Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
Kóborló   2019. 06. 28.
Színre lép Dr. Hannibal Lecktor??

Úgy gondolom, nagyon kevés olyan filmszerető ember van, aki nem ismerné Dr. Hannibal Lecter nevét, akit Anthony Hopkins keltett életre először az 1991-es A bárányok hallgatnak című filmben, majd később még egy folytatásban, a 2001-es Hannibalban, illetve a 2002-es A vörös sárkány című előzményfilmben is megformálta ezt a karaktert. A Thomas Harris által írt könyvtrilógia elképesztő sikeres volt, ezért az író 2006-ban még egyszer visszanyúlt legismertebb karakteréhez, és megírta a Hannibal ébredése című regényét, amiben a fiatal Hannibal Lectert ismerhetjük meg. Ez is elkészült filmes formában még 2007-ben (amiben persze nem Anthony Hopkins alakította a félelmetesen intelligens kannibál hajla... több»

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Jól összerakott film. Nem is véletlen az értékelés sem hisz tényleg nagyon szórakoztató és izgalmas. Látványban is kiváló, úgyhogy szerettem. Teljesen rendben van, ajánlom )


 
Elkoo   2019. 11. 13.

Érdekes volt újra végignézni ezt a filmet.Hiába láttam már sokszor azt kell hogy mondjam még mindig leköti a figyelmemet. Egyedül a zene az amivel kissé elégedetlen vagyok.

A film összbevétele 8 620 929 dollár volt (imdb.com).

 

Will Graham szerepére esélyes volt többek közt Richard Gere, Mel Gibson, Jeff Bridges, Mickey Rourke és Harrison Ford is.

(Kóborló )
 

A film rendezői székébe eredetileg David Lynch került volna, de ő még a forgatások előtt kiszállt a készülő produkcióból.

(Kóborló )
 

A stúdió eredetileg Don Johnsont szerette volna Will Graham szerepére. Ezt végül a film forgatókönyvírója és rendezője, Michael Mann torpedózta meg, ami azért is érdekes, mert Mann és Johnson együtt dolgozott az 1984-től 1990-ig tartó Miami Vice tévésorozatban.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.