Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Vélemények: P2 - A rettegés új szintje (2007)

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 01.

legújabb vélemény

0

Egy kifejezetten erős,és izgalmas horrorfilm,ami nem a rengeteg vérrel próbál megfogni,magához láncolni,hanem a feszültséggel,és a komor,és sötét képsorokkal. Rachel Nichols, és persze Wes Bentley is tökéletesen hozza a karaktert.

 
respect the movies   2018. 04. 01.

0

Szerintem ez egy jó film volt! Régóta "szemezgettem" már ezzel a filmmel, de valahogy soha nem jutottam el addig, hogy meg is nézzem, amit azért most hogy végre megnéztem kicsit bánok is, mert szerintem ez a film tíz évvel ezelőtt azért sokkal nagyob... több»


 
moov18   2016. 02. 12.

0
Vérmentes thriller

Egészen izgalmas kis thrillerre sikerült ahhoz képest, hogy a felhasznált vérmennyiség egyenlő a nullával. Ékes példa arra: nem muszáj fröcskölnie a pirosnak ahhoz, hogy hatni tudjon valami az emberi agyra, az emberi idegre. Egy helyszín, két szerepl... teljes kritika»

 
ElfRider   2015. 06. 22.

0

Szeretem az ilyen filmeket, amiben végig izgulni kell a főhősért hogy megmeneküljön. Az egész film egy menekülés , egy kétségbe esett harc. Emiatt végig, folyamatosan izgulunk a lányért, és ellen-drukkerei vagyunk a pszichopata biztonsági őrnek. Kiváló film.