Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
respect the movies   2018. 04. 01.

Szerintem ez egy jó film volt! Régóta "szemezgettem" már ezzel a filmmel, de valahogy soha nem jutottam el addig, hogy meg is nézzem, amit azért most hogy végre megnéztem kicsit bánok is, mert szerintem ez a film tíz évvel ezelőtt azért sokkal nagyobb hatást tudott volna elérni nálam, mint most! Ezzel nem azt szeretném mondani, hogy ez most gyenge lenne, sokkal inkább azt, hogy mondjuk tíz évvel ezelőtt a horrorrajongók ingerküszöbbe talán még nem volt annyira "kitolva" mint napjainkban! Talán emiatt is mondanám azt, hogy ez a film nem is igazán horror (talán csak egy jelenetét tudnám abba sorolni) viszont az igazán jól elkészített thrillerek közé sorolnám! A film hangulata jó, továbbá végig sikerül a filmnek az izgalmakat megtartania, talán csak az izgalmak fokozása nem sikerült olyan jól, mert szinte végig egy szinten tud marad e téren! Számomra a színészi játékok is teljesen rendben voltak, továbbá a karakterek is nagyon jól sikerültek! Talán kisebb hibája még a filmnek, hogy azok közé sorolnám, amiket ha az ember egyszer megnéz, az kimondottan élvezni fogja amit nyújtani tud a film, viszont pár hónap múlva már nem igazán lesz kíváncsi újra a nézője! Összegezve mindenképp ajánlanám a keményebb thrillerek szerelmeseinek ezt a filmet!

 
moov18   2016. 02. 12.
Vérmentes thriller

Egészen izgalmas kis thrillerre sikerült ahhoz képest, hogy a felhasznált vérmennyiség egyenlő a nullával. Ékes példa arra: nem muszáj fröcskölnie a pirosnak ahhoz, hogy hatni tudjon valami az emberi agyra, az emberi idegre. Egy helyszín, két szereplő, mégis mit kihoztak belőle. A végeredmény szerintem zseniális lett. Izgalmas, intenzív, pörgős. A színészi játék erős lett. Wes Bentley profi módon hozza a megrögzött, megszállott biztonsági őrt, aki képtelen leplezni rajongását a vállalatnál dolgozó Angela iránt, ezért agresszív módon közelít hozzá, először megkötözi majd üldözni kezdi, megkezdődik a macska-egér párharc a föld alatti parkolóban. Egyre jobban bebizonyosodik, hogy ez a férfi nem... több»


 
ElfRider   2015. 06. 22.

Szeretem az ilyen filmeket, amiben végig izgulni kell a főhősért hogy megmeneküljön. Az egész film egy menekülés , egy kétségbe esett harc. Emiatt végig, folyamatosan izgulunk a lányért, és ellen-drukkerei vagyunk a pszichopata biztonsági őrnek. Kiváló film.

Rachel Nichols
Wes Bentley
Rachel Nichols
Wes Bentley
Rachel Nichols
Rachel Nichols
Rachel Nichols
Rachel Nichols
Simon Reynolds
Rachel Nichols
Rachel Nichols
Rachel Nichols
Wes Bentley
Rachel Nichols
Rachel Nichols
 
Khalfoun és Aja 2007-es próbálkozását tehát csak azok fogják értékelni, akik vevők a gore-ra, vagy Nichols dekoltázsára, esetleg szeretik Wes Bentley-t, akik más okok miatt néznék meg a filmet, azok inkább messziről kerüljék.
5/10 több»

A film összbevétele 3 992 339 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője Franck Khalfoun annak idején kapott egy kis szerepet a forgatókönyvíró páros egy korábbi filmjében, ez volt a 2003-as Magasfeszültség!

(respect the movies)
 

A film forgatókönyvírói már dolgoztak együtt korábban is, mint például a 2003-as Magasfeszültség, a 2006-os Sziklák szeme című filmekben, de a későbbiekben is több film írását is együtt készítették el, mint például a 2008-as Tükrök, vagy a 2012-es Maniac című filmet!

(respect the movies)
 

A film rendezőjének Franck Khalfoun-nak ez volt az első rendezése!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.