Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Az embermás
 
mamiéstöti2   2016. 08. 06.

Ez a film egy akkora 0, hogy az ki se fér. Művészileg is értékelhetetlen, meg bármilyen szemszögből is. Nagyon megbántam, hogy elkezdtem.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

Döbbentesen elvont, vontatott, értelmetlen érdekes művészfilm! A végén a spoiler elolvasása után derült csak fényre mindenre. Van egy érdekes sötét hangulata.


 
Berto49   2017. 10. 01.

Nagyon modern film a Nobel-díjas José Saramago regénye alapján. A Moly honlapján majd’ mindenki el van ájulva a regénytől, de én nem érzek késztetést az elolvasására. A film kezdete és vége eléggé homályos, legalábbis számomra. Egy fásult történelem professzor egy film kapcsán rátalál teljes hasonmására, aki harmadrendű színész, majd életet cserélnek. A színész, miután elcsábította a professzor szeretőjét, autóbalesetben meghal, a szeretővel együtt. Nem is folytatom, egyszer azért nézhető volt, mert rejtélyes, izgalmas és feszültségteljes mozi. Jake Gyllenhaal nagyon jó volt benne.

 
vivikejencikelara   2018. 09. 17.

Lassú film és nagyon nehéz rájönni mi is történik. Többször ugrottam már neki, de még mindig nem teljes a kép. Kérdéseim maradtak a film felől. Azért aki szereti a hasonló filmeket nézze meg.

 
ANdraS   2015. 09. 07.

Nagyon jó a film stílusa, szerintem a Villenevue nagyon tehetséges rendező. Az egész film 70. évekre utal, a színfilter és a vontatott kamerát beleértve. Igaz, a film vége, illetve poénja a rendező titka marad. Ha szereted a Lynch filmjeit, ezt is nézd meg.

Jake Gyllenhaal
Sarah Gadon
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Sarah Gadon
Jake Gyllenhaal
Sarah Gadon
Sarah Gadon
Jake Gyllenhaal
 
A Jake Gyllenhaal főszereplésével készült pszicho-dráma jóval mélyebb alkotás annál, mint azt a sztori első hallásra sugallná. több»
 

A színészek a forgatást megelőzően aláírtak egy titoktartási szerződést, melynek értelmében nem nyilatkozhattak és nem is magyarázhatták meg a 'pókos' jelenetet a filmben.

(erare)
 

A filmben elhangzó mondta 'Ahol akarat van, ott út is születik' a rendező angol tanárától származik, aki ezzel próbálta meg inspirálni diákjait, hogy jobban teljesítsenek.

(erare)
 

Jake Gyllenhaal és a rendező Denis Villeneuve korábban együtt dolgozott a Fogságban (2013) című alkotás kapcsán is, mely előbb debütált a mozik műsorán, mint Az embermás.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.