Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

P2 - A rettegés új szintje (2007)

P2
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Rachel Nichols
Wes Bentley
Rachel Nichols
Wes Bentley
Rachel Nichols
Rachel Nichols
Rachel Nichols
Rachel Nichols
Simon Reynolds
Rachel Nichols
Rachel Nichols
Rachel Nichols
Wes Bentley
Rachel Nichols
Rachel Nichols

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 01.

legújabb vélemény

0

Egy kifejezetten erős,és izgalmas horrorfilm,ami nem a rengeteg vérrel próbál megfogni,magához láncolni,hanem a feszültséggel,és a komor,és sötét képsorokkal. Rachel Nichols, és persze Wes Bentley is tökéletesen hozza a karaktert.

 
respect the movies   2018. 04. 01.

0

Szerintem ez egy jó film volt! Régóta "szemezgettem" már ezzel a filmmel, de valahogy soha nem jutottam el addig, hogy meg is nézzem, amit azért most hogy végre megnéztem kicsit bánok is, mert szerintem ez a film tíz évvel ezelőtt azért sokkal nagyob... több»

 
moov18   2016. 02. 12.

0
Vérmentes thriller

Egészen izgalmas kis thrillerre sikerült ahhoz képest, hogy a felhasznált vérmennyiség egyenlő a nullával. Ékes példa arra: nem muszáj fröcskölnie a pirosnak ahhoz, hogy hatni tudjon valami az emberi agyra, az emberi idegre. Egy helyszín, két szerepl... teljes kritika»

 
ElfRider   2015. 06. 22.

0

Szeretem az ilyen filmeket, amiben végig izgulni kell a főhősért hogy megmeneküljön. Az egész film egy menekülés , egy kétségbe esett harc. Emiatt végig, folyamatosan izgulunk a lányért, és ellen-drukkerei vagyunk a pszichopata biztonsági őrnek. Kiváló film.

A film összbevétele 3 992 339 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője Franck Khalfoun annak idején kapott egy kis szerepet a forgatókönyvíró páros egy korábbi filmjében, ez volt a 2003-as Magasfeszültség!

(respect the movies)
 

A film forgatókönyvírói már dolgoztak együtt korábban is, mint például a 2003-as Magasfeszültség, a 2006-os Sziklák szeme című filmekben, de a későbbiekben is több film írását is együtt készítették el, mint például a 2008-as Tükrök, vagy a 2012-es Maniac című filmet!

(respect the movies)
 

A film rendezőjének Franck Khalfoun-nak ez volt az első rendezése!

(respect the movies)
 

A főszereplőnő Rachel Nicols-on látható ruhából 14 darab állt a rendelkezésükre, ezek mind különböző állapotban voltak, pont úgy, amit az adott jelenet megkívánta!

(respect the movies)
 

Egy interjúban Wes Bentley azt mondta, hogy a filmbeli szerepét csak azért vállalta el, hogy tudja fizetni a kokainfüggőségének a kezeléseit!

(respect the movies)