Holnaptól a Netfilx műsorára kerül az Vétkező szentek című 2013-ban bemutatott amerikai romantikus krimi, amelyet David Lowery írt és rendezett.

A film két főszereplője Casey Affleck (A régi város, Hideg nyomon) és Rooney Mara (A tetovált lány, Carol).

Bob (Affleck) és Ruth (Mara) egy pár, akik bűnözői tevékenységbe keverednek, és lebuknak. Bob magára vállalja a felelősséget, így csak ő kerül börtönbe. Eközben Ruth életet ad a lányuknak. Amikor a gyermek már majdnem négyéves, Bob megszökik a börtönből, és elindul, hogy újra kapcsolatba lépjen a családjával.

A film a 2013-as Sundance Filmfesztiválon debütált, ahol el is nyerte a Legjobb operatőri munka díját. A kritikák a modern Bonnie és Clyde-szerű történetet rendkívül pozitívan fogadták, külön kiemelve a westernfilmek észrevehető stílusjegyeit, a költői vizualitását.

A Vétkező szentek alig több, mint egymillió dollár bevételt hozott a mozikban nemzetközileg. A közel 4 millió dolláros költségvetésével a film így alulteljesített. Többnyire pozitív kritikai fogadtatása, számos elnyert díja és a főszereplő színészek tehetségét ismerve azonban kivaló filmnek ígérkezik a Vétkező szentek.

Ha kíváncsi vagy a filmre, holnaptól a mafabos adatlapról is elindíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | romantikus

Egy törvényen kívüli férfi megszökik a börtönből, és Texas hegyvidékén keresztül elindul, hogy újra találkozhasson feleségével, és megismerje sosem látott lányát.