Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71

Végső állomás 3. (2006)

Final Destination 3
Filmadatlap
 
29
Szereplők
28
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
kevelin   2019. 06. 02.

legújabb vélemény

kicsit fűrész érzse van az embernek csak más köntösben. a filmekben szereplő szituációk megélése során viszont sokszor eszembe jut a film. ami nekem nagyon pozitív hiszen hatással tudott rám lenni. nagyon jó ötlet volt a rendezőktől h kitaláltak egy ilyen sztorit. nyilván nem életszerű de érdemes elgondolkozni a SORS-on mint olyanon

 
indingo   2017. 04. 18.

Az első részekhez képest közepesre sikeredett. sajnos a részek előrehaladtával esett a színvonal. Sajnos az eredeti alapötletből már nem lehet megélni.


 
Deku   2017. 09. 13.

Frenetikus kis időtöltést tud biztosítani bármely korosztály számára. Szerintem ennél jobban ezt a koncepciót bizony már nem tudták volna átadni nekünk. Szerintem legalábbis kihoztak belőle mindent.

 
dailyfilmsan   2018. 12. 08.

Fúúú hát minden egyes rész után kis csalódottság ér. Olyan mintha folyamatos butításokon esne át film mert a nézőközönség igényli a szájbarágást és az egyszerűséget. Az előző részekkel ellentétben itt nem voltak annyira kivehetőek a jelek és a látomások. Viszont ezen kívül minden rosszabb volt mint az előzőkben. Az efektek nagyon gyengék voltak 1 esetben volt csak normálisan megcsinálv. A színészek is gyengék voltak egyedül a főszereplő csaj tudott valamit kihozni magából de ő sem az egész film során. Engem nem vett le a lábamról ez a verzió.

 
Szilonka   2017. 10. 17.

Nekem már sok volt ez a harmadik rész, mert teljesen ki lett figurázva az egész, nem lehet komolyan venni. A második rész után meg kellett volna állnia a készítőnek.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

Hányfajta módon is lehet meghalni??? Rengeteg, de néha már ez is kissé lapos és unalmas. Néhol már kissé vicces, de attól persze horror és ajánlott, de nem a kedvencem.

 
VvV   2018. 11. 29.

Elmúlt a varázs. Már átestek a ló túloldalára. Nem köt le és nem szórakoztat.

A film összbevétele 117 719 158 dollár volt (imdb.com).

 

117,7 millió dollár összbevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

25 millió dollár költségvetésű film.

(LionelMessi10)
 

A hullámvasutat egy éjszaka 26 alkalommal indították el a forgatás kedvéért.

(kázsé)
 

A film vége felé látható vonat száma 081. Az első filmben a repülőgép száma 180.

(kázsé)
 

Ashlyn és Ashley a "Love Rollercoaster", azaz "Szerelem hullámvasút" c. számot hallgatják a szoláriumban.

(kázsé)
 

A film címének japán fordítása "Végső hullámvasút" volt.

(kázsé)
 

Ahogy a sorozat két előző darabjánál is, az utolsó jelenetet többször újra kellett venni, mivel a tesztközönség nem fogadta jól a végét.

(kázsé)
 

Kris Lemche két napig tanulta, hogy kell targoncát vezetni.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.