Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Démonok 2. (1986)

Dèmoni 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2022. 03. 26.

legújabb vélemény

4
A vélemény az enyém, olvasni viszont nem kötelező.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Rendben, tudom, 2022-ben járunk... Süvít a digitalizáció, zakatol a CGI, a társadalom nagy része nyálcsurgatva várja a Marvel-filmek (filmek?) következő részét. Jómagam csendesen és szerényen emlékeznék meg két korszakos zseniről. 1986-ot írunk, és a... teljes kritika»

1
 
Kóborló   2019. 08. 07.

0
Folytatódó lidércnyomás

Az 1985-ben elkészített, Démonok című olasz horrorfilmet az egyik legerősebb és talán az egyik legundorítóbb eurohorrorként tartom számon. Az egy évre rá következő "folytatása" sem veszít sokat ezen dolgok erejéből, mégsem merném annyira jónak mondan... teljes kritika»

 
Márton   2018. 11. 10.

0
Egy korrekt folytatás

Az 1985-ben készült Démonok az egyik kedvenc horrorfilmem volt és mivel egy évvel rá elkészítették a folytatását szinte ugyanazok a személyek, ezért bevallhatom, nagyok voltak az elvárásaim vele kapcsolatban! Ha tömören akarnám kifejteni magamat a fo... teljes kritika»

 

A film betétdalait olyan ismert előadók szolgáltatták, mint a Dead Can Dance, The Smith vagy a The Cult.

(Kóborló )
 

A Sally-t alakító Coralina Cataldi-Tassoninak ez volt az első filmszerepe. Mivel Dario Argentonak kimondottan tetszett az alakítása, felkérte, hogy szerepeljen az 1987-es, Opera című filmjében, majd a 2007-es Könnyek anyjában is együtt dolgoztak.

(Kóborló )
 

A filmet – akárcsak az első részt – angol nyelven vették fel, de mivel több színésznek pocsék volt az angol kiejtése, itt is további szinkronizálási munkákat kellett eszközölni.

(Kóborló )
 

Dario Argento lányának, Asia Argentonak ez volt az első filmje.

(Kóborló )
 

A Hannah-t alakító Nancy Brilli nem szerette a horrorfilmeket. Egy interjúban elárulta, hogy csak azért vállalt szerepet a filmben, mert kíváncsi volt a speciális effektjeire.

(Kóborló )