Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
23
Képek
1
Videók
8 milliméter
 
ZeroHero   2019. 10. 01.

legújabb vélemény

Ez a misztikus thriller vonal az, amit Schumachernek mindig is eroltetnie kellett volna, mert ebben tud igazan jot alkotni. S itt meg kapott melle egy prime Cage-t es egy mindig fantasztikus phoenix-et is. Az emberi pokol legmelyebb bugyraiba vezet minket a film, REMEKUL. Kemeny film, de mindenkinek ajanlom.

 
HETEDIK   2018. 09. 20.

a nap véleménye

Alighanem Joel Schumacher legjobb filmje a 8 miliméter

Schumacher legjobb filmje. Akárhányszor újra nézi az ember, a hideg futkos a hátán. Cage itt épp fénykorát élte, sorra jöttek ki kasszasiker filmjei, itt is szenzációsat alakít a magánnyomozó szerepében. Az alaphangulatot megadja a 8 mm-es filmszallag, ahol egy maszkos szanaszét kaszabol egy gyönyörű fiatal lányt. Persze Schumacher direkt nem mutat mindent, így téve még nyomasztóbbá a felvételt, hisz a hiányt agyunk automatikusan kipótolja....aztán megkezdődik a nyomozás és Cage egy olyan világba csöppen, ahol nincs megbánás, könyörület vagy szánalom. Csak a mocsok és a szenny, emberi korcsok, beteg vágyak és a pénz, ami mindig fontosabb az emberi életnél. Phoenix méltó társa volt Cage-nek, ... több»


 
Megamovie   2018. 07. 29.

Jó film van egy erős letargikus és kemény húsbavágó hangulata. Nicolas Cage magához képest nagyon jól alakít hiteles a játéka. Drukkoltam neki hogy védje meg a lányt. Teljesen beszippantott a hangulata és még a film után is gondolkoztam pár jeleneten.

 
Vitya   2015. 02. 04.

Nagyon durva film, csak erős idegzetűeknek. Eléggé nyomasztó, félelmetes, de ez a műfaj erről szól. Aki bírja ezt a műfajt, annak érdemes megnézni, mert jó alkotás.

 
Lord British   2015. 06. 21.

Rendkívül sötét és gyomorbavágó film, ennek ellenére az én tetszésemet elnyerte. Nicolas Cage alakítása kicsit több a korrektnél, így egy végülis vállalható, bár nehezen fogyasztható alkotást kapunk

A film összbevétele 96 618 699 dollár volt (imdb.com).

 

Andrew Kevin Walker eredeti ötletét Joel Schumacher és Nicholas Kazan alaposan átdolgozta, aminek következményében Walker faképnél hagyta a film készítőit.

(ps)
 

Jenny Powellt eredetileg egy sztriptíz táncos szerepére szerződtették. Joel Schumacher viszont meglátta a színásznő tekintetében az áldozatot, úgyhogy neki adta Mary Ann Mathews szerepét.

(ps)
 

Mark Wahlberg nem vállalta el Max California szerepét.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.