Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86

12 majom (1995)

Twelve Monkeys
Filmadatlap
 
27
Szereplők
39
Vélemények
15
Képek
1
Videók
12 majom
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Bruce Willis sajnos mivel renget felkérést kap a mai napig, néha-néha beleszalad egy-egy értelmetlen szerepbe is.

 
Deku   2017. 07. 10.

Nagyszerű időtöltésként szolgál és szerintem bárkinek bejöhet ha kicsit is vevő a misztikus és időutazós filmeket. Számomra ez maga volt a tökély, és Bruce Willis jó választás volt.


 
dailyfilmsan   2019. 02. 07.

Kell rajta gondolkodni nem mondom de izgalmas nagyon. Bruce willis kattyosan nem megszokott, általában karakterei megfontol morózus tipikus akcióhősök. Na itt nem és ez feldobja a filmet. Viszont a női főszereplő akit társként kapott maga mellé ne nekem ő nem tetszett olyan erőltetettnek véltem a játékát hogy idegesített ha megszólalt.

 
citizenfour99   2016. 03. 15.

Nagyon zsíííros kis sci-fi. Okos, átgondolt, kritikus.Zseniális. Mindeninek ajánlom.

 
MidoD7   2019. 04. 12.

Zavaros érzelmeket keltett bennem ez a film, habár nem aludtam be az unalomtól, azért emlékezni sem fogok rá pár hét múlva. Voltak benne jó pontok, de elég sok volt az, ami le is húzta, szóval maradjunk abban, hogy olyan erős közepes.

Bruce Willis
Brad Pitt
Bruce Willis
Madeleine Stowe
Bruce Willis
Madeleine Stowe
Bruce Willis
 
Kinek ajánljuk: ahogy máskor is, a velem egy húron pendülőknek, akiknek a ’90-es évek gyöngyszemei annyira a szívükhöz nőttek (ha Bruce Willis és Brad Pitt nem elég ajánlólevél önmagában). több»

A film összbevétele 168 839 459 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 29 millió és 1 dollár volt és jelenleg 168 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

A film gyártási költsége 29M $ volt.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.