Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

legújabb vélemény

Iszonytató hangulatú thriller, melyet érdemes mindenkinek megnézni. Nem mondom, hogy egy adrenalinbomba, de végig feszültséget kelt és leköti az ember figyelmét.

 
gandalf01   2016. 07. 19.

Engem nem igazán tudott lekötni. Sötét hangulatú, vontatott thriller. Mindenképpen erős idegzetűeknek ajánlanám. És persze nagyon-nagyon türelmes embereknek. :)


 
Nemecsek   2015. 09. 25.

Nem tudtam eldönteni, hogy sajnáljam-e a főhősnőt, vagy nevessek egyszerűen. Agorafóbiában küzd, és akkor hirtelen egy gyilkosság miatt óriási lesz a felhajtás körülötte. Ez mintha egy abszurd humorral jól megpakolt vígjáték is lehetne. Persze semmi nevetséges nincs a filmen, mert egy önmagát igencsak komolyan vevő krimiről van szó, ami talán ettől is lesz egy picit megmosolyogtató. Nem igazán tudja jól tálalni azokat a részeket, amiknek egyszerűen nincs valóságalapja.

Selma Blair
Amy Smart
Jason Lee
Jason Lee
Selma Blair
Jason Antoon
Giovanni Ribisi
Selma Blair
Kevin Pollak
Amy Smart
Amy Smart
Selma Blair
Amy Smart
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.