Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
25
Szereplők
31
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Pánikszoba
 
indingo   2018. 02. 11.

Maga az ötlet tetszik, van egy hangulata a filmnek. DE sok dolog nem tetszett benne. Engedik be a gázt a szobába a nő meg berobbantja az egészet...A végén meg a jólelkű betörő visszajön és lelövi a társát...

 
Deku   2017. 07. 26.

Tele lett a film pakolva tök jó színészekkel viszont apróbb hibák akadtak. Voltak gyengébb pontjai a filmnek talán csak emiatt nem mondhatom egyértelműen jónak.


 
Szilonka   2018. 04. 10.

Érdekes hogy elmondva semmi különleges nincs a filmbe, mégis nagyon jól összerakták a készítők a sztorit, mert végig fenntartott a figyelmet, mindig történt valami.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Igazi klasszikus. A története végig izgalmas, fenntartja a néző figyelmét. A rablók közti egyet nem értés eredményezte, hogy nem tudták sikeresen véghez vinni az eredeti tervet.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Nem egy megszokott David Fincher film, talán pont ezért különleges. Nagyon zárt a története, egy szobában játszódik az egész. Mindvégig nagyon izgalmas tudott maradni a film.

A film összbevétele 196 397 415 dollár volt (imdb.com).

 

A lakás feltárásához Fincher CGI technológiát használt.

(HETEDIK )
 

Kristen Stewart filmes debütálása.

(HETEDIK )
 

Mivel mindkét hősnő személyében csere történt, a direktor ki is akart szállni az egészből, és a stúdiónak is azt tanácsolta, hagyjanak fel a film forgatásával. Ám ők ebbe nem mentek bele, mivel a forgatókönyvért 4 millió dollárt fizettek ki Koeppnek.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.