Rólam

Körülbelül 13 éves koromban merültem el jobban a filmekben, azóta nem is telt el olyan sok idő, de már sikerült pótolnom néhány klasszikust.

Alapvetően a misztikus és a thriller filmeket szeretem, de ha jónak látom a filmet az adatlap alapján, akkor bármire vevő vagyok. A Mafab.hu nagyban segít filmeket választani így, hogy a filmeket kategóriákra bontja, lényegileg ezért is vagyok itt.

Amit ki nem állhatok egy filmben, az egy rosszul megírt forgatókönyv, egy logikai buktató, vagy rossz színészi játék, ezeken kívül semmi sem zavar.

Ha ki kéne emelnem a legnagyobb kedvencet akkor az egyértelműen a Psycho (1960) lenne, elképesztőnek találtam ezt az alkotást. 

56 Barbie  (2023)

2024. 02. 29.
Egyrészt undorító propaganda az egész, másrészt szörnyen lett megírva a film, és minden karakter benne.... több»
2022. 01. 06.
Nagyon vicces film, sok helyen lehet röhögni. Viszonylag jól kidolgozták a főszereplő személyiségét, és Kevin Hart is jól játszik benne. A probléma az, hogy túlzásba vitt... több»
2022. 01. 06.
Sikerült átadni a nyomasztó hangulatot, ami a zombis filmekben elég fontos. Brad Pitt sokat tett hozzá, nagyon látványos, és néhány helyen lehet borzongani. Tetszett, hog... több»
2022. 01. 06.
Nagyon szórakoztató. A sztorija és a kivitelezése nem tökéletes, néhány helyen viszonylag gagyi és fárasztó, de ezért kompenzálnak a jó poénok és vicces szituációk. Amiko... több»
2021. 12. 17.
Nagyon jó lett. Zseniális ötlet volt visszahozni a gonoszokat és a régebbi Pókembereket. Izgalmas volt, de nem is a történet tetszett igazán, hanem a nosztalgikus hangula... több»
A vadászat (2012)
12 majom (1995)