Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
65%

Az élőhalottak éjszakája (1990)

Night of the Living Dead
Filmadatlap
 
19
Szereplők
5
Vélemények
79
Képek
2
Videók
 
Lamboh   2017. 10. 28.

legújabb vélemény

0

Ha minden igaz, akkor még a tévében láttam. Igaz hogy nem nagy szám, a színészek pedig olykor elég gyengén produkáltak, de nekem tetszett. Talán egy kicsit nagyobb oda figyeléssel jobb is lehetett volna.

 
TribeBubu   2016. 06. 25.

0

Egész jó remake. Vagyis inkább vállalhatónak titulálnám. Ötletesnek egyáltalán nem nevezhető, mivel a sztori lényegében pontosan ugyanaz, mint az eredetié. A karakterek jelleme, szövegei is olyanok, mint az ikerpárok, akiket egymás mellé állítva vess... több»


 
a-arnold   2016. 09. 18.

0

Jó film, egyik legjobb feldolgozása az Élőhalottak Éjszakájának. Gyakorlatilag ugyanaz, mint a klasszikus, csak jobb...

 
MrBlond   2016. 03. 30.

0

Hát, ez az utóbbi idők legrosszabb filmje, amit láttam a témában. Olyan elcsépelt, unalmas, fantáziátlan és mindennemű odafigyelést és összerakottságot nélkülöző rendezést láthattam, hogy jajjj!

 
VérAlex   2014. 11. 16.

0

Ez a film a zombiimádóknak biztosan tetszeni fog. Nekem roppant gagyi és gyenge volt úgy a története, mint a színészek játéka. A zombivánszorgást bírtam.

Galéria (79)

Videók (2)

 
Álláspontom szerint hatalmas bravúr lett ez a remake. Tom Savini a borzalmas forgatási körülmények ellenére, a stúdió által gúzsba kötötten is nagyszerű filmet tett le az asztalra. A kiváló zombimaszkok, a finoman adagolt gore, és Romero pazar, egyrészt hagyománytisztelő, másrészt az alapvetéssel trükkösen játszadozó forgatókönyve olyan keveréket eredményezett, ami negyed évszázados kora ellenére tökéletesen nézhető és nem is nagyon akar öregedni. Az eredetitől elvonatkoztatva, csak önmagában tekintve pedig az 1990-es Az élőhalottak éjszakája pusztán egy tipikus lassú zombis, társadalomkritikus, fejlövésekkel tarkított zombifilm, viszont annak majdnem hibátlan. Aki még soha nem látott zombihorrort, annak lehet, hogy inkább ezt ajánlanám a műfajjal való ismerkedésre, nem a '68-as eredetit. 9/10 több»