Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
93

A bárányok hallgatnak

(The Silence of the Lambs)
 
mdlg4th  2016. 02. 04. 20:08

Nem is tudom én ettől a filmtől valahogy sokkalta többet vártam. Persze meglehet, hogy én állítottam magas elvárásokat a filmmel szemben, de ettől függetlenül nekem az jön le, hogy közel sem érte el azt amit ki lehetett volna belőle hozni.

 
Laca92  2017. 03. 09. 20:27

Imádom ezt a filmet ahogy a színészek lehozzák a karakterüket egyszerűen zseniális.

 
Mavil  2016. 06. 09. 14:58

A filmet, amellett, hogy hátborzongató és félelmetes, Sir Anthony Hopkins utánozhatatlan alakítása miatt szeretem. A film készítői keresve sem találhattak volna jobb színészt Hannibal Lecter megformálására.

 
Snowball  2016. 12. 12. 23:04

Szuper kis csoda lett ez a film. Nem volt hiába a sok vele eltöltött munka. Az egyik nagy kedvencem. Meg van benne minden ami egy jó filmhez kell, hangulat, zene és némi izgalom. Ez így ahogy van csúcs.

 
GedyPapa  2017. 09. 20. 14:22

Örök klasszikus, amit akárhányszor nézek mindig tud valami újat mondani, mutatni. Anthony Hopkins valami zseniálisan hozza Lectert, viszont nem szabad szó nélkül elmenni a további színészek mellett sem, hiszen az ő kiváló szereplésük által vált klasszikus darabbá a film!

Jodie Foster
Jodie Foster
Anthony Hopkins
Anthony Hopkins
Jodie Foster
Anthony Hopkins
 

A híres horrorfilm rendező, George A. Romero egy kis szerepben feltűnik a filmben: ő az egyik fegyőr, aki kirángatja Clarice Sterlinget, miután Hannibal Lecter elmondja neki a bárányokról szóló monológját.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben Anthony Hopkins aki Hannibal Lectert játsza, soha nem pislog a filmben.

(Laca92)
 

Ez a film az utolsó mostanáig is, amelyik mind az 5 fő Oscar díjat megnyerte.

(Gábor Rózsa)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.