Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67%

Behálózva (2013)

Closed Circuit
Filmadatlap
 
25
Szereplők
9
Vélemények
16
Képek
2
Videók
Behálózva
 
indingo   2019. 10. 09.

legújabb vélemény

A téma érdekes és izgalmas mégis egy kicsit bóbiskolósra sikeredett én egy kicsit elbágyadtam és valahogy sejteni lehetett, hogy a végén mindent eltussolnak és valakit likvidálnak.

 
Bizsu82   2019. 07. 09.

Izgalmas, akciódús film, amiben van fordulat. Végig lekötött. Magával ragadó, érdeklődést fenntartó és izgalmas. Kategória kedvelőinek érdemes megnézni!


 
Curacao86   2015. 05. 01.

Izgalmas, érdekfeszítő, bár lassan kibontakozó politikai thriller. De pont ezért jó, mert fokozatosan kapunk újabb morzsákat, amivel sikerül az izgalmat és érdeklősét fenntartani egészen a végéig. Érdekes, hogy végre nem a "jenkik" játsszák a főszere... több»

 
S.Marika   2015. 02. 11.

Nagyon jó történet, szerintem a történetvezetés is rendben volt, izgalmas, fordulatos, végig fenntartotta a figyelmet. Ahogy elnéztem az angol titkosszolgálat működését, arra gondoltam, nálunk az ú.n. romagyilkosságokról is lehetne egy hasonló, vagy még durvább filmet forgatni.

 
mokanszkit   2015. 02. 25.

A története jó, elég érdekes, de a film kivitelezése, és a szereplők alakítása elég gyenge. Közepes film, egyszer nézhető kategória számomra.

 
kounicakhaha   2018. 11. 13.

Lassú, de viszonylag izgalmas brit film, nehezen meghatározható zsánerrel. A rendező jól érzékkel teremtette meg a nyomasztó hangulatot, és nagyon nem is igyekezett azt feloldani. Erről szól a film, egy kis "az igazság odaát van"-féle vakítás a jobbik fajtából.

 
ringololol   2018. 08. 19.

Nem lenne ez annyira rossz, csak kicsit lassú... vagy pont ettől európai film? Ezzel csak az a baj, hogy az ilyen nem köti le teljes mértékben a figyelmemet, és nyugodtan kimegyek egy sörért a hűtőig. Viszont a színészi teljesítményt nem érheti kritika.

Eric Bana
Eric Bana
Ciarán Hinds
Rebecca Hall
Eric Bana
Eric Bana
Eric Bana
Eric Bana
Rebecca Hall
Rebecca Hall
Eric Bana
Eric Bana
Julia Stiles
Riz Ahmed
Kenneth Cranham
Rebecca Hall
Ciarán Hinds
Rebecca Hall
Rebecca Hall

A film összbevétele 6 331 939 dollár volt (imdb.com).

 

Abban a jelenetben, amelyben Martin egy arany dugós pezsgővel a kezében száll taxiba. A taxiból azonban már egy fekete dugós Don Perignonnal száll ki.

(ps)
 

A Temze partján játszódó jelenetben Martin Rose egy vágás után teljesen más öltözéket visel, mint előtte.

(ps)
 

A jegyzetek, amiket Martin mutat a vádlottnak, nem egyeznek meg azzal, amiket később Devlinnek is megmutat.

(ps)
 

Az utolsó jelenetben Claudia először kék farmert, majd egy vágás után már fekete leggingset visel.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.