Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
19
Vélemények
22
Képek
2
Videók
Fűrész 4.
 
freeman   2020. 05. 27.

legújabb vélemény

király film

 
Artemisia   2017. 10. 26.

Elég mélypontra jutott a film. A csapdák még jók voltak,de a történet gyenge, a karakterek érdektelen a végső fordulat már nem ütött akkorát mint az előző részekben. Jigsow és Amanda halála után kezd elvérezni a széria. A nyomozó próbája gyakorlatilag az előző részből lett lekoppintva, Jeff próbájának ugyanez volt az alapelve és másodszor már unalmas volt. Igaz,hogy többet tudunk meg Jigsow előéletéről,de ez sem sokat segít a filmen.De a pervez,szadista moteltulajdonos, és a házaspár csapdáinak komoly,elgondolkodtató lelektani magyarázata van, és ámulatbaejtő ahogy Jigsow a síron túlról mozgatja a szálakat.Ezek megidézik az előző részek hangulatát,emiatt még elfogadható ez a rész.


 
Deku   2017. 11. 20.

Hihetetlen, hogy ilyen film bárkinek akárcsak az eszébe is juthat. Semmi értelme. Ez a film már akkor halálra volt ítélve amikor kitalálták. Egyszerűen nincs az ilyennek létjogosultsága szerintem.

 
GedyPapa   2017. 11. 04.

Na itt már túl lett tolva kicsit az a bizonyos szekér. Az idő és történetszálakat olyan szinten keverték össze, hogy az már élvezhetetlenné tette a film nagy részét. Azért kapott mégis 2 csillagot, mert a háttérsztori megismerése tetszett és volt 1-2 olyan "játék" aminek volt értelme is.

 
respect the movies   2018. 02. 01.

Szerintem nem lett rossz film , de minőségben azért jóval gyengébb lett mint az előző három rész bármelyike! A harmadik Fűrész filmnek sikerült egy egész pofás kis befejezést összehoznia és akár az egész Fűrész szériát le is tudták volna zárni azzal a befejezéssel de sajnos nem így történt! Értem én ha egy film Hollywoodi mércében aprópénzből készül el és sokszorosát hozza vissza annak, akkor nehéz leállni, de a mértéktelenség nagy hiba filmeknél is! Nem hibáztatom a film forgatókönyvíró párosát (Patrick Melton és Marcus Dunstan voltak a felelősek ezért) mert roppant nehéz dolguk volt egy kész lezárt filmhez egy épkézláb történetet kreálni! Tehát a történet olyan amilyen, viszont ismét kapunk rendesen vérben gazdag jeleneteket és a gore-faktor is igazán magasan van a film alatt! Viszont számomra mint a színészek mint a karakterek erőtlenebbek voltak mint az eddigi részekben! Illetve még sajnos megjelennek a történetben a logikai bakik amik eddig nem igazán voltak jellemzőek e szériára! Egy közepesnek simán vállalható a negyedik felvonás, csak kár hogy ennél a nézők többre számítottak volna!

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 30.

Nincs meg az átütőerő ebben a részben...sőt továbbmegyek,eltűnt az izgalom is, a főhős és Amanda halálával kicsit értelmetlen az egész. Van benne egy-két jó ötletes dolog, és a síron túli irányítás sem rossz, de nagyjából ennyi.

 
harnas1207   2018. 12. 12.

Ez már a bőrlehúzás első fázisa volt. És nem a filmbeli jelenetekre gondolok. A téma önismétlés és a hatás sem ugyanaz. Mindent mindennel meg lehet magyarázni és mindenből lehet újabb szálat kerekíteni.

Betsy Russell
Costas Mandylor
Tobin Bell
Emmanuelle Vaugier
Tobin Bell
Scott Patterson
Tobin Bell
Lyriq Bent
Tobin Bell
Tobin Bell

A film összbevétele 139 352 633 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 10 millió dollár volt és közel 140 millió dollárt termelt összesen!

(respect the movies)
 

Ez a franchise első olyan része, ami nem úgy nyit, hogy egy karakter épp csapdában van!

(respect the movies)
 

Donnie Wahlberg karakterre az eredeti forgatókönyvben nem szerepelt volna, mert épp egy másik filmen dolgozott! Viszont mivel azt a forgatást sikerült időben befejeznie és jelezte a producerek felé, hogy szívesen szerepelne ebben a részben is, ezért átírták a forgatókönyvet hogy itt is szerepelhessen!

(respect the movies)
 

A boncolásos jelenetet eredetileg még a harmadik fűrész rész végére akarták elkészíteni, végül ez elmaradt és ezért is kezdődik a negyedik rész ezzel a jelenettel!

(respect the movies)
 

A filmben sok utalás van a disznókra, ami azért is érdekes, mert a megjelenés éve a kínai horoszkóp szerint a disznó éve volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A pengék, amelyek Cecil arcát átszabták fából készültek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film 10 millió dollárból készült el és 139,3 milliót termelt.

(GedyPapa)
 

Az első Fűrész film, amiben Jigsaw káromkodik.

(kázsé)
 

Ez a Lionsgate stúdió hatodik legtöbb bevételt hozó filmje az USA-ban és Kanadában.

(kázsé)
 

A filmet 32 nap alatt forgatták le.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.