Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
85
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
55
Képek
1
Videók
Hannibal
 
sabnock666   2019. 08. 27.

legújabb vélemény

Hopkins zseni.Még ez a szerep is olyan jól áll neki,hogy elhiszem,ő egy kegyetlen sorozatgyilkos. Méltó folytatása a Bárányok hallgatnak című filmnek.Julianne Moore jobban adja az ügynőkőt,mint Jodie Foster.

 
Kóborló   2019. 07. 13.

a nap véleménye

Visszatér Hannibál, a kannibál

Az 1991-ben A bárányok hallgatnak című, Thomas Harris regényéből készített filmet a legjobb thrillerek közé sorolnám, amit ezidáig láttam, ezért finoman szólva jóval magasabbra tettem azt a bizonyos lécet a pont 10 évre rá következő folytatásával kapcsolatban, főleg abban a tudatban, hogy igazi sztárdömping található mind a készítők, mind pedig a színészek terén. Számomra az egyik legfontosabb dolog, amit a Bárányok hallgatnak című film folytatásaként támasztottam a Hannibálnál, hogy ismét sikerüljön megtalálnia nálam azokat a hangulati elemeket, amikben pokoli erős volt az elődje. Szerettem volna, hogy ismét nyomasztani tudjon a film atmoszférája. Szerettem volna, hogy ismét azzal a borzong... több»


 
HETEDIK   2018. 07. 18.

Ridley Scott bizonyította, a horror műfajában is otthonosan mozog, valamint megalkotta minden idők egyik leggroteszkebb jelenetét, nevezetesen mikor Lecter megkínálja saját kisütött agyvelejével Liotta urat....nem a legjobb Hannibal film, mert az egyértelműen a Bárányok hallgatnak, de az biztos hogy a legbrutálisabb.

 
harnas1207   2018. 11. 27.

Hannibal egybeforrt Anthony Hopkins nevével. Félelmetes, izgalmas és maradandó alkotás. Egy kötelező darab.

 
MidoD7   2019. 04. 21.

Tátott szájjal nézős, szórakoztatós lett. Ilyen filmet szívesen néznék még bármikor. Tanulságos és szórakoztató egyben, és oda vagyok az ilyenért. Kellemesen kikapcsolt, míg néztem, és jókat mosolyogtam az arra méltó részeken.

A film összbevétele 351 692 268 dollár volt (imdb.com).

 

Thomas Harris-nek 9 millió dollárt fizetett a stúdió, hogy megfilmesíthessék a regényét.

(Kóborló )
 

Gary Oldman napi öt órát töltött a smink székben, hogy Mason Verger legyen.

(Kóborló )
 

A film költségvetése 87 millió dollár volt, ebből 20 millió dollár volt Anthony Hopkins fizetsége.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.