Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

A tetovált lány (2011)

The Girl with the Dragon Tattoo
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 11. 02.

Nekem az eredeti jobban bejött. Persze aki ezt látja elsőként izgalmasnak és érdekesnek fogja találni a történetet és Rooney Mara is nagyon jól hozta a karaktert, alig lehet megismerni.

 
Edii   2015. 04. 21.

Nagyon jó film. Gyorsan elrepült a 2,5 óra. Megérte megnézni. Az biztos, hogy sok szál futott egyszerre, néha eléggé elgondolkodtam, hogy mi is történik, de mindig rájöttem nagy nehezen.


 
Dodi   2015. 06. 10.

Úgy ahogy van egy az egyben lekoppintották a Svéd Tetovált lányt. Ez az amerikai unalmas, semmi izgalom, mert ez dettó az előző Tetovált lány koppintása. Sőt a szereplők sehogy se tudták felülmúlni, megközelíteni elődjüket. Az izgulhat ezen a filmen aki még nem látta az eredetit...

 
ANdraS   2015. 06. 22.

Nem rosz thriller, de ennél vannak jobbak is, és szerintem magától Finchertől is. Valahogy mű volt az egész, mintha érezni lehetett, hogy ez csak egy remake, amely minden körülmények között jobb akar lenni, mint az eredeti svéd film. Az eredetit nem láttam, de elhiszem, hogy jobb lehetett, mert maga a sztori érdekes volt.

 
anita9215   2016. 05. 08.

Daniel Craig miatt kezdtem bele a filmbe de ez most nem hozta az elvártakat. Fatális tévedés lett ez a film, rémes, hogy miket össze tudnak tákolni. Az elejétől a végéig igazán karcsú darab lett ez a film. Unalom és klisé halmaz jellemezte szerintem az egészet. Katasztrofális lett.

 
Noha nem tökéletes műről beszélhetünk, ám el kell ismerni, hogy a lassú folyású krimik kedvelői méltó módon ki lesznek szolgálva. A játékidő 2 és fél órájában leereszkedünk a romlottság és perverzió mocskába, ahol mindenkinek van valami takargatnivalója. Fincher jól adagolja az atmoszférát, ugyanakkor nem tolja túl a jellegzetes vonásait, amit eddigi filmjeiben is megszokhattunk tőle. több»
 

A film 90 millió dollárból készült el, és 231 milliót hozott vissza. A kritikusoktól rengeteg pozitív kritikát kapott, de azért volt közöttük negatív vélemény is.

(Mavil )
 

Az egyik kávézóbeli jelenetnél kiderült, hogy pont ott dolgozik diákmunkásként Michael Nyqvist leánya. A film készítői megadták neki azt a lehetőséget, hogy egy kicsit együtt tudjon játszani apja egykori figurájával.

(Mavil )
 

A forgatás Svédországban zajlottt, és húsz éve nem volt olyan hideg tél, mint amilyen forgatás ideje alatt volt.

(Mavil )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.