Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
58%

Ideglelés 3 (2016)

Blair Witch
Filmadatlap
 
15
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
6
Videók

Galéria (7)

Videók (6)

 
gyerekpeti   2017. 11. 04.

legújabb vélemény

0

Nem rossz ez a film sem, egyszer bőven nézhető. De az tény , hogy az előző rész sokkal jobb volt , szerintem azért is mert az még próbált a realitások talaján maradni (pl hangokkal és az atmoszférával érte el a sikert a film) , de itt már azért akadnak furcsaságok.

 
HercegPeter   2017. 06. 19.

0

Sok újat nem mutatott. Az igaz, hogy sok a feszült jelenet, de ezek közül keveset használ ki a film arra, hogy megrémítsen. A film nagy része kiszámítható és sablonos. Sajnos évente már csak 1-2 horror sikerül jóra.

 
Chatman   2017. 09. 09.

1

Ordít a filmről az olcsóság. Értem én, hogy az eredetinek sikerült... hogy is mondjam, eredetinek lennie, de nekik a legkevésbé sem. De legalább sikerült az év legmogosztóbb horrojának lennie. Ehhez gratulálok egy szem csillaggal (nem lehet kevesebbet adni??)

 
Topicica   2017. 02. 01.

0

Nem volt ez rosszabb, mint az első kettő, meg jobb sem. Mondjuk, én azt hittem, az első részt remakelték egy kicsit maibbá, de az előző hsz-ek alapján mégsem. A lényeg, hogy jót tett a sztorinak ez a kis frissítés.

 
ollókéz   2016. 09. 10.

0

Szerintem felesleges volt még ehhez is folytatás részt készíteni, de hiáb, pénz beszél... mi meg ugathatunk bármit, minden filmet rebootolnak vagy folytatnak, vagy ha az nem válik be, akkor előzmény részt készítenek. Az eredetit ez a film meg sem közeítette.

 
tbelina29   2016. 08. 30.

0

Nehéz és nagyon merész vállalkozás volt folytatás részt készíteni, de szerintem nem bukott meg. Nem tökéletes, de jól működik. A film második fele kissé stílust vált, de nekem még ez is bejött, sikerült a pattanásig feszíteni a húrt. Nem rugaszkdott ... több»

 
lexlutor   2016. 08. 18.

0

Nekem szemyél szerint nagyon tetszett, még akkor is, ha 16 évet kellett várni a folytatásra. Természetesen még egyszer nem lehetett meglovagolni a talált felvételekről szóló kamusztorit, de méltó folytatása a múfaj alkotó Blair Witch Project-nek.

A film összbevétele 45 172 994 dollár volt (imdb.com).

 

A vágási munkálatok 8 hónapot vettek igénybe.

(Szilonka)
 

A filmet mindössze 8 nap leforgása alatt forgatták le.

(Szilonka)
 

A filmet korábban The Woods, azaz Az erdő címen reklámozták. Találhattok a korábbi címhez készült előzetest és posztert is itt a mafab.hu-n.

(ps)