Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77
Filmadatlap
 
31
Szereplők
33
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
imreacs82   2020. 01. 20.

legújabb vélemény

Számomra az ilyen mértékű horror már túlzás. A sablonok mellett nagyon sok a túlkapás, emiatt nem kötötte le a figyelmemet. Vannak félelmetes részek, túl sok is, de a tartalom nulla.

 
Márton   2019. 02. 13.

a nap véleménye

Hozza az elvárt szintet

A 2010-ben bemutatott Insidious kirobbanó siker volt szinte mindenhol (ez alól viszont sajnos kis hazánk kivételt képez, mert hát nálunk nem vetítették a moziba, de még azóta sem adták ki Dvd-n vagy más egyéb formátumban, ami azért hatalmas szégyen szerintem, mert ha nem is volt egy páratlan alkotás, de azért simán megérne, legalább egy Dvd-s megjelenítést, főleg abban a tudatban, hogy 2018-ra már a negyedik részét is bemutatták mindenhol)! Ezen tények alapján, aki ezzel a résszel kezdi el az Insidious szériát, elég furcsa érzésben lesz része és sajnos nem a pozitív fajtából, mert hát az Insidious Chapter 2 maximálisan támaszkodik és építkezik az első részben felvázolt eseményekre! Emlékszem... több»


 
indingo   2019. 08. 17.

Patrick Wilson mostanság csupa ilyen filmben tűnik fel, ami nekem már picit unalmas. A története sem volt túl egyedi, nekem az első rész jobban tetszett.

 
dailyfilmsan   2018. 12. 19.

Méltó folytatása az elsőnek. Még talán izgalmasabb is mint az első. A krimi része nagyot dobott a filmen és egy nagyon érdekes háttérsztori bontakozott ki. Nem az őrületbe kergetősen ijesztegetős inkább a kialakult helyzet hozza rá a frászt a nézőre. Patrick Wilson fenomenális volt benne. Nagyon jól eljátszotta a megszállottat. Nekem tetszett nagyon.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

hát én rendkívül féltem tőle, végig ijesztő volt és feszült hangulatú. Az egész misztikumot jól átadta a történet és a színészeket szerettem benne, jól alakítottak. Patrick Wilsontól az ilyen stílusú filmek általában mindig jók, ezért érdemes megnézni.

A film összbevétele 161 919 318 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben látható Panasonic videomagnóról úgy koptak le a betűk, hogy a "Panic" azaz "pánik" szót adják ki.

(kázsé)
 

Elise házában egy afrikai, törzsi festmény látható, ami a Parajelenségek sorozatban is szerepelt.

(kázsé)
 

A film legnagyobb részét a Linda Vista közkórházban forgatták.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.