Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
84

Végső állomás (2000)

Final Destination
Filmadatlap
 
31
Szereplők
59
Vélemények
55
Képek
1
Videók
 
Szilonka   2020. 01. 31.

legújabb vélemény

Imádom az egész szériát. Maga az ötlet is érdekes és a háttérsztory is jó hozzá.

 
indingo   2017. 04. 18.

Egy korszakalkotó film. 15 éve körülbelül tök véletlenül akadtam rá és ott ragadtam. Maga az alapötlet nagyon bejött. Ebben az első részben még nem annyira a paródia volt a cél, mint a következőkben.


 
Deku   2017. 07. 17.

Nagyon tetszenek ezek a film darabok, igazán véres és darabolós volt. Bár a sorozat részei egyre inkább egy kaptafára készültek de itt még igazán új volt és szórakoztató.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 28.

Felvet néhány kérdést ez a film de mégis izgalmas volt. Igaz megkérdezném hogy miért pont 1 srác láthatta előre az összes borzalmat? A halál unalmas volt a napi rutin gondolta játszik egyet az emberekkel vagy miért? A mélypont a ravatalozóban ért engem ahol a fekete ogre elmagyarázta hogy a halál játékába belenyúltak és hogy eljön értük ugyan úgy... az okfejtés közben pedig a halott nagyon elemében lehetett mert mocorgott szuszogott és járt a szeme. xD ez az egy kis baki bearanyozta a film nézését. Amúgy tökre tűrhető film és amint már mondtam izgalmas is.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Mérföldkő a filmes világban. Nagyon nagyon kreatív ötlet, szuperül kivételezve. Nem vagyok horror film rajongó, de tényleg felejthetetlen élményeket nyújtott.

A film összbevétele 112 880 294 dollár volt (imdb.com).

 

112,9 millió dollár a film által hozott bevétel.

(LionelMessi10)
 

23 millió dollárból készítették a filmet.

(LionelMessi10)
 

A nyitó jelenetben Alexnek (Devon Sawa) úgy kellett tennie mintha aludna. A színésznő valójában elaludt a forgatás ideje alatt.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.