2016.02.12 17:32 moov18 Olvasottság: <100x
0

Vérmentes thriller

Egészen izgalmas kis thrillerre sikerült ahhoz képest, hogy a felhasznált vérmennyiség egyenlő a nullával. Ékes példa arra: nem muszáj fröcskölnie a pirosnak ahhoz, hogy hatni tudjon valami az emberi agyra, az emberi idegre. Egy helyszín, két szereplő, mégis mit kihoztak belőle. A végeredmény szerintem zseniális lett.

Izgalmas, intenzív, pörgős. A színészi játék erős lett. Wes Bentley profi módon hozza a megrögzött, megszállott biztonsági őrt, aki képtelen leplezni rajongását a vállalatnál dolgozó Angela iránt, ezért agresszív módon közelít hozzá, először megkötözi majd üldözni kezdi, megkezdődik a macska-egér párharc a föld alatti parkolóban. Egyre jobban bebizonyosodik, hogy ez a férfi nem normális.

Vérmentes thriller

A kezdeti "karácsonyi vacsorából" egy igazi hajtóvadászat alakul ki a két fél között. Az áldozati hölgy szerepét Rachel Nichols alakítja, szintén lehengerlően, hihetően, drámaian. Nem erőlködik, nem vinnyog idegesítően, nem esik át a ló túloldalára. Pont azt nyújtja amit kell, nem játssza túl a szerepét! A rendezés szinte tökéletes, a feszültséget megteremti, a szükséges hangulatot meghozza. A néző a film pár percének eltelte után könnyen átszellemülhet. A helyszín nyomasztóan kongó; a hűvös, sötét parkoló. Angela cselekedetei azonban nem minden esetben voltak logikusak, sokszor túl szerencsétlennek állítják már be. Kiesik a kezéből a telefon, elbotlik a lábaiban, elalszik amikor várja a taxit, menekülési kísérletei sikertelenek. Ez nem a színésznő hibája, sokkal inkább a rendezőé, aki ezt az utasítást adta neki. Ettől függetlenül ajánlatos alkotás, már rengetegszer láttam és megunhatatlan! Egyik kedvenc.

horror | krimi | thriller

Szenteste Angela maradt utolsónak az irodában. Miután végzett, a kihalt parkolóházba siet, ahol a kocsiját hagyta. Az autója azonban nem indul. Szerencsére segítségére siet... több»

0