Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
69%

Freddy vs. Jason (2003)

Freddy vs. Jason
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 16.

legújabb vélemény

0

Na,ez nekem olyan fejfájdítóan rossz volt.Se íze,se bűze,nagyon úgy tűnt,egy kis extra zsetonra vágytak a készítők.Igaz a nézők nemhogy extra filmes élményt,szinte semmilyet nem kaptak.Englundot sajnálom,hogy őt is bepalizták.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 06. 27.

0
Két horrorikon nem fér meg egy filmben. Vagy mégis?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

„Halottnak lenni nem gond, de ha elfelejtenek, az nagyon durva.” Ha belegondolunk, a slasher egy végtelen egyszerű szabályrendszerek szerint működő alműfaj a horroron belül. Vegyél egy csapatnyi embert (lehetnek tinik, felnőttek, vagy a kettő keveré... teljes kritika»


 
HETEDIK   2018. 04. 05.

0

Mindig kockázatos dolog összehozni két álomgyáros ikont, gondoljunk csak az Alien vs Predatorra, Batman vs Supermanre vagy számos efféle gyatra filmre. Hát ez is irtó gyenge lett. A második csillag a filmvégi nagy kaszabolós jelenetre ment, mert ami ... több»

 
Norbert93   2019. 01. 05.

0
Gyerekbarát horror

Mai fejjel tekintve a filmre, már a címe alapján sem hangzik jól. El lehet vele tölteni az időt, de nem érdemes.

 
TribeBubu   2016. 02. 13.

0

Alapvetően horrorfilmnek igen gyatra. Van benne pár béna színész is. Mégis szeretem ezt a filmet, mert egész jó ötlettel hozták össze a két mészárost. Meg egyáltalán mókás volt egy filmben, sőt egymás ellen küzdve látni őket. Freddy poénjai óriásiak és Robert Englund szokás szerint zseniálisan formálja meg őt.

 
Balint   2016. 02. 13.

0

Ez a film nagyszerűen követi és zárja le a Jason Goes to Hell és a Chuky Menyasszonya által kitaposott ösvényt igazi bűnös élvezet, kár hogy nem született folytatása legalábbis hivatalos filmben nem ;)

 
Miss_Murder   2016. 10. 02.

0

Nálam abszolút 5 csillagos a film, ha nem láttam már vagy hússzor, akkor egyszer sem. Imádom Freddy karakterét, ahogy Jason-ét is. A poénok nagyon ott vannak végig a filmben, ahogy az izgalom és a feszültség is. A végére remélem mindenki megszereti ... több»

Galéria (15)

Jason Ritter

Videók (1)

A film összbevétele 114 908 830 dollár volt (imdb.com).

 

Peter Jacksont is felkérték rendezőnek.

(kázsé)
 

Ken Kirzingernek fogászati kezelésen kellett átesnie, de nem volt idő leszedni és újra felrakni a sminkjét, így kimaszkírozva ment az orvoshoz, ahol több beteg azt hitte, hogy egy elszabadult pszichopata, és majdnem kihívták a rendőröket.

(kázsé)
 

Az utolsó film, amiben Robert Englund játssza Freddy Kruegert.

(kázsé)
 

A 196 cm magas Ken Kirzinger a legmagasabb színész, aki Jason Voorheest játszotta.

(kázsé)
 

Ez a legdrágább film a Péntek 13 sorozatban.

(kázsé)
 

24-en halnak meg a filmben.

(kázsé)
 
Az emlékezetes ágyas gyilkosság Voorhestól, vagy a flipperes percek Krueger előadásában a rajongók számára emlékezetessé teszik ezt a könnyed szórakoztatásra szánt, önmagát nem túl komolyan vevő crossover filmet. több»