Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Végső állomás 2. (2003)

Final Destination 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
33
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 04. 18.

Az alapötlet már ismert, így azon a tájon már nem hozott meglepetést. Kapcsolódik az első részhez és volt egy kerek története.

 
Deku   2017. 07. 23.

Az első rész után ez a film már nem tartogatott semmiféle újdonságot. Ugyanaz a séma és a végére várható kifejlett is előre megjósolható volt. Egynek elment de nem ütött nagyot.


 
Szilonka   2017. 10. 17.

Az első nagyobbat ütött, bár ebben a részben is még találtam értékelhető jeleneteket. Én ezzel le is zártam volna a történetet, a többi részt tök felesleges volt elkészíteni.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Ritka kivétel hogy a folytatása egy filmnek talán még jobb lett mint az első rész. Kerek egész volt minden, a halálok sziporkáztak, szinte örültem néha egy -egy esetnek...:D

 
nanita95   2018. 11. 16.

Érdekes volt és pörögtek a történések. Nem lehet ezen a filmne unatkozni. Mégis voltak jelenetek amikor annyira belementek a diskurzusba a szereplők, hogy bár ne tették volna. A kocsiban lefolytatott élménybeszámoló is elég bugyuta lett az ilyen megjegyzésekkel: " oh hát nekem most jutott eszembe hogy egy bulin mindenki gázmérgezésben meghalt de én elkéstem és megúsztam a végleges elalvást. " Gyorsan potyognak a szereplők és ötletes módon és még talán az sincs idiótán belemagyarázva a néző fejébe hogy miért is történik mindez. Szóval néha néha meg lehet nézni mert azért az 1x megnézhetős kategóriánél azért valamivel jobb.

 

90,5 millió dollár volt a film bevétele.

(LionelMessi10 )
 

26 millió dollárból hozták össze a filmet.

(LionelMessi10 )
 

A tömegbalesetet egy valós eseményről mintázták, amely a Interstate 75 úton történt meg Ringgold közelében, Georgia államban 2002 március 14-én, amikoris 125 jármű rohant egymásba.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.