Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
73

Freddy vs. Jason

(Freddy vs. Jason)
 
TribeBubu  2016. 02. 13.

Alapvetően horrorfilmnek igen gyatra. Van benne pár béna színész is. Mégis szeretem ezt a filmet, mert egész jó ötlettel hozták össze a két mészárost. Meg egyáltalán mókás volt egy filmben, sőt egymás ellen küzdve látni őket. Freddy poénjai óriásiak és Robert Englund szokás szerint zseniálisan formálja meg őt.

 
Balint  2016. 02. 13.

Ez a film nagyszerűen követi és zárja le a Jason Goes to Hell és a Chuky Menyasszonya által kitaposott ösvényt igazi bűnös élvezet, kár hogy nem született folytatása legalábbis hivatalos filmben nem ;)

 
Miss_Murder  2016. 10. 02.

Nálam abszolút 5 csillagos a film, ha nem láttam már vagy hússzor, akkor egyszer sem. Imádom Freddy karakterét, ahogy Jason-ét is. A poénok nagyon ott vannak végig a filmben, ahogy az izgalom és a feszültség is. A végére remélem mindenki megszereti Freddy és Jason karakterét, én odavagyok értük. Nem félelmetes horror, de igazi kis klasszikus. Aki szereti a horrort, az mindenképp nézze meg, ha eddig még nem tette volna. Nem a legizgalmasabb film, ezt aláírom, de nagyon jól alakítanak a színészek és minden benne van, ami egy horrorfilmbe kell. Imádom.

 
Real013  2015. 03. 04.

A rendezés jogát Ronny Yu kapta meg, aki jó választásnak bizonyult. Sikeresen mixelte össze a két sorozat stílusjegyeit, és így sem Krueger, sem Jason rajongói nem érezhetik úgy, hogy méltatlanul elbántak volna kedvencükkel. Eljutunk a legfontosabb helyszínekre, az Elm utcába, Westin Hills-be és a Kristály-tavi táborba is. A film maga egy meglehetősen véres slasher horror. Rengeteg a leszakadó testrész, lehulló fej, és vérben tobzódó a végső csata is. Nagy Freddy rajongóként nekem tetszett a film. Láttam már vagy tízszer és még most is nagyon élvezem. Gyerekkori kedvenc, korrekt iparosmunka, szórakoztató slasher, de lehetett volna jobb is: a Rémálom az Elm utcában remake ismeretében egyébként klasszikusnak is nevezhető.

 
spikeZ  2015. 07. 24.

A horrorrajongóknak biztos nagy élmény ez a film, én aki szeretem a műfajt, de nem vagyok éppen szakértő, annyira nem lelkesedtem, hogy láthatom ezt a két amúgy legendás szereplőt egy filmben, ezzel már az Alien vs. Predator alkalmával sem lehetett engem megvenni. Szerintem ez az egész "vs" típusú film egy nagyon olcsó módja annak, hogy bevonzzuk az elkötelezett rajongókat bármilyen gagyi filmre.

Jason Ritter
Smoking Barrels: Freddy vs. Jason
Az emlékezetes ágyas gyilkosság Voorhestól, vagy a flipperes percek Krueger előadásában a rajongók számára emlékezetessé teszik ezt a könnyed szórakoztatásra szánt, önmagát nem túl komolyan vevő crossover filmet.
 

Peter Jacksont is felkérték rendezőnek.

(kázsé)
 

Ken Kirzingernek fogászati kezelésen kellett átesnie, de nem volt idő leszedni és újra felrakni a sminkjét, így kimaszkírozva ment az orvoshoz, ahol több beteg azt hitte, hogy egy elszabadult pszichopata, és majdnem kihívták a rendőröket.

(kázsé)
 

Az utolsó film, amiben Robert Englund játssza Freddy Kruegert.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.