Hetedik érzék (1999)

Stir of Echoes

elekm90   2021. 12. 16.

Nézhető film, de egy nagyon tipikus korabeli (értsd: 90-es évek vége, 2000-es évek eleje) misztikus thriller a kissé elvarázsolt hangulatával és túlvilági témájával. Horrornak semmiképpen nem nevezném, néhány jump scare kivételével nincsenek ilyen elemek benne. Bacon viszont szokás szerint jól hozza a főszerepet.

Sabnock Sanatory   2020. 08. 20.

Sok mozifilm készült ebben a témában,így annyira nem izgultam halálra magam.Érdekes,és feszültséget gerjeszt,csak kissé tucatjellege van.A filmen rengeteget dob Kevin Bacon szereplése,ő nagyban hozzájárul,hogy a mozit a jobbak között emlegessük.

Norbert93   2018. 10. 21.

Lassan hömpölygő, sejtelmes és magával ragadó thriller/horror. Majdnem klasszikus.

Bizsu82   2019. 01. 18.

Ez a film nálam a TOP 10-ben van! Nagyon jól összerakott és izgalmas. Egyedi, profi, színvonalas, profi rendezés. A színészek alakítása meggyőző, hitelesen szerepelnek. Egyik kedvenc!

Róbert Molnár   2020. 11. 07.

Érdekes és figyelmet lekötni képes, szellemes thriller a múlt évezred végéről. Simán ajánlom a műfaj kedvelőinek, mert nem rossz film.

Mano35   2015. 02. 15.

Nagyon állat, izgalmas film. Misztikus és érdekfeszítő. Műfajában a legjobbak között. Ajánlom a műfaj kedvelőinek!

Mmaarrttoonn   2015. 03. 18.

Sejtelmes, izgalmas, valódi jó thriller. Misztikus, pörgős cselekményű, magával ragadó film.

A bébiszitter a pamlagon ülve attól a szerzőtől olvas, aki a film alapjául szolgáló könyvet is írta, nevezetesen Richard Mathesontól.

(rbernadett)