Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Végső állomás (2000)

Final Destination
Filmadatlap
 
31
Szereplők
54
Vélemények
55
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 18.

Egy korszakalkotó film. 15 éve körülbelül tök véletlenül akadtam rá és ott ragadtam. Maga az alapötlet nagyon bejött. Ebben az első részben még nem annyira a paródia volt a cél, mint a következőkben.

 
Deku   2017. 07. 17.

Nagyon tetszenek ezek a film darabok, igazán véres és darabolós volt. Bár a sorozat részei egyre inkább egy kaptafára készültek de itt még igazán új volt és szórakoztató.


 
Norbi   2018. 07. 24.

Mérföldkő a filmes világban. Nagyon nagyon kreatív ötlet, szuperül kivételezve. Nem vagyok horror film rajongó, de tényleg felejthetetlen élményeket nyújtott.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

Valóban előre meg van írva a sorsunk? Ki lehet játszani a halált? Érdekes kérdéseket vet fel a film. Ütős kezdés és izgalmas folytatás jellemzi a filmet, ajánlós.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

Talán az összes részt láttam. Jó a története, itt a látvány is a helyén van. Ahogy indul, hogy veszekednek a reptéren a háttérben meg felrobban a repülő zseniális.

 

112,9 millió dollár a film által hozott bevétel.

(LionelMessi10 )
 

23 millió dollárból készítették a filmet.

(LionelMessi10 )
 

A nyitó jelenetben Alexnek (Devon Sawa) úgy kellett tennie mintha aludna. A színésznő valójában elaludt a forgatás ideje alatt.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.