Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
72%

Freddy vs. Jason (2003)

Freddy vs. Jason
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
65
Képek
1
Videók
 
Kósa Bence   2021. 05. 31.

legújabb vélemény

1
Inkoherens

Talán a kilencedik (Jason goes to hell) részhez kapcsolódik. Viszont úgy összességében egy epizódhoz se. Bár ezt egy trash filmnél nehéz hibának számítani. Itt a két antagonistán van a hangsúly. Jason gyilkol, Freddy poénkodik. Mi kell még? Ja. Ne vedd komolyan!

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 06. 27.

0
Két horrorikon nem fér meg egy filmben. Vagy mégis?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

„Halottnak lenni nem gond, de ha elfelejtenek, az nagyon durva.” Ha belegondolunk, a slasher egy végtelen egyszerű szabályrendszerek szerint működő alműfaj a horroron belül. Vegyél egy csapatnyi embert (lehetnek tinik, felnőttek, vagy a kettő keveré... teljes kritika»


 
7ETEDIK   2018. 04. 05.

0

Mindig kockázatos dolog összehozni két álomgyáros ikont, gondoljunk csak az Alien vs Predatorra, Batman vs Supermanre vagy számos efféle gyatra filmre. Hát ez is irtó gyenge lett. A második csillag a filmvégi nagy kaszabolós jelenetre ment, mert ami ... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 16.

0

Na,ez nekem olyan fejfájdítóan rossz volt.Se íze,se bűze,nagyon úgy tűnt,egy kis extra zsetonra vágytak a készítők.Igaz a nézők nemhogy extra filmes élményt,szinte semmilyet nem kaptak.Englundot sajnálom,hogy őt is bepalizták.

 
Norbert93   2019. 01. 05.

0
Gyerekbarát horror

Mai fejjel tekintve a filmre, már a címe alapján sem hangzik jól. El lehet vele tölteni az időt, de nem érdemes.

 
Miss_Murder   2016. 10. 02.

1

Nálam abszolút 5 csillagos a film, ha nem láttam már vagy hússzor, akkor egyszer sem. Imádom Freddy karakterét, ahogy Jason-ét is. A poénok nagyon ott vannak végig a filmben, ahogy az izgalom és a feszültség is. A végére remélem mindenki megszereti ... több»

 
TribeBubu   2016. 02. 13.

0

Alapvetően horrorfilmnek igen gyatra. Van benne pár béna színész is. Mégis szeretem ezt a filmet, mert egész jó ötlettel hozták össze a két mészárost. Meg egyáltalán mókás volt egy filmben, sőt egymás ellen küzdve látni őket. Freddy poénjai óriásiak és Robert Englund szokás szerint zseniálisan formálja meg őt.

Galéria (65)

Jason Ritter

Videók (1)

A film összbevétele 114 908 830 dollár volt (imdb.com).

 

Peter Jacksont is felkérték rendezőnek.

(kázsé)
 

Ken Kirzingernek fogászati kezelésen kellett átesnie, de nem volt idő leszedni és újra felrakni a sminkjét, így kimaszkírozva ment az orvoshoz, ahol több beteg azt hitte, hogy egy elszabadult pszichopata, és majdnem kihívták a rendőröket.

(kázsé)
 

Az utolsó film, amiben Robert Englund játssza Freddy Kruegert.

(kázsé)
 

A 196 cm magas Ken Kirzinger a legmagasabb színész, aki Jason Voorheest játszotta.

(kázsé)
 

Ez a legdrágább film a Péntek 13 sorozatban.

(kázsé)
 

24-en halnak meg a filmben.

(kázsé)