64% 70 szavazat
Határvidék

Határvidék

Borderland
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Amikor három Texas-beli egyetemi hallgató egy mexikói határ melletti városba utazik a diplomaosztójuk estéjén, az utolsó dolog amire számítanak, az, hogy szembe kell nézniük a saját halálukkal. Egy olyan ősi törzset találnak, akik emberi áldozatokat szoktak bemutatni. És most ők lesznek az áldozatok. Az igaz történeteken alapuló film egy olyan történetet mesél el, ami keveréke a Texas-i láncfűrészes gyilkos zord világának és a Capote Hidegvérrel-jének tiszta valóságának. A film egy paranoival, félelemmel és rettegéssel átitatott világot idéz elénk.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Mexikó
Premier (HU): 2008.10.14.
Több
 
2024.04.07 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Véres és kegyetlen!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Zev Berman nem taktikázott, nem variált, hanem rendesen belecsapott abba a bizonyos lecsóba! Természetesen igaz történet alapján! Mondjuk azért ezzel csínján bánnék, de oké, egye fene, ha igaz volt belőle valami, akkor sem lesz sem jobb, sem rosszabb... Teljes kritika

1
 
2019.01.08 stomachh

Hentelos mozi. De eleg gyenge lett. Szerintem idopocsekolas.

0
 
2017.02.25 Hercegno

Ez egy nagyon kemény film, de nekem tetszett, örülök, hogy láttam. Nekem a Mártirok jutott róla az eszembe amikor megnéztem, hasonló a két film. Izgalmas volt.

0
 
Értékelés: 8/10
(2018. 03. 01.)
Erősen ajánlott a beszerzése, a magyar felirattal ellátott kisfilmek újabb mélységet adnak az alapműhöz, garantáltan megborzongtatva érzékszerveinket (apró trivia, hogy a magyar kiadású DVD-n az ezen cikk szerzője által fordított felirat található a filmhez).

10/8 (az extrákat is figyelembe véve) Több