Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Fűrész 4. (2007)

Saw IV
Filmadatlap
 
30
Szereplők
18
Vélemények
22
Képek
2
Videók

Galéria (22)

Betsy Russell
Costas Mandylor
Tobin Bell
Emmanuelle Vaugier
Tobin Bell
Scott Patterson
Tobin Bell
Lyriq Bent
Tobin Bell
Tobin Bell

Videók (2)

 
freeman   2020. 05. 27.

legújabb vélemény

0

király film

 
Artemisia   2017. 10. 26.

4

Elég mélypontra jutott a film. A csapdák még jók voltak,de a történet gyenge, a karakterek érdektelen a végső fordulat már nem ütött akkorát mint az előző részekben. Jigsow és Amanda halála után kezd elvérezni a széria. A nyomozó próbája gyakorlatila... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 30.

0

Nincs meg az átütőerő ebben a részben...sőt továbbmegyek,eltűnt az izgalom is, a főhős és Amanda halálával kicsit értelmetlen az egész. Van benne egy-két jó ötletes dolog, és a síron túli irányítás sem rossz, de nagyjából ennyi.

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Hihetetlen, hogy ilyen film bárkinek akárcsak az eszébe is juthat. Semmi értelme. Ez a film már akkor halálra volt ítélve amikor kitalálták. Egyszerűen nincs az ilyennek létjogosultsága szerintem.

 
GedyPapa   2017. 11. 04.

0

Na itt már túl lett tolva kicsit az a bizonyos szekér. Az idő és történetszálakat olyan szinten keverték össze, hogy az már élvezhetetlenné tette a film nagy részét. Azért kapott mégis 2 csillagot, mert a háttérsztori megismerése tetszett és volt 1-2 olyan "játék" aminek volt értelme is.

 
harnas1207   2018. 12. 12.

0

Ez már a bőrlehúzás első fázisa volt. És nem a filmbeli jelenetekre gondolok. A téma önismétlés és a hatás sem ugyanaz. Mindent mindennel meg lehet magyarázni és mindenből lehet újabb szálat kerekíteni.

 
respect the movies   2018. 02. 01.

0

Szerintem nem lett rossz film , de minőségben azért jóval gyengébb lett mint az előző három rész bármelyike! A harmadik Fűrész filmnek sikerült egy egész pofás kis befejezést összehoznia és akár az egész Fűrész szériát le is tudták volna zárni azzal... több»

A film összbevétele 139 352 633 dollár volt (imdb.com).

 

A kamera átmozgatása az egyik jelenetből a másikba nem digitális utómunkával történt, hanem a díszleteket mozgatták, mivel a felépített helyszínek egymás mellett voltak.

(stevepisti)
 

Ez a franchise első olyan része, ami nem úgy nyit, hogy egy karakter épp csapdában van.

(respect the movies)
 

Donnie Wahlberg karaktere az eredeti forgatókönyvben nem szerepelt volna, mert épp egy másik filmen dolgozott. Viszont mivel azt a forgatást sikerült időben befejeznie, és jelezte a producerek felé, hogy szívesen szerepelne ebben a részben is, átírták a forgatókönyvet.

(respect the movies)
 

A boncolásos jelenetet eredetileg még a harmadik Fűrész rész végére akarták elkészíteni, végül ez elmaradt, ezért is kezdődik a negyedik rész ezzel a jelenettel.

(respect the movies)
 

A filmben sok utalás van a disznókra, ami azért is érdekes, mert a megjelenés éve a kínai horoszkóp szerint a disznó éve volt.

(ArpiHajdu és Réci)