Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
85%

Angyalszív (1987)

Angel Heart
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
52
Képek
2
Videók
 
Di Canio   2020. 07. 13.

legújabb vélemény

1

A vége érdekes volt, így éppen nézhető kategória még.

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

1

Ha valaki nem látta feltétlenül meg kell néznie. Műfajában egyedülálló a lehetetlent ötvözi az elképzelhetővel. Alapfilm. 5/5


 
Deku   2017. 07. 17.

0

Igazi kis klasszikus amiben a színészek még nagyon hitelesen és odaadóan játszottak a film pedig feszült és horrorisztikus. Mickey Rourke tök jól alakította a szerepét.

 
D. Wolfe   2016. 04. 15.

1

Végig rázott a hideg, miközben néztem. Borzongató alkotás, a végén lévő fordulat garantáltan beleég az ember emlékezetébe. Végig körbelengi egyfajta sötét, túlvilági hangulat, erős idegzetűeknek ajánlott.

 
Queenakasha   2018. 04. 08.

0

Remek film, örülök, hogy elkezdtem szemezgetni régebbiekkel is amik valamiért kimaradtak eddig. A két főszereplő remek választás volt és szokás szerint jól is játszottak, érdekes volt, végig lekötött aztán jött a fordulat amire már hamarabb rájöttem, de azért így is elég jó lett.

 
Márton   2018. 11. 10.

0

Az 1987-es Alan Parker által rendezett Angyalszív bizonyára az egyik legmeghatározóbb film volt a műfaján belül, amit valaha láttam! A műfajára azért nem árt egy kicsit kitérni, mert szerintem egyáltalán nem egy könnyen behatárolható alkotás lenne, h... több»

 
raczdavidzsolt   2016. 05. 05.

0

Borzongtam végig! Tetszett!

Galéria (52)

Robert De Niro
Mickey Rourke
Mickey Rourke
Mickey Rourke

Videók (2)

A film összbevétele 17 185 632 dollár volt (imdb.com).

 

Harry Angel szerepére jelölt volt Robert De Niro, Al Pacino és Jack Nicholson is. Végül Mickey Rourke kapta meg a szerepet.

(Archívum)
 

Louis Cyphre szerepére felmerült Marlon Brando neve is de visszautasította a felkérést.

(Archívum)
 

A TriStar Pictures stúdió 50. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A Robert De Niro által játszott szereplő sétabotja a színész sajátja volt.

(D. Wolfe)
 

Alan Parker azt mondta, hogy nem tartotta kötelezőnek, hogy egy 1955-ben játszódó filmben minden kellék a megidézett korból származzon. A bakivadászok éppen az erre vonatkozó hibákból számolták össze a legtöbbet (nyomógombos telefon, nyolcvanas évekbeli közlekedési lámpa stb).

(Menyét Ibolya)
 

Alan Parker az audiokommentárban elmondja, hogy Angel és Cyphre első közös jelenetének felvételekor Mickey Rourke és Robert De Niro improvizációi teljesen átszabták az eredeti forgatókönyvet.

(Menyét Ibolya)
 
Mitől értékes egy igazi filmélmény? Egyáltalán? Attól, hogy ad valami maradandót a nézőnek. Vagy nem? Az egyszerű popcornmozik esendőek. Csak az igazi mesterművek halhatatlanok. több»