Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
25
Szereplők
31
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Pánikszoba
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
petraszab   2019. 04. 23.

legújabb vélemény

A feszültség jól építkezik a filmben, féltjük a főszereplőket. Tipikusan olyan film, amit max. egyszer lehet végignézni.

 
indingo   2018. 02. 11.

Maga az ötlet tetszik, van egy hangulata a filmnek. DE sok dolog nem tetszett benne. Engedik be a gázt a szobába a nő meg berobbantja az egészet...A végén meg a jólelkű betörő visszajön és lelövi a társát...


 
Deku   2017. 07. 26.

Tele lett a film pakolva tök jó színészekkel viszont apróbb hibák akadtak. Voltak gyengébb pontjai a filmnek talán csak emiatt nem mondhatom egyértelműen jónak.

 
Szilonka   2018. 04. 10.

Érdekes hogy elmondva semmi különleges nincs a filmbe, mégis nagyon jól összerakták a készítők a sztorit, mert végig fenntartott a figyelmet, mindig történt valami.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Igazi klasszikus. A története végig izgalmas, fenntartja a néző figyelmét. A rablók közti egyet nem értés eredményezte, hogy nem tudták sikeresen véghez vinni az eredeti tervet.

A film összbevétele 196 397 415 dollár volt (imdb.com).

 

A lakás feltárásához Fincher CGI technológiát használt.

(HETEDIK )
 

Kristen Stewart filmes debütálása.

(HETEDIK )
 

Mivel mindkét hősnő személyében csere történt, a direktor ki is akart szállni az egészből, és a stúdiónak is azt tanácsolta, hagyjanak fel a film forgatásával. Ám ők ebbe nem mentek bele, mivel a forgatókönyvért 4 millió dollárt fizettek ki Koeppnek.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.