Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
79

Holtak hajnala

(Dawn of the Dead)
 
27
20
9
20
 
Deku   2017. 12. 23.

Egész csinos kis története van, viszont a karakterekre nem fordítottak kellő figyelmet. Sajnos itt most nem nagyon dicsérhetem a filmet mivel nem jött be. Azt hittem már volt dolgom mindenfélével, de ez tudott újat mutatni.

 
Lamboh   2017. 10. 14.

A kedvenc zombis filmem. Évekig reménykedtem a folytatásban, mivel szerintem lehetett volna még ezzel többet is kezdeni. Szépen fel lett építve minden. Pörgős volt, néhol ijesztő, olykor pedig egy csöppet humoros is. A zombik jól meg lettek csinálva, egyedül a zombibaba nem tettszett. A színészek jól játszottak, így amiatt sem panaszkodok. Az egyetlen hibája, hogy túl rövid. Na jó, nyilván vannak más hibái is, de engem azok nem érdekelnek.

 
SzFa   2017. 11. 03.

Az egyik legjobb zombiapokalipszises film. Izgalmas, élvezetes, néhol humoros film. Könnyű bele élni magunkat. Tetszik, minden zombis rajongónak csak ajánlani tudom.

 
jencike1985   2017. 06. 01.

A legtöbb zombis film ilyen. Mégis azt mondom ez azért tök jó lett. Néha már inkább vicces mint ijesztő de aki szereti a zombis filmeket az ne hagyja ki ezt sem.

 
vivikejencikelara   2017. 05. 29.

Elment egynek. Csak sajnos a legtöbb hasonló történetű film ugyan ilyen. Mint zombis film, nagyon jó, csak már túl sok ilyen film van és nehéz különbségeket felfedezni.

 

Az 1978-as film másik főszereplője, Scott Reiger szintén feltűnik a filmben, aki egy tábornokot alakít, aki jó tanácsokat ad a civileknek a tv-n keresztül.

(Menyét Ibolya )
 

A Prédikátort alakító Ken Foree az 1978-ban készült film főszereplője.

(dulkap )
 

A filmet az események sorrendjében forgatták.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.