Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Végső állomás 2. (2003)

Final Destination 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
35
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 04. 18.

Az alapötlet már ismert, így azon a tájon már nem hozott meglepetést. Kapcsolódik az első részhez és volt egy kerek története.

 
Deku   2017. 07. 23.

Az első rész után ez a film már nem tartogatott semmiféle újdonságot. Ugyanaz a séma és a végére várható kifejlett is előre megjósolható volt. Egynek elment de nem ütött nagyot.


 
dailyfilmsan   2018. 11. 16.

Érdekes volt és pörögtek a történések. Nem lehet ezen a filmne unatkozni. Mégis voltak jelenetek amikor annyira belementek a diskurzusba a szereplők, hogy bár ne tették volna. A kocsiban lefolytatott élménybeszámoló is elég bugyuta lett az ilyen megjegyzésekkel: " oh hát nekem most jutott eszembe hogy egy bulin mindenki gázmérgezésben meghalt de én elkéstem és megúsztam a végleges elalvást. " Gyorsan potyognak a szereplők és ötletes módon és még talán az sincs idiótán belemagyarázva a néző fejébe hogy miért is történik mindez. Szóval néha néha meg lehet nézni mert azért az 1x megnézhetős kategóriánél azért valamivel jobb.

 
Szilonka   2017. 10. 17.

Az első nagyobbat ütött, bár ebben a részben is még találtam értékelhető jeleneteket. Én ezzel le is zártam volna a történetet, a többi részt tök felesleges volt elkészíteni.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Ritka kivétel hogy a folytatása egy filmnek talán még jobb lett mint az első rész. Kerek egész volt minden, a halálok sziporkáztak, szinte örültem néha egy -egy esetnek...:D

A film összbevétele 90 426 405 dollár volt (imdb.com).

 

90,5 millió dollár volt a film bevétele.

(LionelMessi10)
 

26 millió dollárból hozták össze a filmet.

(LionelMessi10)
 

A tömegbalesetet egy valós eseményről mintázták, amely a Interstate 75 úton történt meg Ringgold közelében, Georgia államban 2002 március 14-én, amikoris 125 jármű rohant egymásba.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.