Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%

Végső állomás 2. (2003)

Final Destination 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
35
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
kevelin   2019. 06. 01.

legújabb vélemény

kicsit fűrész érzse van az embernek csak más köntösben. a filmekben szereplő szituációk megélése során viszont sokszor eszembe jut a film. ami nekem nagyon pozitív hiszen hatással tudott rám lenni. nagyon jó ötlet volt a rendezőktől h kitaláltak egy ... több»

 
indingo   2017. 04. 18.

Az alapötlet már ismert, így azon a tájon már nem hozott meglepetést. Kapcsolódik az első részhez és volt egy kerek története.


 
Deku   2017. 07. 23.

Az első rész után ez a film már nem tartogatott semmiféle újdonságot. Ugyanaz a séma és a végére várható kifejlett is előre megjósolható volt. Egynek elment de nem ütött nagyot.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 16.

Érdekes volt és pörögtek a történések. Nem lehet ezen a filmne unatkozni. Mégis voltak jelenetek amikor annyira belementek a diskurzusba a szereplők, hogy bár ne tették volna. A kocsiban lefolytatott élménybeszámoló is elég bugyuta lett az ilyen megj... több»

 
Szilonka   2017. 10. 17.

Az első nagyobbat ütött, bár ebben a részben is még találtam értékelhető jeleneteket. Én ezzel le is zártam volna a történetet, a többi részt tök felesleges volt elkészíteni.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Ritka kivétel hogy a folytatása egy filmnek talán még jobb lett mint az első rész. Kerek egész volt minden, a halálok sziporkáztak, szinte örültem néha egy -egy esetnek...:D

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

A főszereplő csaj nem volt szimpatikus ettől nem tudtam elvonatoztatni a film nézése közben. Történetben nem volt rossz, ismerve az első részt eléggé kiszámítható volt.

A film összbevétele 90 426 405 dollár volt (imdb.com).

 

90,5 millió dollár volt a film bevétele.

(LionelMessi10)
 

26 millió dollárból hozták össze a filmet.

(LionelMessi10)
 

A tömegbalesetet egy valós eseményről mintázták, amely a Interstate 75 úton történt meg Ringgold közelében, Georgia államban 2002 március 14-én, amikoris 125 jármű rohant egymásba.

(ps)
 

A balesethez igazi rönkökkel is kísérleteztek, de azok nem pattogtak eléggé, úgyhogy a készítők inkább a CGI technológiát választották.

(ps)
 

Ali Larter karaktere a történet szerint Stonybrook elmegyógyintézetből származik. Bár Stonybrook egy valós város Long Islandben, ott nem talható semmilyen elmegyógyintézet.

(ps)
 

Abban a jelenetben, amikor Kimberly az elmegyógyintézetbe megy, láthatunk egy őrültet, aki a cella rácsain lóg. Az őrült egy utalás a Száll a kakukk fészkére (1975) című film Bromden nevű karakterére, akit Will Sampson alakított.

(ps)
 

Keegan Connor Tracy csak öt nappal a forgatás előtt kapta meg Kat szerepét.

(ps)
 

Eric Bress és J. Mackye Gruber írókat a Pillangó-hatás (2004) ihlette a folytatás megírására.

(ps)
 

Evan szerepére Jonathan Cherryt is meghallgatták.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.