Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Végső állomás 3. (2006)

Final Destination 3
Filmadatlap
 
29
Szereplők
28
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 18.

Az első részekhez képest közepesre sikeredett. sajnos a részek előrehaladtával esett a színvonal. Sajnos az eredeti alapötletből már nem lehet megélni.

 
Deku   2017. 09. 13.

Frenetikus kis időtöltést tud biztosítani bármely korosztály számára. Szerintem ennél jobban ezt a koncepciót bizony már nem tudták volna átadni nekünk. Szerintem legalábbis kihoztak belőle mindent.


 
dailyfilmsan   2018. 12. 08.

Fúúú hát minden egyes rész után kis csalódottság ér. Olyan mintha folyamatos butításokon esne át film mert a nézőközönség igényli a szájbarágást és az egyszerűséget. Az előző részekkel ellentétben itt nem voltak annyira kivehetőek a jelek és a látomások. Viszont ezen kívül minden rosszabb volt mint az előzőkben. Az efektek nagyon gyengék voltak 1 esetben volt csak normálisan megcsinálv. A színészek is gyengék voltak egyedül a főszereplő csaj tudott valamit kihozni magából de ő sem az egész film során. Engem nem vett le a lábamról ez a verzió.

 
Szilonka   2017. 10. 17.

Nekem már sok volt ez a harmadik rész, mert teljesen ki lett figurázva az egész, nem lehet komolyan venni. A második rész után meg kellett volna állnia a készítőnek.

 
Bazzzsi   2017. 11. 03.

Ettől a résztől kezdve indult meg a lejtőn a film. Valahogy a komolyság elveszett belőle. Az lett a cél, hogy minél idétlenebb módon haljanak meg a szereplők.

 

117,7 millió dollár összbevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

25 millió dollár költségvetésű film.

(LionelMessi10)
 

A hullámvasutat egy éjszaka 26 alkalommal indították el a forgatás kedvéért.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.