Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Éjszaka a házban (2020)

The Night House
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
6
Videók

Galéria (14)

Rebecca Hall
Sarah Goldberg
Rebecca Hall
Rebecca Hall
Rebecca Hall
Rebecca Hall
Rebecca Hall
Rebecca Hall
Sarah Goldberg
Sarah Goldberg
Rebecca Hall
Rebecca Hall
Rebecca Hall

Videók (6)

 
indingo   2021. 10. 11.

legújabb vélemény

1

Sokkal többet vártam a filmtől, továbbá nagyon jó pontokat kapott különböző fórumokon. Az előzetes izgalmas volt, a film már kevésbé. Az eleje lassú, vontatott, néha egy-egy hanghatás, ha valaki elbóbiskolt volna. A végét kicsit összecsapták, és nem kaptunk minden kérdésre választ.

 
Pumpu   2021. 09. 23.

0

Bevallom, egy kicsit többet vártam volna ettől a filmtől, nagyon jó a hangulata, de a sztori alapból nem hozza azt, amit elvártam volna tőle.

 
Peti   2021. 09. 17.

0

Hátborzongató ez a film, de nem úgy, ahogy azt egyébként képzelnénk. Szerintem mindenképp érdemes beülni rá, mert nagy meglepetést tartogat.

A film összbevétele 8 455 622 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 24 679 525 forintot termelt. A hazai mozik összesen 15 635 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet eredetileg a 2020-as Sundance Filmfesztiválon mutatták be, a nagyközönség előtt azonban csupán 2021 júliusában debütált.

(csd)
 

Rebecca Hall 2019-ben csatlakozott a The Night House stábjához.

(csd)
 
Biztos vagyok abban, hogy lesznek olyanok, akik megtalálják számításaikat a filmben, és jól fognak szórakozni a játékidő alatt. Én azonban nem tartozhattam közéjük, mivel a fent említett lehetőségek egyike sem vált igazán dominánssá az alkotásban. Egy széttöredezett tükör lett így csupán, aminek darabjai hívogatóan csilloghatnak ugyan, de a részek soha nem állhatnak össze újra makulátlan egésszé. több»
 
A megbicsakló finálét leszámítva az Éjszaka a házban váratlanul friss, mély és szórakoztató horror, amit már csak Rebecca Hall emlékezetesen összetett alakítása miatt sem érdemes kihagyni. több»
 
Semmi bajom azzal, ha egy film nyitott befejezéssel bír, de Bruckner sajnos túl kevés támpontot és túl sok értelmezési lehetőséget ad a nézőjének ahhoz, hogy az üzenete igazán hatásos legyen. Ettől függetlenül azonban az Éjszaka a házban egy erős, pompás színészi alakításokkal bíró ambiciózus horror, ami legalább szeretne mondani valamit. több»