Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
43
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Azonosság
 
Aki_megmondja_a_tutit   2020. 10. 04.

legújabb vélemény

0
A legjobb thriller ék egyike?

A film nem azzal ijeszt meg amit ábrázol, hanem azzal amit gondolsz, hogy ábrázol. A befejezés nem volt az igazi, de a tartalom kompenzál. Én az ilyen filmekért élek

 
indingo   2017. 12. 22.

0

Párszor tényleg meg kell nézni a filmet, hogy összerakja az ember a kockákat. Különleges, nem hétköznapi története, holott ránézésre annak tűnik.


 
Deku   2017. 07. 17.

0

Nekem nem mindenhol tetszett a film, kicsit közepesnek, átlagosnak mondanám. Voltak benne húzósabb, ijesztőbb pillanat de nem sok. Egynek épp elment. Az alap történet egész jó.

 
dailyfilmsan   2020. 06. 10.

0

A csavarokkal teli elvont gondolkodásmenetű filmek egyik kiemelkedő nem tökéletes darabja. Nekem kicsit vontatott volt és a nagy csavar sem volt számomra akkora nagy csavar de egynek elment és megvolt a maga misztikus vonala ami magával ragadja a né... több»

 
Berto49   2019. 02. 08.

0
Hányan vagyunk?

SPOILER!!! A film és az irodalom kedvelt témái közé tartoznak a többszörösen hasadt személyiségekre vonatkozó alkotások. Ebben a filmben csak a végső csavarból derül ki, hogy itt is egy ilyen szerencsétlen betegről van szó, mert a nézők egy ítéletidőben lejátszódó gyilkolásokban bővelkedő történetet láthatnak. 90 perc borzongás, feszültség és csak a végén alapos átgondolás után derül ki, hogy igazából mit is láttunk. A cselekmény során folyton változhat a feltevésünk: ki lehet a gyilkos és hová tűnnek a hullák? A megoldás pedig számomra igazi meglepetés volt. A pszichothrillerek között előkelő helyet elfoglaló film, kitűnő szereplőkkel, hogy csak a legjobbakat említsem: John Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet. Érdemes többször megnézni, mert ha maradtak homályos részletek, másodjára minden világossá válik.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

0

Ray Liotta,aki szerintem sokkal jobb színész,mint amennyit foglalkoztatják,és Cusack kíváló thrillere.Izgalmas,kiszámíthatatlan,és néha véres.Jól összerakott mozi. Sötét,komor,és a végén a csattanó nagyot szól!

 
Szilonka   2017. 06. 14.

0

Remek film, a kedvenc jelentem, amikor "poénból" felvetik, hogy ilyen esetekben a filmekben kapcsolat van az emberek között és lám ez náluk is így van.

Galéria (20)

Amanda Peet
Ray Liotta
Amanda Peet
Clea DuVall

Videók (1)

A film összbevétele 90 259 536 dollár volt (imdb.com).

 

Számos különböző befejezést forgattak, hogy a film valódi végkifejletét titokban tarthassák.

(kázsé)
 

A vers, amiről az egyik szereplő azt állítja, ő írta, valójában William Hughes Mearns alkotása.

(kázsé)
 

A film nagy részét egy stúdióban forgatták Culver City-ben, ugyanabban a stúdióban, ahol az 1939-es Óz, a csodák csodája készült.

(kázsé)
 

A könyv Ed kocsijában Jean-Paul Sartre "A lét és a semmi" című műve.

(kázsé)
 

Bret Loehr-nek összesen 1 sora van a filmben.

(kázsé)
 

Ez volt Frederick Coffin utolsó filmje.

(kázsé)
 
Negatívumként csupán annyit tudnék megjegyezni, hogy a befejezéssel kapcsolatban volt egy olyan érzésem, hogy enyhén nevetséges hatást keltenek vele és ezzel egy bizonyos szinten elbagatellizálják az addig kiemelkedő művet. Ez azonban nyilván ízlés kérdése és ettől függetlenül is jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Értékelés: 8/10 több»