Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
68
Képek
1
Videók
 
Kóborló   2019. 06. 21.

legújabb vélemény

Járj egy lépéssel előtte!

Renny Harlin finn filmrendező 2004-ben készített, csavarokkal átitatott filmje egy kimondottan igényes és szórakoztató színfoltja volt az adott év thriller felhozatalának. Jómagam nagyon kedvelem az efféle thrillereket, ahol sikerül elérniük a készít... teljes kritika»

 
hsanya182   2015. 06. 05.

Elég bizarr agyjátékos nyomozós FBI kiképzőfilm. Csak akkor vagy képes a túlélésre, ha úgy tudsz gonolkozni, mint az a gyilkos aki után nyomozol. A film végén hatalmas döbbenetes a csavar, nemhiszem hogy valaki a film közbe rájön a megoldásra :) Aki ... több»


 
macskulare   2015. 06. 10.

Nagyon jó gondolkozós krimi, szerintem az imdb-n nagyon le van pontozva, akár egy 8ast is megér. Egyik kedvenc filmem volt!! Nagyon bírom benne, hogy csak max eltalálni tudod ki a gyilkos, de az utolsó percekig bizonyitani nem tudod!! :) Hatalmas csavar van a végén...

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Az egyik kedvenc horrorfilmem, melyben ötletes és forradalmian új megoldásokat látunk a gyilkolásra.

A film összbevétele 23 658 061 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet azért forgatták Hollandiában, hogy minél alacsonyabban tudják tartani a költségvetést. Az országban igen kedvezőek voltak a forgatási adók, amit a kormány biztosított számukra. Az utómunkálatokat végül Angliában fejezték be.

(Kóborló )
 

A film kezdeti állapotában esélyes volt az alábbi színészek szerződtetése a produkcióhoz: Ryan Phillippe, Reese Witherspoon, Christopher Walken, Martin Sheen és Gary Busey.

(Kóborló )
 

A film rendezője, Renny Harlin rengetegszer találkozott és tanácskozott igazi FBI ügynökökkel, hogy a cselekmények még hitelesebbek legyenek a filmben.

(Kóborló )
 

A film rendezője, Renny Harlin korlátozni akarta a digitális effektek számát, mert úgy gondolta, ha túl sok lesz az effekt, a film sokat veszíthet hitelességéből.

(Kóborló )
 

Lucas szerepére eredetileg Gerard Butler volt a kiszemelt, de végül inkább az Idővonal című filmben vállalt szerepet.

(Kóborló )
 

Clifton Collins Jr. rengeteg időt töltött a forgatás előtt kerekesszékben és egy orvos társaságában, hogy ezzel is jobban rá tudjon hangolódni filmbéli szerepére.

(Kóborló )
 

LL Cool J a szerepért közel 20 kg-t fogyott, és rengeteg időt töltött a Philadelphiai gyilkossági nyomozók közt, hogy még hitelesebb legyen az alakítása.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.