Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
78

Holtak hajnala

(Dawn of the Dead)
 
Lamboh  2017. 10. 14. 17:12

A kedvenc zombis filmem. Évekig reménykedtem a folytatásban, mivel szerintem lehetett volna még ezzel többet is kezdeni. Szépen fel lett építve minden. Pörgős volt, néhol ijesztő, olykor pedig egy csöppet humoros is. A zombik jól meg lettek csinálva, egyedül a zombibaba nem tettszett. A színészek jól játszottak, így amiatt sem panaszkodok. Az egyetlen hibája, hogy túl rövid. Na jó, nyilván vannak más hibái is, de engem azok nem érdekelnek.

 
jencike1985  2017. 06. 01. 11:17

A legtöbb zombis film ilyen. Mégis azt mondom ez azért tök jó lett. Néha már inkább vicces mint ijesztő de aki szereti a zombis filmeket az ne hagyja ki ezt sem.

 
vivikejencikelara  2017. 05. 29. 12:42

Elment egynek. Csak sajnos a legtöbb hasonló történetű film ugyan ilyen. Mint zombis film, nagyon jó, csak már túl sok ilyen film van és nehéz különbségeket felfedezni.

 
wooderman  2016. 05. 10. 19:31

Nem lenne rossz film, de szinte semmi kreativitás,semmi meglepő nincs ebben a nem túl félelmetesre sikerült tömeggyártott filmben.Szokásos zombi-apokalipszis,éhes húsra éhező félholtak.:(

 
Biktop  2015. 04. 26. 21:01

Nagyon régen láttam ilyen jó horror-filmet. Azt hiszem ez volt az a film, amiben végre átéltem a zombi világot, ez előtt a hideg kivert az ilyen filmektől. De itt!

 

Az 1978-as film másik főszereplője, Scott Reiger szintén feltűnik a filmben, aki egy tábornokot alakít, aki jó tanácsokat ad a civileknek a tv-n keresztül.

(Menyét Ibolya)
 

A Prédikátort alakító Ken Foree az 1978-ban készült film főszereplője.

(dulkap)
 

A filmet az események sorrendjében forgatták.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.