Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
67%

Hívatlanok (2008)

The Strangers
Filmadatlap
 
14
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

legújabb vélemény

0

Kifejezetten jó,és véres horror.Ami nagyon nem állja meg a helyét,hogy kik a főszereplők,hogyan élnek,magyarul egy laza,de alapos élettörténet,hogy szimpátiát keltsenek bennünk.Akkor szerintem a film dramaturgiailag is erősebb lett volna.Nem rossz,pár logikai buktatóval,de mindenképpen nézhető mozi.

 
BoBamburg   2018. 10. 19.

1

Alapvetően jó film, de az erős kezdés a film végére kicsit leapad. Olyan mintha a készítők kifutottak volna az ötletekből, de a játékidőt viszont ki kell tölteni és Liv Tyler szenvedését nézni is unalmas egy idő után. Lehetett volna jobbat és erősebb... több»


 
ElfRider   2015. 06. 19.

0

kicsit durva ez a film nem ajánlom csak erős idegzetűeknek. egy jó érzésű embert megfog viselni megtekintése. A kemény horror rajongók viszont jól fognak szórakozni rajta.

 
kocoska20   2015. 03. 25.

0

Az idilli miliőből rémálomba csöppenünk. Pozitívuma a valóban sokkoló, félelmetes jelenetek. Negatívuma a sablonosság és gyenge dramaturgia.

 
Indkgo   2018. 10. 21.

0

Elég értelmetlen volt ez a film, mivel semmi nem derült ki a végével kapcsolatban. Az elején irritált is, hogy nem tudom mi a bajuk. Tipikus ijesztgetős horror.

 
encike   2015. 01. 28.

0

A történet semmitmondó és érthetetlen..viszont van benne egy-két jelenet ami igenis feszültségkeltõ bár a kívánt hatást még mindig nem éri el sajnos...

 
Zacsi   2015. 03. 05.

0

A sokhatások jól működnek, bár valamelyik könnyen kiszámítható, viszont a szerteplőkről nyagyon keveset tudhatunk meg, alig ismerhetjük meg őket így annyira nem tudunk izgulni értük, semmi különleges ami kiemelné az átlag horror filmek közül.

Galéria (15)

Videók (1)

A film összbevétele 82 391 145 dollár volt (imdb.com).

 

A film igaz történeten alapszik.

(7ETEDIK )
 

A filmet eredetileg 2007 nyarán mutatták volna be.

(kázsé)
 

Liv Tyler mandulagyulladástól szenvedett a forgatás alatt.

(kázsé)
 

Minden jelenetet kézi kamerával forgattak.

(kázsé)
 

A filmet időrendi sorrendben forgatták.

(kázsé)
 

Bryan Bertino szerint a gyilkosságok ihlették a filmet.

(kázsé)
 

A forgatókönyv eredeti címe az volt, "Az arcok".

(kázsé)
 
Összegzésképp, a The Strangers bár nem filmtörténeti remekmű, a home invasion filmek közt mindenképp kiemelkedőbbnek számít a maga lényegre törő, amolyan egyszerű, de még is nagyszerű stílusával. Korrekt alkotás, mindenkinek – aki még esetleg nem látta – jó szívvel ajánlható, de akár újranézésre is alkalmas.
Értékelés: 7/10 több»