70% 75 szavazat
Sose bízz a szomszédodban!

Sose bízz a szomszédodban!

Columbus Circle
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A történet egy Abigail nevű lányról szól, aki egyedül él. Nagyon egyedül. Már 12 éve nem hagyta el a lakását, amit dúsgazdag apjától örökölt és azóta így bújt el a sajtó és a kíváncsiskodók elől. Az évek alatt tulajdonképpen csak két emberrel tartotta a kapcsolatot, ám mindez megváltozik mikor egy detektív nyomozni kezd Abigail elhunyt szomszédjával kapcsolatban és a lánnyal is összetalálkozik. Azonban álmában sem gondolta volna hogy a fiatal pár, akik a szomszéd lakásba költöztek, ki akarják őt semmizni, egy bonyolult cselszövés segítségével, sőt, a cél érdekében a gyilkosságtól sem riadnak vissza.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2013.03.08.
Selma Blair
Amy Smart
Jason Lee
Jason Lee
Selma Blair
Jason Antoon
Giovanni Ribisi
Selma Blair
Kevin Pollak
Amy Smart
Amy Smart
Selma Blair
Amy Smart
 
2022.05.21 uniterra

legújabb vélemény

A történet jól megkomponált, dicséret az írónak. A rendezői munka elmegy, a gyilkosságok inkább komédiába hajlanak. A végén a csavar tetszett, ez a lényeg. Egy kellemes esti szórakozás.

0
 
2017.05.05 mamiéstöti2

Iszonytató hangulatú thriller, melyet érdemes mindenkinek megnézni. Nem mondom, hogy egy adrenalinbomba, de végig feszültséget kelt és leköti az ember figyelmét.

0
 
2017.10.11 Nemecsek

Nem tudtam eldönteni, hogy sajnáljam-e a főhősnőt, vagy nevessek egyszerűen. Agorafóbiában küzd, és akkor hirtelen egy gyilkosság miatt óriási lesz a felhajtás körülötte. Ez mintha egy abszurd humorral jól megpakolt vígjáték is lehetne. Persze semmi ... Több

0
 
2016.07.19 gandalf01

Engem nem igazán tudott lekötni. Sötét hangulatú, vontatott thriller. Mindenképpen erős idegzetűeknek ajánlanám. És persze nagyon-nagyon türelmes embereknek. :)

0