen a feltételezett gyilkosa ellen kell nyomoznia, aki egyszer csak felbukkan a házában és a segítségét kéri. Egyébként vannak benne csavarok, a második felében már érdekesebb. Ha világviszonylatban nézzük akkor egy átlagos, vagy annál talán kicsit gyengébb film. De ha csak a magyar krimiket nézzük, akkor a vállalható kategóriába esik. Vannak benne apró jelek, amik a végére kapnak fontos szerepet és ha ezeket a néző felismeri akkor rájöhet az igazságra. Két nagy kérdésem van a filmmel kapcsolatban. Az első az, hogy miért kellett szinkronizálni Hörich Nórát? Ez tényleg csak érdekességként kérdezem. A másik pedig, hogy mire ment a Filmalaptól kapott több, mint 400 millió forint? Elhiszem, hogy őrületes összegekbe kerül ma már minden, de ez akkor is rengeteg. Vagy csak én nem vagyok tisztában a dolgokkal. De nem tudom. Elképzelni, hogy valaki azt remélte, hogy ez a film megtéríti az árát. Nem akarom bántani a filmet, mert mint mondtam, nem olyan rossz, de a Kincsemhez képest (ami átlépte az 500 milliót) ez sehol sincs. Se minőségre, se reklámértékben. Annyit még megjegyeznék itt a végére, hogy László Zsolt nyugodtan benevezhetne egy Patrick Swayze hasonmásversenyre.

 
dulkap   2017. 04. 27.

0

Már nem is tudom melyik film előtt láttam az előzetesét, de felkeltette az érdeklődésemet. Alapvetően szeretem a magyar filmeket, mert valahogy a hangulatok közelebb áll hozzám a helyszíneknek és a színészeknek köszönhetően. Itt adott egy magyar visz... több»

 
Berto49   2018. 01. 23.

0

Biztató kezdet után a kliséktől hemzsegő történet számomra érdektelenné vált. A skandináv krimikből már az unalomig ismert fásult, kiégett nyomozó (a lányát vesztette el) új gyilkossági ügy felderítésébe kezd. Az egész filmet a sötétség jellemzi amel... több»

 
XETH   2018. 04. 09.

0

Én mindig félek a magyar filmektől. Most sem volt ez másképp. De azt kell mondjam, már már elhiszem, hogy a magyar filmipar (nem a művészfilmrészleg, hanem a nagyközönségnek szánt mozik) kezd kizökkenni, és szép lassan elcsúszni egy elfogadható irány... több»

 
T.Andras   2017. 08. 27.

0

Nem voltam elájulva tőle, sokkal többet vártam a sztori alapján. Rossznak nem nevezném, pl. a színészek is tök jók voltak benne, de valahogy a történet vége nekem annyira nem jött be.

 
spidey   2017. 04. 27.

0

Mostanában már egész szépen érkeztek a jó magyar filmek, így egy kicsit magasabbra került a léc, amit nálam A tökéletes gyilkos nem igazán tudott megugrani. Nem volt rossz, de ha tévéfilmként látom, sokkal jobb véleménnyel távoztam volna mint így. Nem rossz, nem rossz, de nekem ma már kevés.

 
KingPin   2017. 04. 29.

0

Ez is egy olyan film, amitől többet vártam. Tényleg olyan volt, mint egy NCIS epizód, leszámítva László Zsolt zseniális játékát. Nem akarok igazságtalan lenni, a színészek hozták a szintet, nagyon is, de maga a sztori és a film felépítése nem igazán nyűgözött le.

A film 5 050 695 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 3 627 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Pacskovszky József rendező az öccsével, Zsolttal közösen írta meg A tökéletes gyilkos történetét.

(hp)
 

A forgatási munkálatok 43 napot vettek igénybe.

(hp)
 

A Magyar Nemzeti Filmalaptól 415,5 millió forinttal támogatta a produkciót.

(hp)
 

Pacskovszky József elmondása szerint Alfred Hitchcock Szédülés című filmjéből merített inspirációt.

(hp)
 

Pacskovszky József rendező filmográfiáját többségében drámák teszik ez. A tökéletes gyilkos pályafutásának első krimije.

(hp)
 
Annál a sajnálatos helyzetnél, hogy nem nagyon készülnek teljesen fikciós magyar mozikrimik, csak az a fájdalmasabb, ha olyanok készülnek, mint amilyen ez a film. 20/100 több»