Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
68
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2015. 06. 05.

Elég bizarr agyjátékos nyomozós FBI kiképzőfilm. Csak akkor vagy képes a túlélésre, ha úgy tudsz gonolkozni, mint az a gyilkos aki után nyomozol. A film végén hatalmas döbbenetes a csavar, nemhiszem hogy valaki a film közbe rájön a megoldásra :) Aki nem látta és szeret megoldásokon gondolkozni a film közben, annak kötelező darab...

 
macskulare   2015. 06. 10.

Nagyon jó gondolkozós krimi, szerintem az imdb-n nagyon le van pontozva, akár egy 8ast is megér. Egyik kedvenc filmem volt!! Nagyon bírom benne, hogy csak max eltalálni tudod ki a gyilkos, de az utolsó percekig bizonyitani nem tudod!! :) Hatalmas csavar van a végén...


 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Az egyik kedvenc horrorfilmem, melyben ötletes és forradalmian új megoldásokat látunk a gyilkolásra.

 
Kóborló   2019. 06. 21.
Járj egy lépéssel előtte!

Renny Harlin finn filmrendező 2004-ben készített, csavarokkal átitatott filmje egy kimondottan igényes és szórakoztató színfoltja volt az adott év thriller felhozatalának. Jómagam nagyon kedvelem az efféle thrillereket, ahol sikerül elérniük a készítőknek azt a hatást, hogy szinte együtt tudjak lélegezni a karakterekkel, és, hogy én is csak úgy zárhassam ki a lehetséges gyilkos kilétét, hogy figyelem az elhalálozó karaktereket, és így csökken a lehetséges gyilkosok személyének száma. Mikor első alkalommal találkoztam e filmmel, az első dolog, ami szinte azonnal meglepett, hogy az igen alacsony költségvetése ellenére (ami közel 27 millió dollár volt) egész sok ismerős színészt tudtak leszerző... több»

A film összbevétele 23 658 061 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet azért forgatták Hollandiában, hogy minél alacsonyabban tudják tartani a költségvetést. Az országban igen kedvezőek voltak a forgatási adók, amit a kormány biztosított számukra. Az utómunkálatokat végül Angliában fejezték be.

(Kóborló )
 

A film kezdeti állapotában esélyes volt az alábbi színészek szerződtetése a produkcióhoz: Ryan Phillippe, Reese Witherspoon, Christopher Walken, Martin Sheen és Gary Busey.

(Kóborló )
 

A film rendezője, Renny Harlin rengetegszer találkozott és tanácskozott igazi FBI ügynökökkel, hogy a cselekmények még hitelesebbek legyenek a filmben.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.