Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

Sziklák szeme (2006)

The Hills Have Eyes
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Sziklák szeme
 
Gyalog őrmester   2017. 12. 30.

Szerintem ez egy elég rosszra sikerül remake(ha valaki nem ismerné, az eredetit Wes Craven rendezte 1977-ben) nekem az eredeti nagyon tetszett. Ez viszont megint csak arról szólt, hogy össze-vissza fröcsögjön a vér és legyen minél brutálisabb.

 
sabnock666   2018. 03. 15.

Nem rossz alkotás, bár lassan indul, de aztán rendesen összevérez mindent, és mindenkit. Sokkoló, borzongató képsorok, jól megmunkált mutánsok, ijeszgetnek keményen minket! Ajánlott film.


 
SzFa   2017. 09. 05.

Jó film. Bár volt egy két rész ami számomra sok, de ebbe a műfejba tökéletesen bele illik.

 
moov18   2016. 02. 05.

Sokan egyfajta alapműként emlegetik a kategóriában a Sziklák szeme című, röpke 107 perces horrorfilmet, Alexandre Aja tálalásában. A rendezőről tudni kell, hogy az ő nevéhez köthető a 2003-as Heute Tension/Magasfeszültség című igen erős francia thriller, amivel berobbant a köztudatba a műfaj rajongóinak körében. Itt már bizonyította rátermettségét a műfaj képviselőjeként. Maga Wes Craven kérte fel Aját régebbi mozija újrafeldolgozására, történetesen jelen filmünkre. Kell egy kis idő mire beindul a film, és ránk zúdítja kissé perverz és mesteri fantáziájának szüleményét. Megoszlanak a vélemények a fórumokon, valakinek nagyon bejövős mozi volt ez a Sziklák szeme, valakinek csalódás. Ízlések és pofonok. A hosszas bevezetőt leszámítva engem szórakoztatott, lekötött, megdöbbentett. Nem sajnálja tőlünk a vért és az erőszakot, van benne egy kis francia fűszer. Szexuális dominancia, vér, emberevés, bőséges kegyetlenkedés. A mutánsok meglehetősen látványosra sikeredtek, pont ide illőnek. A feszültségteremtés képessége most sem hagyta el Aját az egyszer biztos. Profi sokkeffektek, hajtóvadászat, vér nagy mennyiségben. Ez az ami várja a nézőt. Egyszer érdemes a megtekintése, elborzaszt, stresszben tart, felkavar, lelkiekben megingat. Ajánlatos!

 
jencike1985   2016. 10. 28.

Az eleje nagyon lassan akar elindulni már szinte unalmas, aztán hirtelen annyi minden történik hogy csak kapkodom a fejem. Kissé perverz,beteg alkotás lett belőle.Erőszakból és vérből nem lesz hiány. Nem mindenkinek!

A film összbevétele 70 355 813 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején látható elváltozások nem radioaktív természetűek. A fotók Vietnamban készültek olyan gyerekekről, akik születésüktől fogva valamilyen betegségben szenvedtek. A mutációkért valójában az amerikai hadsereg narancssárga hatóanyaga (Agent Orange) a felelős.

(ps)
 

A nukleáris krátert teljes egészében digitális úton alkották.

(ps)
 

Az autóbaleset jelenetét 3 napig forgatták.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.