Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
30
Szereplők
29
Vélemények
35
Képek
1
Videók
Insidious
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Márton   2019. 02. 11.

legújabb vélemény

Az új generációs kísértetfilmek alapköve

Úgy gondolom hogy 2010-ben lerakták azokat a bizonyos alapköveket ami szükséges volt ahhoz, megszülessen az új generációs kísértetfilmek egyik alapja, méghozzá az Insidious néven! Jelen filmünk talán legnagyobb érdeme az volt, hogy olyan készítők kezébe került a film, akik nem csak hogy már bizonyították hogy képesek a filmjeikkel a frászt hozni a nézőikre, de szeretik is a horror műfaját, ezáltal valamilyen szinten elhivatottak is voltak arra, hogy valami újat hozzanak létre az Insidioussal! A rendezői székbe a tehetséges fiatal malajziai James Wan került, aki már a 2004-es Fűrész és a 2007-es Halálos hallgatás című filmjével bebizonyította, hogy tudja hogy mire van szűksége egy jó horrorfi... több»

 
hsanya182   2015. 11. 20.

Elég jól építi fel a parázós hangulat egy átlagos család költözködése után. Elég hatásos hangeffektek vannak benne és a film közepéig elég jól működik ez az ijesztgetős bizarr téma. A film története majd kezd laposulni, ahogy egyre többet tudunk kezdenek visszaesni az ijesztgetős részek, de egy kevés horrort néző fiatalnak biztos kőkemény horror lehet ettől függetlenül. Aki nem fröcsögős horrort keres annak szerintem kielégíti igényeit, megéri megnézni! :)


 
dailyfilmsan   2018. 12. 19.

Egész jól sikerült ez a horror. Nem az a Jump scare-kel ijesztgetős harmatgyenge film. Volt története és volt benne valami ami miatt drukkoltál a szereplőknek. Izgis volt. James Wan szerintem nagyon jó horrorokat csinál amúgy, és ez sem kivétel ez alól. Egy dolgot nem tudtam hova tenni ami a későbbi részekben is visszaköszön és az a térben és időben való szabad közlekedés az asztrál síkon. Valahogy nem így él a fejemben a túlvilág képe. Mindenesetre érdekes volt látni egy ilyen verziót is.

 
sabnock666   2018. 03. 15.

Jó kis film, remek hang és képi hatásokkal...Nem a legjobb ebben a kategóriában, de azért megragad az emberben, és néha elég ijesztő is!Jó misztikus horror.

 
BoBamburg   2018. 11. 07.

Viszonylag egyszerű de teljesen korrekt film. Képi világa (színek és a kontraszt) nekem nem mindenhol jött be, a történet se túl erős de van egy olyan állandó hangulata és atmoszférája, ami miatt mégis azt tudom mondani, hogy ez egy jó horror. Na meg persze vannak benne szépen elkapott jelenetek. Jó példa arra, hogyan kell kis pénzből jó filmet csinálni (kár hogy ez a minőséget nem tudták átültetni a démonok közt filmekbe).

Rose Byrne
Patrick Wilson
Ty Simpkins
Ty Simpkins
Patrick Wilson
Rose Byrne
Patrick Wilson
Lin Shaye
Rose Byrne
Rose Byrne
Rose Byrne
Patrick Wilson
Rose Byrne
Patrick Wilson
Rose Byrne
Leigh Whannell
Lin Shaye
Rose Byrne
Rose Byrne
Patrick Wilson
Ty Simpkins
Rose Byrne
Patrick Wilson
Patrick Wilson
Lin Shaye
Patrick Wilson
Rose Byrne
Patrick Wilson
Rose Byrne
Patrick Wilson
Rose Byrne

A film összbevétele 97 009 150 dollár volt (imdb.com).

 

A film zenéjét szerző Joseph Bishara egy démon szerepét is eljátszotta.

(dailyfilmsan)
 

Patrick Wilson egy interjúban szóvá tette, hogy a forgatási napok hosszúak voltak és a sok szöveghez nem kaptak elég instrukciókat.

(dailyfilmsan)
 

Az Insidious fő fotózása mindösze csak 3 hetet vett igénybe, helyszíne pedig a Herald Examiner Builging volt.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.