Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Feltámadás (1999)

Resurrection
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Christopher Lambert
Christopher Lambert
Barbara Tyson
Christopher Lambert
Christopher Lambert
Christopher Lambert

Videók (1)

 
vikis009   2023. 03. 14.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó film. Izgalmas végig. Jók a színészek. Tetszik a csavar benne.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 29.

1
Miért

Sajnálom a filmet,mert mindenki a "Hetedik" című alkotáshoz hasonlítja,ami tényleg egy fantasztikus thriller.De ez a film,a Resurrection egy kicsit más,bár van hasonlóság,de nemcsak az előbb említett filmhez,sok másikhoz is,fognám ezt a témaszegény forgatókönyv írókra,és rendezőkre.A másik,hogy nem értem hogy Christopher Lambert miért maradt "B" kategóriás színész,na jó,a Hegylakót kivéve.Na mindegy, a mozi nem rossz,bár nem is a legjobb a kategóriájában.Lambert miatt négy csillag.Nem jött neki össze a Hegylakó folytatásaival,és a Beowulf is nagyon gyenge lett.Sem a Préda,sem a Fortress nem jött össze neki,mintha meg lenne átkozva. A Resurrection is azért gyengébb,hiszen az eredetiség nincs meg benne ,és a karaktereket is koppintották benne.A holttestek itt is brutálisan lettek meggyilkolva,és itt is vannak bibliotikus ráutalások a gyilkosságok miértjére.Egyszóval jó,csak valahogy nem az igazi!

 
Berto49   2017. 06. 22.

1

A „Hegylakó” rendezőjének nem sikerült megismételni az említett filmje színvonalát. Ugyan a főszereplő szintén Christopher Lambert, de a mozi tele van klisékkel. Jogosan még az is eszébe juthat a nézőnek, hogy erős utánérzése a „Hetedik”-nek, mivel a... több»

 
gennaddifix   2017. 05. 11.

0

Érezhetően Lambert nagyon odateszi magát a szerepében, rendkívül jól hozza a karakterét. A filmnek nagyon tetszett ez a noiros hangulata, nem is tudom mihez hasonlítani, szerintem irtó hangulatos és izgalmas alkotás.

 
lexlutor   2015. 10. 23.

0

Abszolút érezhető a Hetedik hatása a filmen, szinte már lenyúlták a teljes koncepciót. Nem mondanám nagyon eredeti alkotásnak, épp ezért különösebben megnézni sem javaslom. Teljesen gáz az egész film úgy, ahogy van.

 

A film Európa, Ázsia és Ausztrália területén is sok helyen a mozikban debütált, míg az Egyesült Államokban egyből dvd-re jött csak ki.

(dulkap)
 

A dvd-kommentárban a rendező elárulja, hogy az amerikai verzió rövidebb, mert több erőszakos és véres jelenetet is rövidebbre kellett vágni.

(dulkap)
 

A láblevágós jelenetet a végső verzióban meg kellett vágni, hogy beleférjen az NC-17-es korhatár besorolásba.

(dulkap)