Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
63

A tökéletes gyilkos

(A tökéletes gyilkos)
 
dulkap  2017. 04. 27. 16:32

Már nem is tudom melyik film előtt láttam az előzetesét, de felkeltette az érdeklődésemet. Alapvetően szeretem a magyar filmeket, mert valahogy a hangulatok közelebb áll hozzám a helyszíneknek és a színészeknek köszönhetően. Itt adott egy magyar viszonylatban ritkábbnak számító krimi és több jó színész. Persze ebből még lehetett volna egy rossz film is, mint A kút is volt (aminek szintén az előzetese fogott meg), de szerencsére egy elég korrekt filmet tudtak kihozni belőle az alkotók. Nem mondom, hogy hibátlan, mert még rengeteg tanulni valónk van a műfajról, de szépen felépített kis gyilkosos film. Nem azt mondom, hogy nyugati színvonal, de azért élvezetesebb jó pár hasonló hollywoodi filmnél.

 
T.Andras  2017. 08. 27. 23:42

Nem voltam elájulva tőle, sokkal többet vártam a sztori alapján. Rossznak nem nevezném, pl. a színészek is tök jók voltak benne, de valahogy a történet vége nekem annyira nem jött be.

 
KingPin  2017. 04. 29. 13:48

Ez is egy olyan film, amitől többet vártam. Tényleg olyan volt, mint egy NCIS epizód, leszámítva László Zsolt zseniális játékát. Nem akarok igazságtalan lenni, a színészek hozták a szintet, nagyon is, de maga a sztori és a film felépítése nem igazán nyűgözött le.

 
spidey  2017. 04. 27. 19:38

Mostanában már egész szépen érkeztek a jó magyar filmek, így egy kicsit magasabbra került a léc, amit nálam A tökéletes gyilkos nem igazán tudott megugrani. Nem volt rossz, de ha tévéfilmként látom, sokkal jobb véleménnyel távoztam volna mint így. Nem rossz, nem rossz, de nekem ma már kevés.

László Zsolt
Szabó Győző
László Zsolt
Hőrich Nóra Lili
László Zsolt
Szabó Kimmel Tamás
László Zsolt
Hőrich Nóra Lili
László Zsolt
Hőrich Nóra Lili
Hőrich Nóra Lili
László Zsolt
VOX.hu - A tökéletes gyilkos
Annál a sajnálatos helyzetnél, hogy nem nagyon készülnek teljesen fikciós magyar mozikrimik, csak az a fájdalmasabb, ha olyanok készülnek, mint amilyen ez a film. 20/100
Movieaddicts: A tökéletes gyilkos
Összességében egy szép próbálkozás, amin azért lett volna mit csiszolni. Egy letisztultabb forgatókönyvvel, egy bátrabb koncepcióval kiemelkedő krimi is születhetett volna. Így csak a színészek mentik meg, de ez csak a közepeshez elég. Inkább tv film ez, mint mozi. 5,5/10
 

Pacskovszky József rendező az öccsével, Zsolttal közösen írta meg A tökéletes gyilkos történetét.

(hp)
 

A forgatási munkálatok 43 napot vettek igénybe.

(hp)
 

A Magyar Nemzeti Filmalaptól 415,5 millió forinttal támogatta a produkciót.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.