Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Angyalszív (1987)

Angel Heart
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
52
Képek
2
Videók

Galéria (52)

Robert De Niro
Mickey Rourke
Mickey Rourke
Mickey Rourke

Videók (2)

 
HADNAGY   2022. 12. 31.

legújabb vélemény

0

Amíg a főszereplőnk el nem kerül Louisiana államba, addig baromi unalmas é vontatott a film. Egy kicsit egyértelműbbé kellett volna tenni a végét szerintem. Abszolút nézhető, leköt, de néha azért már türelmetlen voltam, hogy ugyan legyen már valami.

 
Aki_megmondja_a_tutit   2021. 05. 29.

3

A film eleje elég rossz lett, a vége viszont fordulatos, tehát összességében nem annyira rossz, de 3 csillagnál többet nem ér.

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

1

Ha valaki nem látta feltétlenül meg kell néznie. Műfajában egyedülálló a lehetetlent ötvözi az elképzelhetővel. Alapfilm. 5/5

 
Márton   2018. 11. 10.

1

Az 1987-es Alan Parker által rendezett Angyalszív bizonyára az egyik legmeghatározóbb film volt a műfaján belül, amit valaha láttam! A műfajára azért nem árt egy kicsit kitérni, mert szerintem egyáltalán nem egy könnyen behatárolható alkotás lenne, h... több»

 
Queenakasha   2018. 04. 08.

1

Remek film, örülök, hogy elkezdtem szemezgetni régebbiekkel is amik valamiért kimaradtak eddig. A két főszereplő remek választás volt és szokás szerint jól is játszottak, érdekes volt, végig lekötött aztán jött a fordulat amire már hamarabb rájöttem, de azért így is elég jó lett.

 
Di Canio   2020. 07. 13.

1

A vége érdekes volt, így éppen nézhető kategória még.

 
D. Wolfe   2016. 04. 15.

1

Végig rázott a hideg, miközben néztem. Borzongató alkotás, a végén lévő fordulat garantáltan beleég az ember emlékezetébe. Végig körbelengi egyfajta sötét, túlvilági hangulat, erős idegzetűeknek ajánlott.

A film összbevétele 17 185 632 dollár volt (imdb.com).

 

Harry Angel szerepére jelölt volt Robert De Niro, Al Pacino és Jack Nicholson is. Végül Mickey Rourke kapta meg a szerepet.

(Archívum)
 

Louis Cyphre szerepére felmerült Marlon Brando neve is de visszautasította a felkérést.

(Archívum)
 

A TriStar Pictures stúdió 50. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A Robert De Niro által játszott szereplő sétabotja a színész sajátja volt.

(D. Wolfe)
 

Alan Parker azt mondta, hogy nem tartotta kötelezőnek, hogy egy 1955-ben játszódó filmben minden kellék a megidézett korból származzon. A bakivadászok éppen az erre vonatkozó hibákból számolták össze a legtöbbet (nyomógombos telefon, nyolcvanas évekbeli közlekedési lámpa stb).

(Menyét Ibolya)
 
Mitől értékes egy igazi filmélmény? Egyáltalán? Attól, hogy ad valami maradandót a nézőnek. Vagy nem? Az egyszerű popcornmozik esendőek. Csak az igazi mesterművek halhatatlanok. több»