Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
80

Holtak hajnala (2004)

Dawn of the Dead
Filmadatlap
 
27
Szereplők
23
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 13.

Legtöbb zombis filmhez hasonlóan ugyanúgy folyt minden. A vírus feltör, bemutatják a szereplőket, történik helyenként egy két izgalom, akció dús adrenalin dús jelenet , a vége fele átváltozik a fél társaság. Még is mondhatom, azért tartozik a legjobbak közé ez az alkotás, mert sok apróság, drámai játék, látványos küzdelmek közepette jól összerakott történetet rakta össze. Azt sajnálom, ahogyan a vége ellett vágva és nem kaptuk meg belőle a folytatást.

 
Deku   2017. 12. 23.

Egész csinos kis története van, viszont a karakterekre nem fordítottak kellő figyelmet. Sajnos itt most nem nagyon dicsérhetem a filmet mivel nem jött be. Azt hittem már volt dolgom mindenfélével, de ez tudott újat mutatni.


 
Lamboh   2017. 10. 14.

A kedvenc zombis filmem. Évekig reménykedtem a folytatásban, mivel szerintem lehetett volna még ezzel többet is kezdeni. Szépen fel lett építve minden. Pörgős volt, néhol ijesztő, olykor pedig egy csöppet humoros is. A zombik jól meg lettek csinálva, egyedül a zombibaba nem tettszett. A színészek jól játszottak, így amiatt sem panaszkodok. Az egyetlen hibája, hogy túl rövid. Na jó, nyilván vannak más hibái is, de engem azok nem érdekelnek.

 
harnas1207   2018. 11. 29.

A legjobb zombis film amit valaha láttam.

 
SzFa   2017. 11. 03.

Az egyik legjobb zombiapokalipszises film. Izgalmas, élvezetes, néhol humoros film. Könnyű bele élni magunkat. Tetszik, minden zombis rajongónak csak ajánlani tudom.

 

Az 1978-as film másik főszereplője, Scott Reiger szintén feltűnik a filmben, aki egy tábornokot alakít, aki jó tanácsokat ad a civileknek a tv-n keresztül.

(Menyét Ibolya )
 

A Prédikátort alakító Ken Foree az 1978-ban készült film főszereplője.

(dulkap )
 

A filmet az események sorrendjében forgatták.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.