Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

Pánikszoba (2002)

Panic Room
Filmadatlap
 
25
Szereplők
33
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
HannaK   2020. 10. 07.

legújabb vélemény

1

A története semmi extra. A Jodie Foster, Forest Whitaker, Jared Leto és Kristen Stewart névsor nem rossz, de a története elég egyszerű és kiszámítható.

 
indingo   2018. 02. 11.

0

Maga az ötlet tetszik, van egy hangulata a filmnek. DE sok dolog nem tetszett benne. Engedik be a gázt a szobába a nő meg berobbantja az egészet...A végén meg a jólelkű betörő visszajön és lelövi a társát...


 
Deku   2017. 07. 26.

0

Tele lett a film pakolva tök jó színészekkel viszont apróbb hibák akadtak. Voltak gyengébb pontjai a filmnek talán csak emiatt nem mondhatom egyértelműen jónak.

 
dailyfilmsan   2020. 05. 22.

0

Elég ötletes a film tekintve hogy végig egy lakásban játszódik. A szereplők nem a tipikus áldozatot adják elő, van életösztönük és ettől lesz velős a film és nem unalmas. Az adott helyzet viszont abszurd, de átélhető. Nem volt annyira lélegzetelállító de azért elég jó volt.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

0

Valahogy sántít az egész.Lapos,és semmitmondó mozi,tele klisékkel,és ezerszer eljátszott jelenetekkel.Gyenge színészi teljesítmények rakják fel a filmre a kritikát.Felesleges időpocsékolás.

 
Szilonka   2018. 04. 10.

0

Érdekes hogy elmondva semmi különleges nincs a filmbe, mégis nagyon jól összerakták a készítők a sztorit, mert végig fenntartott a figyelmet, mindig történt valami.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Igazi klasszikus. A története végig izgalmas, fenntartja a néző figyelmét. A rablók közti egyet nem értés eredményezte, hogy nem tudták sikeresen véghez vinni az eredeti tervet.

Galéria (15)

Videók (2)

A film összbevétele 196 397 415 dollár volt (imdb.com).

 

A lakás feltárásához Fincher CGI technológiát használt.

(HETEDIK )
 

Kristen Stewart filmes debütálása.

(HETEDIK )
 

Mivel mindkét hősnő személyében csere történt, a direktor ki is akart szállni az egészből, és a stúdiónak is azt tanácsolta, hagyjanak fel a film forgatásával. Ám ők ebbe nem mentek bele, mivel a forgatókönyvért 4 millió dollárt fizettek ki Koeppnek.

(Mavil)
 

A film 48 millió dollárból készült el, és világszerte 196 milliót hozott vissza.

(Mavil)
 

Az ajtóba szerelt lézert Kidman magasságához tervezték, és mivel Fostert jóval alacsonyabb nála, ezért mindig elvakította, mikor ki- vagy belépett.

(Mavil)
 

A belső térben játszódó szekvenciákat mind sorban rögzítették.

(Mavil)
 

A forgatás nagyon elhúzódott, és ez mindenki számára megerőltető volt.

(Mavil)
 

Az írót a történet megírására egy a biztonsági szobákról szóló újságcikk és egy liftbe történő beragadása inspirálta. .

(Mavil)
 

A kislány szerepét eredetileg Hayden Panettiere játszotta volna, de őt a rendező visszautasította, mert "irritálónak" tartotta.

(Mavil)
 

A főszerep eredetileg Nicole Kidmannek szánták, ám ő egy kiújult térdsérülése miatt nem tudta elvállalni.

(Mavil)