Október a Disney+-on: 5 premierfilm és sorozat, amit látnod kell!

A Disney+ ősszel is sorozatpremierekkel és izgalmas tartalmakkal lendít át az egyre rövidülő nappalok és a korábban érkező esték időszakán. 

A hónap elejétől már elérhető A mackó (The Bear) című kritikus- és közönségkedvenc dráma összes epizódja. A sorozat Jeremy Allen White főszereplésével egy chicagói konyha mindennapjait mutatja be. Ugyanakkor érkezik a The Walking Dead utolsó évada, Jessica Biel pedig a Candy: Halál Texasban (Candy) című sorozattal debütál a platformon. Új epizódokkal tér vissza az Andor, A nagy öreg, The Kardashians, valamint az Amazon: Ügyvéd (She-Hulk: Attorney at Law) is – az előfizetők legnagyobb örömére.

Októberrel együtt a Halloween is egyre közeledik hozzánk. A Disney+ kínálatában számos tartalom közül választhat az, aki egy kis extra borzongásra vágyik: Hókusz pókusz (Hocus Pocus), a Muppets Haunted Mansion; Ollókezű Edward (Edward Scissorhands),Buffy, a vámpírok réme (Buffy the Vampire Slayer) 1. és 2. évada; Éjszaka a házban (The Night House), Sziklák szeme (The Hills Have Eyes) 2. évada.

Sőt, Tobey Maguire mint Peter Parker is behálózza a képernyőt: jön a Pókember (2002), Pókember 2 (2004) , Pókember 3. (2007).

Mutatjuk az 5 kiemelt premiert idelent.

#5

kaland

Disney+

Egy különc befektető tehetséges árva gyerekeket toboroz, és titkos küldetéssel bízza meg őket. több»

október 26. (2. évad) - Mr. Benedict és Kettes Számú eltűnnek Európában, ezért a gyerekek magukra vállalják, hogy megtalálják őket. Miután elutaznak, rájuk találnak, de Dr. Curtain új hadműveletének hatása alatt találják őket. Dr. Curtin ellenőrizetlen módszereinek következményei szörnyűnek bizonyulnak: a gyerekeknek meg kell találniuk a módját, hogy megállítsák őt, mielőtt szeretett Mr. Benedictjük, valamint világszerte több ezer ember visszavonhatatlanul megváltozna.
#4

63 Róza  (2022)

(2)

romantikus | vígjáték

Disney+

Shakespeare "Rómeó és Júlia" című művének komikus átirata, amelyet Rómeó elhagyott exének, Rosaline-nak a szemszögéből mesélnek el, a nőnek, akit Rómeó először... több»

október 14. - Shakespeare klasszikus szerelmi története ez a film, egy friss és komikus csavarral: Júlia kuzinja, Rozalin szemszögéből ismerjük meg az eseményeket, aki történetesen Rómeó szíve hölgye. Míg a fiú meg nem ismeri Júliát. És akkor a vérző szívű Rozalin ravasz tervet sző, hogy szétszakítsa a híres szerelmespárt, és visszanyerje a lovagját.
#3

dráma | életrajzi | krimi | misztikus | thriller

Disney+

Texas, 1980 - a gyilkos Candy Montgomery és áldozata, Betty Gore igaz történetén alapul. Jessica Biel alakítja Montgomeryt, akinek látszólag mindene megvolt - szerető férj, jó... több»

október 12. - Candy Montgomery egy 80-as évekbeli háziasszony és anya, aki mindent az elvárt módon tett – jó férj, két gyerek, szép ház, és még a vétkek is gondos tervezés és kivitelezés eredményei –, azonban amikor megfelelés okozta nyomás egyre magasabbra nő benne, a tettei a szabadságért kiáltanak. Egészen addig, amíg valaki csendre nem inti. Halálos végeredménnyel.
#2

87 The Walking Dead  (2010)

(99) (80)

dráma | horror | thriller

Netflix | HBO Max | Disney+

Miután Rick Grimes egy elhagyott kórházban ébred fel a kómából, azzal kell szembesülnie, hogy szinte az egész civilizációt elpusztította egy zombijárvány. Rick felesége és... több»

október 3. (11. évad) - Az utolsó évadban Daryl, Maggie és a hőseink feszült küldetésre indulnak Negannel, hogy szembeszálljanak a titokzatos Kaszásokkal. Eközben Eugene csoportjának be kell olvadnia a közösségbe, hogy segítséget juttathassanak el Alexandriába.
#1

93 A mackó  (2022)

(6)

dráma | vígjáték

Disney+

Egy fiatal séf az előkelő éttermek világából visszatér Chicagóba, hogy a családja szendvicsboltját vezesse. több»

október 5. - Az FX új vígjátéksorozata, A mackó az ételekről, a családról, a megfeszített munka őrületéről, a hajtás szépségéről és a rögös utakról szól. Miközben Carmy, a fiatal séf a The Original Beef of Chicagoland étterem és önmaga átalakításán dolgozik, egy kemény konyhai csapattal kell megbirkóznia, akik végül a második családjává válik.