Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Végső állomás 3. (2006)

Final Destination 3
Filmadatlap
 
29
Szereplők
26
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 18.

Az első részekhez képest közepesre sikeredett. sajnos a részek előrehaladtával esett a színvonal. Sajnos az eredeti alapötletből már nem lehet megélni.

 
Deku   2017. 09. 13.

Frenetikus kis időtöltést tud biztosítani bármely korosztály számára. Szerintem ennél jobban ezt a koncepciót bizony már nem tudták volna átadni nekünk. Szerintem legalábbis kihoztak belőle mindent.


 
Szilonka   2017. 10. 17.

Nekem már sok volt ez a harmadik rész, mert teljesen ki lett figurázva az egész, nem lehet komolyan venni. A második rész után meg kellett volna állnia a készítőnek.

 
nanita95   2018. 12. 08.

Fúúú hát minden egyes rész után kis csalódottság ér. Olyan mintha folyamatos butításokon esne át film mert a nézőközönség igényli a szájbarágást és az egyszerűséget. Az előző részekkel ellentétben itt nem voltak annyira kivehetőek a jelek és a látomások. Viszont ezen kívül minden rosszabb volt mint az előzőkben. Az efektek nagyon gyengék voltak 1 esetben volt csak normálisan megcsinálv. A színészek is gyengék voltak egyedül a főszereplő csaj tudott valamit kihozni magából de ő sem az egész film során. Engem nem vett le a lábamról ez a verzió.

 
Bazzzsi   2017. 11. 03.

Ettől a résztől kezdve indult meg a lejtőn a film. Valahogy a komolyság elveszett belőle. Az lett a cél, hogy minél idétlenebb módon haljanak meg a szereplők.

 

117,7 millió dollár összbevételt produkált a film.

(LionelMessi10 )
 

25 millió dollár költségvetésű film.

(LionelMessi10 )
 

A hullámvasutat egy éjszaka 26 alkalommal indították el a forgatás kedvéért.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.